Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- blackvarnish
Cóż, widać, że nie za bardzo lubimy MJa współpracującego z kimś Ma być solo i już! Say Say Say na out!
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
- give_in_to_me
trudno wybrać między Say Say Say i Shout. Ale w tej rundzie chcę, by to Say Say Say poszło precz.
Wiem, że pewnie zostanę zlinczowana, ale ja wolę remix Say Say Say od oryinału (choć klip jest milutki). Tak to jest z dziećmi, które w dzieciństwie wychowały się w erze umca-umca wydobywającego się codziennie z okien nastoletnich sąsiadów :) Po prostu mają sentyment i dlategoż remiksami nie gardzą.
Wiem, że pewnie zostanę zlinczowana, ale ja wolę remix Say Say Say od oryinału (choć klip jest milutki). Tak to jest z dziećmi, które w dzieciństwie wychowały się w erze umca-umca wydobywającego się codziennie z okien nastoletnich sąsiadów :) Po prostu mają sentyment i dlategoż remiksami nie gardzą.
-
Głos rozsądku polega na tym, że wydobył się z ust "Kaema", czy na treści takowegoż?.... A może rozsądek polega na wykombinowaniu czegoś naj-debeściarsko-bardziej-oryginalnego, szkoda że totalnie nietrafionego?... Ja myślę że głos rozsądku this time around trochę przekombinowywowuje.siadeh_ pisze:Na cale szczęście pojawił sie glos rozsądku i jeden taki ktoś oddał glos na Unbreakable.
Tym razem już spokojnie (choć z chwilowym zawahaniem się nad cukierkowo-sentymentalnym She'a out of my life ... Ale to nastepną razą) mogę odhaczyć Say Say Say. Wyczerpujące zasadnienie na temat charakterystycznej mdłości utworu można czerpać garściami z przedostatniego wątku NO, i generalnie się z nim zgadzam.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Wszystko po trochu Ale dla mnie glos trafiony, a jakże! I chociaż potrójne eS arcydzielem nie jest to myslę, ze to jeszcze nie ten moment, żeby na nie glosowac. On przyjdzie (u mnie) lada moment...ale o tym teraz ciiiiii...Shulamitka pisze:Głos rozsądku polega na tym, że wydobył się z ust "Kaema", czy na treści takowegoż?.... A może rozsądek polega na wykombinowaniu czegoś naj-debeściarsko-bardziej-oryginalnego, szkoda że totalnie nietrafionego?... Ja myślę że głos rozsądku this time around trochę przekombinowywowuje.
...pzdr
pojedyncze_eS_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Ponownie duet męsko-męski.songbird pisze:Say, Say, Say - lekkie, ulizane, nijakie, nie wymagające większej uwagi. Na dodatek głosy panów zupełnie do siebie nie pasują. Miękki, żeby nie rzec mdły wokal Paula w połączeniu z dynamicznym, dźwięcznym wokalem Michaela nie tworzy harmonijnej całości. Niestety Paul jest tłem dla Michaela i w zasadzie to uaktywniam przy tej piosence mój zmysł słuchu tylko przy partiach MJ, partie Paula przelatują mimo uszu. Poza tym nie lubię ani Paula, ani jego głosu, ani sposobu, w jaki nim operuje. Marny to argument, ale zawsze jakiś
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
- Dangerous_Dominika
She's out of my life
uzasadnienie:
piosenka może i piękna, romantyczna, od serca - i dlatego się jej sprzeciwiam! :P
"..Dammed indecision and cursed pride
Kept my love for her locked deep inside
And it cuts like a knife.."
ps. dlaczego jest tak dużo głosów na Shout?
to jest kapitalny utwór :D
uzasadnienie:
piosenka może i piękna, romantyczna, od serca - i dlatego się jej sprzeciwiam! :P
"..Dammed indecision and cursed pride
Kept my love for her locked deep inside
And it cuts like a knife.."
ps. dlaczego jest tak dużo głosów na Shout?
to jest kapitalny utwór :D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- MJ4everify
- polishblacksoul
straszne, ciagnace sie w nieskonczonosc cos to chocby "you are not alone" ale na boga, nie "sooml"! toz to najszczersza, najprawdziwsza, zupelnie dziewicza mozna by rzec, ballada w dorobku michaela.
jestem w szoku, ze chcecie ja eliminowac tak szybko.
> > > Po prostu dobra muzyka
- majkelzawszespoko
za to najpiekniejszej Jego ballady - The Lady In My Life - nie ma nawet na liście, co jest niesprawiedliwe. Dlatego to będzie moim uzasadnieniem w następnej rundzie głosując na flaki z olejem.polishblacksoul pisze:toz to najszczersza, najprawdziwsza, zupelnie dziewicza mozna by rzec, ballada w dorobku michaela.
- Man in the mirror
Widze ,żę She out of my life będzie zagrożone,swoją drogą czemu nie odezwałyśćie się kolejke wcześniej też bym sie dorzucił.Zamiast Off the wall.Ciesze się,że nie jestem sam:) .Myślałem ,że tylko mi te klimaty nie pasują.
Pozwoliłem sobie wejść w kompetencje Siadeh (Mam nadziej ,żę mi wybaczysz)i podsumowałem głosy do Dangerous Dominika:
Say Say Say 8
Shout 3
Unbreakable 1
She's out of my life 2
2000 Wats 1
Ciekawe czy pozostanie tak do niedzieli?
Pozwoliłem sobie wejść w kompetencje Siadeh (Mam nadziej ,żę mi wybaczysz)i podsumowałem głosy do Dangerous Dominika:
Say Say Say 8
Shout 3
Unbreakable 1
She's out of my life 2
2000 Wats 1
Ciekawe czy pozostanie tak do niedzieli?
Ostatnio zmieniony pt, 12 lut 2010, 15:38 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespodzianka
- Dangerous_Dominika
ferie mi sie dopiero zaczely i mam czas dokładnie przejrzec forum :DMan in the mirror pisze:swoją drogą czemu nie odezwałyśćie się kolejke wcześniej też bym sie dorzucił
polishblacksoul pisze:jestem w szoku, ze chcecie ja eliminowac tak szybko.
podzielam Twoje zdanie,majkelzawszespoko pisze:za to najpiekniejszej Jego ballady - The Lady In My Life - nie ma nawet na liście, co jest niesprawiedliwe
jednak uwazam ze jakby była to by szybko wyleciała ;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Zgadzams ie z każdym słowempolishblacksoul pisze:straszne, ciagnace sie w nieskonczonosc cos to chocby "you are not alone" ale na boga, nie "sooml"! toz to najszczersza, najprawdziwsza, zupelnie dziewicza mozna by rzec, ballada w dorobku michaela.
Do tej pory głosowania ida tak jak myślałam, że pójda ;) Aktualna runda na razie też do tego zmierza, za to później zacznie się ostra jazda
Dobijam Say say say bo refren to za mało