Zapewne tak było ;Dasiek pisze:BTW. beti_90, widzialam Cię ostatnio w Piotrowicach. Rano. Pewnie do szkoły szłaś?
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- mimi-yoshi
To Ty, Asiek, jesteś z Piotrowic może ;D? Fajnie wiedzieć, jakby co.
Szkoda, że nie możesz za tydzień.
Co do tych propozycji to wiesz, Beti, że ja się dostosuję :D, na pewno coś fajnego się wymyśli. Zawsze możemy iść do klubu z karaoke, my sobie posiedzimy, a Ty nam pośpiewasz
.
Na pewno będzie fajnie, ja już czekam na jakiś zlot, bo coś dawno się nie spotykaliśmy ( a bo i z czasem ciężko), a w wątku wielka cisza.

Szkoda, że nie możesz za tydzień.
Co do tych propozycji to wiesz, Beti, że ja się dostosuję :D, na pewno coś fajnego się wymyśli. Zawsze możemy iść do klubu z karaoke, my sobie posiedzimy, a Ty nam pośpiewasz

Na pewno będzie fajnie, ja już czekam na jakiś zlot, bo coś dawno się nie spotykaliśmy ( a bo i z czasem ciężko), a w wątku wielka cisza.
Pattolek pisze:Mnie nie będzie :( bawcie się dobrze :)

Ostatnio zmieniony pt, 12 lut 2010, 23:53 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
R.W.
O nie, sama śpiewać nie mam zamiaru ;P Jeżeli wszyscy jesteście na nie to wybierzmy innego typu rozrywke :P ;Dmimi-yoshi pisze: Zawsze możemy iść do klubu z karaoke, my sobie posiedzimy, a Ty nam pośpiewasz.
Ty to byś tylko pracowała :P Uważaj, bo się uzależnisz :P xDPattolek pisze:Mnie nie będzie :( bawcie się dobrze :)
Ostatnio zmieniony sob, 13 lut 2010, 0:00 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
- mimi-yoshi
A ja nie mówię, że ja na nie :D, tylko nie wiem, czy się odważę zaśpiewać (czy może by się przydało jakieś lepsze słowo na me umiejętności wokalne, a wokalno- taneczne to już w ogóle klasa sama w sobie
).
To ten pan by się odezwał, co jest moderatorem i się zna na klubach w Katowicach.
Ja się nie znam, szczerze mówię, a te propozycje, które podałaś, wydają się bardzo ciekawe i mnie się podobają.
No i taka cisza wielka mnie przeraża. Nikt już się nie chce spotykać? Co z Wami?

To ten pan by się odezwał, co jest moderatorem i się zna na klubach w Katowicach.
Ja się nie znam, szczerze mówię, a te propozycje, które podałaś, wydają się bardzo ciekawe i mnie się podobają.
No i taka cisza wielka mnie przeraża. Nikt już się nie chce spotykać? Co z Wami?

R.W.
R.W.
ja nie jestem przekonana co do karaoke ;)
a co do klubów w katowicach, ostatnio byłam w Gugalandrze (na jagiellońskiej) i całkiem sporo Michaela grali. Ceny przystępne, atmosfera fajna ;)
Albo Cogitatur? też tam jest sympatycznie :)
a co do spotykania się, chcemy chcemy!! Tylko ta Wielka Katastrofa zwana sesja nas chyba zastopowała ;)
a co do klubów w katowicach, ostatnio byłam w Gugalandrze (na jagiellońskiej) i całkiem sporo Michaela grali. Ceny przystępne, atmosfera fajna ;)
Albo Cogitatur? też tam jest sympatycznie :)
a co do spotykania się, chcemy chcemy!! Tylko ta Wielka Katastrofa zwana sesja nas chyba zastopowała ;)
chcemy;pmimi-yoshi pisze:No i taka cisza wielka mnie przeraża. Nikt już się nie chce spotykać? Co z Wami?
i tak wogole...jesli to bedzie przyszly weekend to ja wpadne na max 2 godziny...
ale ja karaoke mowie stanowcze nie;p posłuchać moge,ale do spiewania to za żadne skarby;p
Ostatnio zmieniony sob, 13 lut 2010, 17:36 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Beti, jestem otwarta na Twoje propozycje. Zaryzykuję to karaoke. I jestem za spotkaniem w piątek lub w sobotę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

- majkelzawszespoko
- mimi-yoshi
Okuś, Aga, ja myślę, że bez problemu termin możemy przenieść, ważne, żeby Wam pasowało, bo tu głównie właśnie o to chodzi ;). Myślę, że Beti to jakoś mądrze obmyśli, najlepiej, gdybyście powiedziały, kiedy możecie, żeby wszyscy się wypowiedzieli, czy im w ogóle taki a taki termin pasuje, to dojdziemy do jakiegoś konsensusu i w końcu się spotkamy ; ).
Wielka szkoda ;C. W takim razie mocno trzymam kciuki, żeby wszystko poszło z górki.Aga_88 pisze:Ojj jesli o mnie chodzi to sama nie wiem, mam napięty "grafik" na uczelni.. Niestety sesja dalej tra jak dla mnie.
Ostatnio zmieniony wt, 16 lut 2010, 1:14 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 1 raz.
R.W.
R.W.