Willy's download corner
Willy mam takie pytanie. Czy jesteś w posiadaniu materiału Making of Capitan EO i czy byłaby szansa aby znalazł się on na forum ? Chodzi mi o trochę lepszą kopię niż ta którą możemy znaleść na You Tube. Fajny materiał a niestety po sciągnięciu z YT traci na jakości 

Ostatnio zmieniony pn, 08 lut 2010, 19:08 przez moni, łącznie zmieniany 1 raz.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
no wlasnie czasem zaskoczy na jakies 5 min a czasem nie , jejku no wnerwia mnie to strasznei ..... Will ja mam safari moze dlatego ?Moonwalk_Girl pisze:Też tak mam, wystarczy, że ją odświeżysz i wszystko jest jak być powinnoMalwina27 pisze: A i jeszcze mam pytanko czemu nie moge wchodzic na Twoja stronke ? Po załadowaniu robi sie biala :/

Twitter @Malwi27
songbird pisze:Willy, czy posiadasz może koncert Jackson 5 Moving Violation z Meksyku z 1975 roku? Jeśli tak to proszę o jego wrzucenie.
Z pewną dozą nieśmiałości zapytuję, czy pamiętasz o tym i czy jest to aktualne, jeśli tak, będę dozgonnie wdzięczna i absolutnie szczęśliwaWilly pisze:Man ten koncert, może niedługo wrzucę.

Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
http://www.megaupload.com/?d=ZLOH9UI3Justine pisze:Tak chodzi mi o to wlasnie . Niewazne jaka jakosc bo mam z tym paskiem i mnie irytuje , wazne by bylo bez.
moni pisze:Czy jesteś w posiadaniu materiału Making of Capitan EO i czy byłaby szansa

DVD
Size: 1,38
Duration: 22 min.
DOWNLOAD
[Part1] [Part2] [Part3]
Może, ja używam IE i Firefoxa i kiedy muszę tam wejść, nie mam z tym problemów.Malwina27 pisze:jejku no wnerwia mnie to strasznei ..... Will ja mam safari moze dlatego ?
DVD Jackson 5 Live in Mexico'75

Especially For Me * Too Late To Change The Time * Never Can Say Goodbye * Papa Was A Rollin Stone *
Happy * I Am Love * Rockin' Robin * The Life Of The Party * Forever Came Today * Music & Me *
Ben * I'll Be There * Medley * One Day In Your Life * Dancin Machine * Body Language
Size: 2,34 GB
Duration: 70 min.
DOWNLOAD
[Part1] [Part2] [Part3]
[Part4] [Part5] [Part6]

Especially For Me * Too Late To Change The Time * Never Can Say Goodbye * Papa Was A Rollin Stone *
Happy * I Am Love * Rockin' Robin * The Life Of The Party * Forever Came Today * Music & Me *
Ben * I'll Be There * Medley * One Day In Your Life * Dancin Machine * Body Language
Size: 2,34 GB
Duration: 70 min.
DOWNLOAD
[Part1] [Part2] [Part3]
[Part4] [Part5] [Part6]
- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
zdecydowanie lepsza jakość tego koncertuWilly pisze:D Jackson 5 Live in Mexico'75
w prównaniu z tym co ja do tej pory posiadałam,
Willy , bardzo dziękuję
PS. to prawda , Jesteś Wielki !
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Dzieki za Andy Williamsa :*
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Will jak i inni ściagający :) mam pytanko moze wyda wam sie glupie na maxa ale ja nie mam pojecia jak je rozwiazac wiec prosze nawcow o pomoc :)
Sciagnełam sobie Will z Twojej stronki reklamy i jakis wywiad a i koncert La Toi w Sopocie i teraz moje pytanie jest nastepujace jak to nagrac w Nero na DVD aby bylo do otwarzania w normalnym DVD znaczy jaka obcje nagrywania wybrac ??? Musze to wiedziec bo nagrywan w pracy wiec musze robic to szybko :) LOL PLZ o pomoc !
Sciagnełam sobie Will z Twojej stronki reklamy i jakis wywiad a i koncert La Toi w Sopocie i teraz moje pytanie jest nastepujace jak to nagrac w Nero na DVD aby bylo do otwarzania w normalnym DVD znaczy jaka obcje nagrywania wybrac ??? Musze to wiedziec bo nagrywan w pracy wiec musze robic to szybko :) LOL PLZ o pomoc !

Twitter @Malwi27
Pisałem już chyba ze sto razy np. tu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 8587#98587
Będę musiał chyba zrobić jakiegoś tutoriala i przykleić do forum.
Po pierwsze WILEKIE dzieki przestudiuje to :)Willy pisze:Pisałem już chyba ze sto razy np. tu:
Nastepnie Will wreszcie dostałam sie do Twojej stronki LOL i juz robie po malu liste :) PO nastepne powinienes te instrukcje miec u siebie na stronce :) ale na forum na bank tez by sie przydały !Bo szukanie po wszystkich tematach to jak kopanie w stogu siana !

Twitter @Malwi27
pisze posta pod postem co by bylo widac ze cos nowego jest w temacie ....
Mianowicie szukam innych reklam z MJ lub choc Go dotyczacych oprocz PEPSI ..... takich jak
-California Raisin
-LA GEAR wszelkie wersje
-Mystery Drink
-ESONIC
- oraz reklamy Televizorow SONY
-reklamy kart VISA w Japoni ( F.Dileo tak idzie ulica z mala dziewczynka i na wystawie jest masa rzeczy w MJjem i mala cos chce a on wyjmoje karte i mowi ze marzenia sie spelniaja czy cos takiego mialam to gdzies ale w koszmarnej kopii )
-reklamy plyt czy Moonwalkera no wszystko inne od PEPSI !
Prosze moze ktos dysponuje tymi nagraniami ?
Mianowicie szukam innych reklam z MJ lub choc Go dotyczacych oprocz PEPSI ..... takich jak
-California Raisin
-LA GEAR wszelkie wersje
-Mystery Drink
-ESONIC
- oraz reklamy Televizorow SONY
-reklamy kart VISA w Japoni ( F.Dileo tak idzie ulica z mala dziewczynka i na wystawie jest masa rzeczy w MJjem i mala cos chce a on wyjmoje karte i mowi ze marzenia sie spelniaja czy cos takiego mialam to gdzies ale w koszmarnej kopii )
-reklamy plyt czy Moonwalkera no wszystko inne od PEPSI !
Prosze moze ktos dysponuje tymi nagraniami ?

Twitter @Malwi27
-
Miły i kochany Willy!
Mam do Ciebię dwie prośby, gdybyś miał czas i ochote to czy możesz wrzócić The Unauthorized Interview i wywiad z Graldo Rivera?
Bardzo dziękuje z góry.
Mam do Ciebię dwie prośby, gdybyś miał czas i ochote to czy możesz wrzócić The Unauthorized Interview i wywiad z Graldo Rivera?

Bardzo dziękuje z góry.
You will always be there for me!

Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.

Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.