SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver
???
Czy to prawda ze Gunsi nakrecili teledysk kawałka ,,It's so Easy,, ? Bo z miesiac temu czytałem ksiażke Mick Wall ,,Guns N' Roses Najbardziej Niebezpieczny Zespół na Świecie ,, i tam jest jakas wzmianaka o tym ze juz prawie skonczyli zdjecia do klipu ,,It's So Easy,, ? Wiek ktoś cos na ten temat ? Pozdrawiam wszystkich .
Kolejny link.
http://www.megaupload.com/?d=QH4MK5Y6
Mam nadzieję,że tym razem działa.
Klip do It's so easy istnieje,ale nie według mojej wiedzy pierwotna wersja nie była pokazywana w MTV.Przy okazji wydania albumu Live Era powstał kolejny teledysk-składak zdjęciowy,z wplecionymi fragmentami oryginału.Wiecej :http://www.gnrinfo.tk/ Dział Appetite for destruction,piosenka It's so easy,video:yes-tam klikamy i widzimy,co chcemy:).
http://www.megaupload.com/?d=QH4MK5Y6
Mam nadzieję,że tym razem działa.
Klip do It's so easy istnieje,ale nie według mojej wiedzy pierwotna wersja nie była pokazywana w MTV.Przy okazji wydania albumu Live Era powstał kolejny teledysk-składak zdjęciowy,z wplecionymi fragmentami oryginału.Wiecej :http://www.gnrinfo.tk/ Dział Appetite for destruction,piosenka It's so easy,video:yes-tam klikamy i widzimy,co chcemy:).
Dzięki! Wreszcie ściągnęłam. UTLH w tej wersji już miałam, nom ale demówki Cornshucker nie miałam (miałam tylko wersję live). ... Co prawda jestem dziewczyną, ale mam naprawdę duże poczucie humoru i dlatego podoba mi się ta cornshuckerowa poezja, która z tego co widzę wyszła spod pióra Duffael_loko pisze:A tu ten plik, wymiata ten Cornchucker :) Szokda, że na Lies nie wrzucili :/
http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=042X ... M8EJF0DUVG

Nakręcili. Wrzuciłam na yousendit. To jest wersja "Promo video" z Erin. Wersja "unreleased" była pokazywana w sądzie jak się Erin w 1994 r. procesowała z Axlem.misza16 pisze:Czy to prawda ze Gunsi nakrecili teledysk kawałka ,"It's so Easy," ?
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=08FR ... GCUY7T6SVK It's So Easy Promo video
Ostatnio zmieniony sob, 20 sty 2007, 15:02 przez SUNrise, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaraz, zaraz, to jest ocenzurowana? Myślałam, że to jest ta pierwsza, tu też widać Erin z piłeczką w ustach. A jeśli masz jakąś jeszcze bardziej pierwszą wersję niż mi się wydaje to weź też wrzuć.
Kurcze teraz to się pogubiłam. A w tym sądzie, to ciekawe, co ona pokazywała. Przecież nikt jej do tego wszystkiego nie zmuszał.

Wielkie dzieki za teledysk .Mam takie male pytanie zwiazane z kawalkiem Cornchuker ktory jest po prostu swietny, zna moze ktos akordz do tego kawalka zeby zagrac to na gitarz bo ja sam gram ale nie moge tego nigdzie znalesc (jesli ktosby chial akordy do akustycznzch piosenek z plyty GN R Lies to moge podbic )Pozdro dla wszystkich.
Jeśli mam jakąś... Gdybym miała, to bym ją dawno wrzuciła, ale ani ja nie mam tej "pierwotnej" wersji, ani chyba nikt jej nie ma. Wg tego co mówił Axl, to były tego clipu tylko jakieś dwie, trzy (?) kopie, które nigdzie nikomu nie były pokazane (chyba tylko Gunsi razem z gościem co ten clip kręcił je widzieli, no i sąd). Rozprawa była w 1994 roku, ja ten teledysk do It's so Easy co tutaj wrzuciłam, widziałam już chyba w 1992/1993. Ten clip był już wtedy ogólnie fanom od paru lat znany. Stąd właśnie wnioskuję, że "zakazana" taśma, którą pokazano w sądzie musiała zawierać kilka innych (dodatkowych?) ujęć niż te co tutaj widzimy. Bo (tak na mój SUNriseowy rozumjola pisze:Zaraz, zaraz, to jest ocenzurowana? Myślałam, że to jest ta pierwsza, tu też widać Erin z piłeczką w ustach. A jeśli masz jakąś jeszcze bardziej pierwszą wersję niż mi się wydaje to weź też wrzuć.

Ale co tak naprawdę było na tej "unreleased version" którą odtworzono w sądzie, tego się pewnie nigdy nie dowiemy.

Niestety ja Ci nie pomogęmisza16 pisze:Mam takie male pytanie zwiazane z kawalkiem Cornchuker ktory jest po prostu swietny, zna moze ktos akordz do tego kawalka

Btw. słucham tego od południa już chyba z 50 raz i doszłam do wniosku, że ten tekst idealnie nadawałby się do rapowania

She's a cornshucker
A real fine fucker
Gotta wash my dick
After she makes me buttfuck her
She's a cornshucker
A real buttfucker
Gonna stick my dick
Right up her ass
...(etc)

Nie ta piosenak jest po prostu bobma szkoda ze jej nie mam na jakies plycie :( My heart is full of love for you,
I would get right next to you.
She’s a cornchucker
A real motherfucker
If you lost that chick,
and a bigger better fucker
Cornchucker,
real motherfucker
Said you cheat in my game,
buy another, yeah
She's a cornchucker
real motherfucker
She can hurt my feelings,
gotta bigger better fucker
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Had a drink right to ya ??????
Give me a town,
gotta dollar on a mill
But I learned all that
the way you´re livin´ off the learned (land?)
Give me a spare,
I´m sick of this draft
Standin´ over there,
you have a hole in the chair
So maybe you´ll see,
that the thing of love
But you´re not dead,
but I´m sicker than worst
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Block my feelings
'cause I´m a bigger, better fucker
Cornchucker,
real motherfucker
Ok, Jesus, I´ll give you your shitty bucks...
who the fuck
But I´m big in trouble
when you show up so fat,
I had to go around,
mother suck his ass
But you got on the street,
I bet it got wrong
Said you put a bullet and
I threw my fuckin´ out of it
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Said I wash my dick and
I think I´m gonna fuck her
Cornchucker,
real motherfucker,
hard dick, my nerve
Cornchucker, real motherfucker
Gonna hurt my feelings,
Cornchucker,
real motherfucker
Get your dick went up her ?????
Cornchucker
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Gonna watch my dick,
and I´m bettin´ motherfucker
She´s a cornchucker,
real motherfucker,
protect my dick,
right up her ass
She´s a cornchucker,
real motherfucker,
watch my dick get ???? ??????
Cornchucker,
real motherfucker
Yeah
Cornchucker,
real motherfucker
And I´ll wash my dick
?????? ???? motherfucker
I would get right next to you.
She’s a cornchucker
A real motherfucker
If you lost that chick,
and a bigger better fucker
Cornchucker,
real motherfucker
Said you cheat in my game,
buy another, yeah
She's a cornchucker
real motherfucker
She can hurt my feelings,
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Had a drink right to ya ??????
Give me a town,
gotta dollar on a mill
But I learned all that
the way you´re livin´ off the learned (land?)
Give me a spare,
I´m sick of this draft
Standin´ over there,
you have a hole in the chair
So maybe you´ll see,
that the thing of love
But you´re not dead,
but I´m sicker than worst
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Block my feelings
'cause I´m a bigger, better fucker
Cornchucker,
real motherfucker
Ok, Jesus, I´ll give you your shitty bucks...
who the fuck
But I´m big in trouble
when you show up so fat,
I had to go around,
mother suck his ass
But you got on the street,
I bet it got wrong
Said you put a bullet and
I threw my fuckin´ out of it
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Said I wash my dick and
I think I´m gonna fuck her
Cornchucker,
real motherfucker,
hard dick, my nerve
Cornchucker, real motherfucker
Gonna hurt my feelings,
Cornchucker,
real motherfucker
Get your dick went up her ?????
Cornchucker
She´s a cornchucker,
real motherfucker
Gonna watch my dick,
and I´m bettin´ motherfucker
She´s a cornchucker,
real motherfucker,
protect my dick,
right up her ass
She´s a cornchucker,
real motherfucker,
watch my dick get ???? ??????
Cornchucker,
real motherfucker
Yeah
Cornchucker,
real motherfucker
And I´ll wash my dick
?????? ???? motherfucker
Nowe zdjęcia Axla:
http://editorial.gettyimages.com/source ... &p=7&tag=1
Kolejny raz pokazał się publicznie
http://editorial.gettyimages.com/source ... &p=7&tag=1
Kolejny raz pokazał się publicznie

Zastanawiam się która wersja tej piosenki była pierwsza: demo czy koncertowa. Bo tekst demówki od tekstu z wersji koncertowej trochę się od siebie różni. Ten co tu dałeś, to jest tekst z wersji live. Tę piosenkę zagrali na żywo tylko raz 31 stycznia 1988 roku w The Limelight w Nowym Jorku.
To ja wrzucę jeszcze wersję live :]
cornshucker - live
To ja wrzucę jeszcze wersję live :]
cornshucker - live

Miałam dzisiaj tak pechowy poranek i w ogóle jakiś kiepski zapowiada się dzień, że już miałam się rozbeczeć na amen, a tu przychodzę do domku i widzę te fotki. No powiedz Sunrise czy on nie jest słodziuchny, kochaniuchny? i..brak mi słów normalnie. No widzę zresztą Twoje buźki to już wszystko wiem
kurcze on ostatnio dość często imprezuje.
Tak się cieszę, że go widzę. Hm, on wygląda coraz lepiej.