W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej mam na imię Baśka i mam 16 lat. Zawsze odkąd pamiętam lubiłam muzyke i taniec Michaela ale ok. 3 lat temu to się zmieniło. Zaczęłam ściągać jego muze, teledyski. Czytałam biografię i różne newsy. Dorastam więc potrzebuje autorytetu. Osobą która kształtuje mój światopogląd jest właśnie Michael. Wcześniej lubiałam go za teledyski i wykonanie piosenek teraz kocham go za te cudowne teksty o pokoju, miłości i przyjaźni. Co nie oznacza że kocham wszystkie jego piosenki niezależnie od tematyki. A więc nawiązuje do tego że nie wierzę w bzdury jako MJ by molestował dzieci i wogóle je krzywdził. Dla mnie on jest bardzo dobrym człowiekiem i cieszę się że moi rodzice i kumple to zrozumieli bo chyba każdy fan MJa kiedyś przeżył nie przyjemne chwilę związane z bzdurami o nim. Gdyby wszyscy ludzie byli tacy jak on świat byłby naprawdę lepszy. Pozdro dla wszystkich fanów MJ. TRZYMAJCIE SIĘ:-)
Before you judge me, try hard to love me. Look within your heart, then ask Have you seen my childhood?