Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

asiek pisze:BTW. beti_90, widzialam Cię ostatnio w Piotrowicach. Rano. Pewnie do szkoły szłaś? :-)
Zapewne tak było ;D
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

To Ty, Asiek, jesteś z Piotrowic może ;D? Fajnie wiedzieć, jakby co.
Szkoda, że nie możesz za tydzień.

Co do tych propozycji to wiesz, Beti, że ja się dostosuję :D, na pewno coś fajnego się wymyśli. Zawsze możemy iść do klubu z karaoke, my sobie posiedzimy, a Ty nam pośpiewasz :hug: .

Na pewno będzie fajnie, ja już czekam na jakiś zlot, bo coś dawno się nie spotykaliśmy ( a bo i z czasem ciężko), a w wątku wielka cisza.

Pattolek pisze:Mnie nie będzie :( bawcie się dobrze :)
:-P :smutek:
Ostatnio zmieniony pt, 12 lut 2010, 23:53 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Mnie nie będzie :( bawcie się dobrze :)
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
Beti_90

mimi-yoshi pisze: Zawsze możemy iść do klubu z karaoke, my sobie posiedzimy, a Ty nam pośpiewasz :hug: .
O nie, sama śpiewać nie mam zamiaru ;P Jeżeli wszyscy jesteście na nie to wybierzmy innego typu rozrywke :P ;D
Pattolek pisze:Mnie nie będzie :( bawcie się dobrze :)
Ty to byś tylko pracowała :P Uważaj, bo się uzależnisz :P xD
Ostatnio zmieniony sob, 13 lut 2010, 0:00 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

A ja nie mówię, że ja na nie :D, tylko nie wiem, czy się odważę zaśpiewać (czy może by się przydało jakieś lepsze słowo na me umiejętności wokalne, a wokalno- taneczne to już w ogóle klasa sama w sobie :-/ ;-)).
To ten pan by się odezwał, co jest moderatorem i się zna na klubach w Katowicach.

Ja się nie znam, szczerze mówię, a te propozycje, które podałaś, wydają się bardzo ciekawe i mnie się podobają.

No i taka cisza wielka mnie przeraża. Nikt już się nie chce spotykać? Co z Wami? :wariat:

R.W.
minuit

Post autor: minuit »

ja nie jestem przekonana co do karaoke ;)

a co do klubów w katowicach, ostatnio byłam w Gugalandrze (na jagiellońskiej) i całkiem sporo Michaela grali. Ceny przystępne, atmosfera fajna ;)
Albo Cogitatur? też tam jest sympatycznie :)

a co do spotykania się, chcemy chcemy!! Tylko ta Wielka Katastrofa zwana sesja nas chyba zastopowała ;)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

mimi-yoshi pisze:No i taka cisza wielka mnie przeraża. Nikt już się nie chce spotykać? Co z Wami?
chcemy;p
i tak wogole...jesli to bedzie przyszly weekend to ja wpadne na max 2 godziny...
ale ja karaoke mowie stanowcze nie;p posłuchać moge,ale do spiewania to za żadne skarby;p
Ostatnio zmieniony sob, 13 lut 2010, 17:36 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Beti_90 pisze:O nie, sama śpiewać nie mam zamiaru ;P Jeżeli wszyscy jesteście na nie to wybierzmy innego typu rozrywke :P ;D
ja na karaoke zawsze jestem chętna.;DD
więc jak się w ogóle dokulam na zlot, to możemy zaśpiewać razem. ;pp ^^
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Beti_90

Natka pisze:
Beti_90 pisze:O nie, sama śpiewać nie mam zamiaru ;P Jeżeli wszyscy jesteście na nie to wybierzmy innego typu rozrywke :P ;D
ja na karaoke zawsze jestem chętna.;DD
więc jak się w ogóle dokulam na zlot, to możemy zaśpiewać razem. ;pp ^^
I o to chodzi ;D :D
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Beti, jestem otwarta na Twoje propozycje. Zaryzykuję to karaoke. I jestem za spotkaniem w piątek lub w sobotę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ja się odezwe jak dojde do siebie, bo na razie z tym ciężko.

i w ogóle plecy mnie bolą...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Ale wy macie tempo... :P
Chyba zrobię jakąś listę, bo wybieracie sie na to spotkanie jak sójki za morze... więc:
1.mimi-yoshi
2.okussa
3.Ja
4.a_gador
5.Natka
6.minuit
A co do miejsca, to się dopiero zgadamy jak zbierze sie jakaś sensowna grupka. Mam nadzieję, że nasze grono sie szybko powiększy ;)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

ja sie chyba jednak nie pojawie..nie mozna tego przenies dzien albo dwa pozniej..ferie sa przeciez;p
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja odpadam również :-/ cały weekend mam zajęty... :surrender: :surrender: :surrender:
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Okuś, Aga, ja myślę, że bez problemu termin możemy przenieść, ważne, żeby Wam pasowało, bo tu głównie właśnie o to chodzi ;). Myślę, że Beti to jakoś mądrze obmyśli, najlepiej, gdybyście powiedziały, kiedy możecie, żeby wszyscy się wypowiedzieli, czy im w ogóle taki a taki termin pasuje, to dojdziemy do jakiegoś konsensusu i w końcu się spotkamy ; ).

Aga_88 pisze:Ojj jesli o mnie chodzi to sama nie wiem, mam napięty "grafik" na uczelni.. Niestety sesja dalej tra jak dla mnie.
Wielka szkoda ;C. W takim razie mocno trzymam kciuki, żeby wszystko poszło z górki.
Ostatnio zmieniony wt, 16 lut 2010, 1:14 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 1 raz.

R.W.
ODPOWIEDZ