Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
fanka_14 pisze:Ok, wielkie dzięki za pomoc. Mam jeszcze do was takie pytanie. Do piosenki They don't care about us zostały nagrane dwie wersje teledysków. Czy oby dwie zostały umieszczone na singlu? Ile łącznie jest singli Michaela wydanych na płytach?
na singlu wydano jedna wersję teledysku - tą znaną z tv
wydano w ramach visionary 20 singli (wystarczy wpisac w google)
Dzięki
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Dowiedziałam się niedawno, że są 4 czy 5 wersji klipów They Don't Care About Us. Znam tą z Brazylii, TII i więzienia. Mógłby tu ktoś zamieścić pozostałe? Bardzo proszę
A i jeszcze jedno! Czy istnieje nagranie gdzie MJ całuje Tatianę? Chodzi o ten słynny pocałunek na scenie.
Co do Tatiany i pocalunku - z tego co wiem szukano, szukano, szukano.... i nie znaleziono. Ja mam w domu na kompie fragment wykonania TWYMMF z tego koncertu, ale samego pocalunku tam nie widac. Wrzuce jak przyjde do domu ;)
dosyć nietypowa prośba: czy ktoś posiada napisy do Michael Jackson's Top 10 Video Countdown i Michael Influence on Music? Jeśli trzeba można przenieść do kosza. Dziękuję z góry.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Piosenki Jackson Five (I want you back,the love you save,i'll be there) ale z okresu Dangerous albo może być też z This Is It z próby. Chodzi o to żeby śpiewał je dorosły Michael :).