[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
-

Wysyłam Wam filmiki z Beat It. Każdy ogląda i ocenia, czy sobie radzi. Sam i w grupie. Bo umieć kroki i tańczyć to dwie rożne sprawy. Myślę, że lepiej przećwiczyć coś o jeden raz za dużo... Mnie również owa samoocena dotyczy. Wyciągamy wnioski!i Przyjmuje wszystko oprócz: "to ja już nie przyjdę", żadnej histerii bo osobiście spacyfikuję!
FILMOWANIE. Mam znajomą, zawodowa tancerkę, która pokazywała mi swoje nagrywane treningi. Wtedy pomyślałam, że jej totalnie odbiło, że chyba do reszty zakochała się w sobie, bo chyba nie może przestać na siebie patrzeć. Teraz wiem, że na podstawie tych filmów potrafiła analizować swoje błędy, poprawiać je ciężką pracą. Przecież chcemy dobrze tańczyć i wyglądać tak? I absolutnie nie chodzi o to, żeby kopiować MJ! Mamy dobrze się bawić pracując i mieć mega satysfakcję z postępów, tak? Kręcimy filmy nie po to, żeby kogoś wyszydzić, zawstydzić, wytknąć palcem i nie wiem jeszcze jak upokorzyć! Filmowanie ma nam tylko pomóc, żebyśmy wszyscy stawali się lepsi! A w tym nie ma nic złego!!! I powiem jeszcze jedno - pamiętajcie, że jakiekolwiek okropieństwo o sobie byście nie pomyśleli - jesteście w tej ocenie w sami. Bo sami siebie katujemy najbardziej, najczęściej i najchętniej. Powiedzielibyście komuś głośno wszystko to, macie do zarzucenia sobie? Będąc tylko świadkami takiej sytuacji pomyślelibyście sobie, że 99% tych uwag jest przesadzona! Pokora to najcudowniejsza cecha ludzka, ale bardzo Was proszę - niech Was nie blokuje przed rozwojem! Trzeba nad sobą pracować! Ja też muszę! W następną sobotę macie się bić o miejsce w kadrze aparatu! I każdy jest całym sobą na 100% swoich możliwości!
UWAGA! Dopisujemy w regulaminie!
Każdy na sali jest zajebisty, wart szacunku i uwagi! Bo z tym się urodził! Jest zajebisty, bo JEST i chce się rozwijać! I nie ważne czy wychodzi jak na teledysku czy nie - jeśli jest wyzwanie - jest moc.
"Twoja wartość stanowi twoja świadomość, zdolność do postrzegania i przeżywania. Wartość ludzkiego życia polega na samym jego istnieniu. Jesteś cudem stworzenia. jesteś osób, która stara się żyć, a to nadaje Ci wartość, podobnie jak innym ludziom, którzy to robią. Osiągnięcia nie mają z tym nic wspólnego. Cokolwiek robisz i cokolwiek dajesz z siebie innym, nie powinno wynikać z potrzeby udowadniania swojej wartości, lecz z naturalnego toku twojego życia. Powinna Tobą kierować chęć doświadczania pełnie życia, a nie walka o usprawiedliwienie swojego istnienia."
DVD. Przypominam o załatwieniu pilota do dvd w sali :).
... i nie mogę się doczekać następnego spotkania!
Primum non nocere.
Mam takie pytanie.
W szkole 22 marca (poniedziałek) mamy dzień patrona. Chcę wystąpić tam z The Drillem do TDCAU. I mam pytanie, ile osób mogłoby w ten dzień się zwolnić z lekcji bądź nie pójść do szkoły (pracujących nie wliczam, bo to jest niemożliwe, żeby sobie ot tak do pracy nie przyjść) oraz chętnych do nauczenia się tego i podtrzymania dziedzictwa Michael'a?
Niebawem nagram tutoriale (filmiki instuktażowe) powolutku jak się tego nauczyć.
UWAGA!!
Tutaj jest strona dziewczyny, która dobrze tłumaczy i pokazuje jak się nauczyć różnych układów np. Thriller'a :)
http://www.tess-impersonates-mj.com/school.htm
Proszę, Thriller jest na 3 części podzielony :) miłej nauki
W szkole 22 marca (poniedziałek) mamy dzień patrona. Chcę wystąpić tam z The Drillem do TDCAU. I mam pytanie, ile osób mogłoby w ten dzień się zwolnić z lekcji bądź nie pójść do szkoły (pracujących nie wliczam, bo to jest niemożliwe, żeby sobie ot tak do pracy nie przyjść) oraz chętnych do nauczenia się tego i podtrzymania dziedzictwa Michael'a?
Niebawem nagram tutoriale (filmiki instuktażowe) powolutku jak się tego nauczyć.
UWAGA!!
Tutaj jest strona dziewczyny, która dobrze tłumaczy i pokazuje jak się nauczyć różnych układów np. Thriller'a :)
http://www.tess-impersonates-mj.com/school.htm
Proszę, Thriller jest na 3 części podzielony :) miłej nauki
-
-
-
-
-