Pytania w sprawie teledysków
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
Kobiety w teledyskach
Mam kilka obsesji z dzieciństwa i nie tylko dzieciństwa. Oszukałem się strasznie, niestety z miernym skutkiem ... jak nazywają się kobiety z teledysków:
- THE WAY YOU MAKE ME FEEL
- DIRTY DIANA
- YOU ROCK MY WORLD
To, że Iman gra w "Remember The Time" i to, że Naomi Campbell w "In The Closet" to jest jasne - znane = rozpoznawane.
Bardzo mi zależy na personaliach tych mniej znanych kobitek - no cuda natury Pomożecie?
- THE WAY YOU MAKE ME FEEL
- DIRTY DIANA
- YOU ROCK MY WORLD
To, że Iman gra w "Remember The Time" i to, że Naomi Campbell w "In The Closet" to jest jasne - znane = rozpoznawane.
Bardzo mi zależy na personaliach tych mniej znanych kobitek - no cuda natury Pomożecie?
Re: KOBIETY w teledyskach!
The Way Of Make Me Feel i Dirty Diana to jest ta sama czyli:
-Tatiana Thumbzen-podobna MIke miał z nią mieć romans...
a z YRMW to gdzieś było o tym na forum ale nie pamietam
-Tatiana Thumbzen-podobna MIke miał z nią mieć romans...
a z YRMW to gdzieś było o tym na forum ale nie pamietam
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Tatiana występowała w teledysku "Dirty Diana". Sama o tym pisze na swojej stronie:
http://www.tatiana.web-international-in ... /14667.htm
http://www.tatiana.web-international-in ... /14667.htm
Tak Była tam La Toya tak Samo jak w Say Say SayTatra M. pisze:O ile mi wiadomo.., a wiadomo mi, to La Toya wystąpiła w "The way you make me feel".., obok Tatiany z resztą.
Tak mówię
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Boze co za ludzie...
Tatiana grala w teledysku TWYMMF główną postać - Latoya była w tle i przestańce sie sprzeczac przyjmijcie to do wiadomosci - mam wrażenie ze jestescie fanami od wczoraj...
MJJ quote
(...)Dziewczyną z teledysku do Dirty Diana nie jest Tatiana tylko siostra Michaela LaToya Jackson(...)
buhahahah bravo MJJ a w in The Closet rolę kobiety gra Eddie Murphy
Tatiana grala w teledysku TWYMMF główną postać - Latoya była w tle i przestańce sie sprzeczac przyjmijcie to do wiadomosci - mam wrażenie ze jestescie fanami od wczoraj...
MJJ quote
(...)Dziewczyną z teledysku do Dirty Diana nie jest Tatiana tylko siostra Michaela LaToya Jackson(...)
buhahahah bravo MJJ a w in The Closet rolę kobiety gra Eddie Murphy