Sygnatury by Julyja_*MJ*
może pościągaj z internetu jakieś ładne wzory,czcionki etc...ubogie bardzo a przy tym nie ciekawie dobierane kolory z zdjęć....nie obraź się gdyż krytyka jest potrzebna w niektórych przypadkach.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- mmjjaacckkssoonn
- angelamw
Julyja_*MJ* mogę ci zabrać sygnaturkę "I just can't stop loving you?
Widzę, że na razie nikt jej nie zamówił więc....
mmjjaacckkssoonn
co do wstawienia sygnaturki musisz ją wstawić w podpisie w ustawieniach w swoim profilu wpisać
i zapisać

Widzę, że na razie nikt jej nie zamówił więc....

mmjjaacckkssoonn
co do wstawienia sygnaturki musisz ją wstawić w podpisie w ustawieniach w swoim profilu wpisać

- Julyja_*MJ*
- Julyja_*MJ*
- mimi-yoshi
Muszę szczerze pochwalić tę ostatnią, za wyjątkiem napisu, bo widzę, że masz z nimi problemy. Tworzysz w AP 7? Nie pamiętam już za dobrze tych wszystkich opcji z tej wersji, ale z tego, co kojarzę, można było nieźle pokombinować tam z tekstem. Moim zdaniem czcionka wygląda lepiej, gdy jest jednokolorowa- jakiś stonowany napis, no chyba, że sygnatura jest skromna, to wtedy jakiś pasujący, nieco zwariowany będzie się dobrze komponował. Nie można jednak przesadzić. Wiem, że znam się kiepsko, ale polecam pmajstrować z opcjami np. dodawania w napisach obramowania (biały napis z czarną obwódką, dość cienką, całkiem ładnie się komponuje). Wiadomo, wszystko zależy od wizji. Często w Twoich sygnaturach napis zlewa się z tłem, ale myślę, że szybko się nauczysz nowych tricków.
Poszperałabym, tak jak wspomina MJ[*], na jakichś stronach i pościągała ładne, ozdobne czcionki
.
Coraz lepiej Ci idzie, życzę przede wszystkim udanej zabawy, no i dalszego rozwoju.
Pozdrawiam.
Poszperałabym, tak jak wspomina MJ[*], na jakichś stronach i pościągała ładne, ozdobne czcionki

Coraz lepiej Ci idzie, życzę przede wszystkim udanej zabawy, no i dalszego rozwoju.
Pozdrawiam.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
- Julyja_*MJ*
- Julyja_*MJ*
- Julyja_*MJ*