Proszę...

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Archi

Proszę...

Post autor: Archi »

SZukam LIve tych oto utworów:

Little susie
She drives me whild
Unbrakealbe
JAM(śpiewane na żywo)

Nie wiem czy którykolwiek z tych utworów wogule istnieje, ale liczę że tak. Mile widziana wersja video lub mp3.
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Halo.

Jam - mimo iz ta piosenka otwierala kazdy koncert w ramach Dangerous World Tour (oraz koncert w Brunei '96) to - o ile mi wiadomo - nigdy nie zostala wykonana w 100% na zywo, głowny wokal Michaela leciał z podkładu (zdarzalo sie, ze kilka ostatnich wersow spiewal na zywo), natomiast calkowicie na zywo były chorki i wstawka rap. Jam wykonywany na koncertach mial troche inny podklad, wiec brzmial inaczej niz na plycie.

Wrzucilem na rapidshare w mp3 wykonanie z koncertu w Brunei - link

Little Susie, Unbreakable i She Drives Me Wild nie byly wykonywane na zadnym koncercie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Wciąż mam jednak nadzieję że może na jakimś jubileuszu może jednak były wykonywane. Mam jeszce pytanie co do 2BAD: Czy było LIVE tego?
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Jam było wykonywane na żywo na... próbach do Dangerous World Tour! Ale im mniej się powie, jak Michaelowi to wyszło, tym lepiej. Starać na próbach się nie musiał ;-)

Little Susie, Unbreakable, 2Bad i She Drives Me Wild nigdy nie były wykonywane na żywo, chyba, że krótki fragment ostatniego między They don't care about us i In the closet podczas HIStory World Tour.

Są jeszcze takie remixy niby-live, z dodanymi oklaskami, ale nie wiem, czy do tych akurat utworów. Właściwie niczym specjalnym to to chyba nie jest.
Ostatnio zmieniony ndz, 12 lut 2006, 6:57 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

A ma ktoś moze "60 minutes with ed bradley" słyszłąm otym i chce to obejrzeć. Albo neiwiem znaleźć, szukałam ale nic z tego :(
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Jacksomanka pisze:A ma ktoś moze "60 minutes with ed bradley" słyszłąm otym i chce to obejrzeć. Albo neiwiem znaleźć, szukałam ale nic z tego :(

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 7311#67311
ODPOWIEDZ