Ja też się cieszę,że wreszcie można Axla zobaczyć w czymś innym niż hokejowe bluzy.Oby tak dalej:)
Gdyby ktoś się nie zorientował jestem Zqyx z forum Nightrain Station:)
Teraz tylko czekać na płytę.All we need is just a little patience:)
Mnie sie wydaje, czy on sie normalnie ubral?:P
Spódnice spódnicami, ale getry i spodenki były boskie :] tęskno mi za nimi. Chociaż z drugiej strony, nie wyobrażam sobie teraz Axla w getrach.jola pisze:Pamiętacie te szkockie spódnice i te getry??
Ale jak widać Slashowi ten konserwatyzm tak w muzyce jak i w ubiorze wyszedł na dobre. Nie wyobrażam sobie Slasha w szerokich spodniach i w dziesięć rozmiarów większej bluzie. Ja to sobie ostatnio w ogóle mało co wyobrażam. Ale... "Trendi Slash" to bym dopiero miała ubawjola pisze:Trzeba być in, czasem wkurza mnie takie konserwatywne podejście do świata, dlatego Axl i Slash nie rozumieli się do końca.
No proszęja pisze:Gdyby ktoś się nie zorientował jestem Zqyx z forum Nightrain Station:)
Sugerujesz,ze Cornschucker nie ma głębokiego przesłania? :Del_loko pisze:A co do Cornshuker
To widać Duff potrafi pisac glebokie, refleksyjne teksty:P
Raczej nie taki zagubiony :)SUNRise pisze:Przy okazji pozdrawiamy nasze zagubione w czasie i przestrzeni Nightrain Station no i Witka też pozdrawiamy (miejmy nadzieję, że nie zagubionego) :]
evil grinSUNrise pisze:Sneyder mam nadzieję, że tego nie czytasz
I hope somamy nadzieję, że następnego Sylwestra spędzisz na polskiej ziemi w zaśnieżonych polach pośród wilków i lasów)
ostatnio nie jestem w temacie, ale jesli to prawda God Bless You Axl. I'll drink to that!ja pisze:"It's coming out in March and apparently it sounds great "
What the hell!?... i know what you meanUnnamed pisze:evil grinSUNrise pisze:Sneyder mam nadzieję, że tego nie czytasz
to mogłeś wymyślić tylko Tytotez z okazji Nowego Roku Tobie skarbie i wszystkim tu zagladajacym,
właśnie mi coś ktoś wspominał, że Cię w Europie nie ma (tzn. nie było)..., że ja się wszystkiego muszę dowiadywać okrężnymi drogamiJa teraz ciagle podrozuje, przez caly styczen bylismy z chlopakami w Argentynie
Sunny sluchaj przyjezdzasz w sobote do Monachium na impreze do Messera?
tylko nie dzwoń jak zwykle o 4.00 rano, bo ja ostatnio zmieniłam tryb życia i snu: z zimowego na jeszcze bardziej zimowySUNrise talk to you soon
To jest bardzo interesujące. Zaraz wyskoczę ze swoim pesymizmemja pisze:Slash po raz kolejny powiedział w wywiadzie o tym,że Chinese Demokracy wyjdzie w marcu.
Witaj, witaj, nie zwracaj uwagi na ekstremalne warunki i czuj się jak u siebie w domuWitek pisze:Aaaa no i witam wszystkich tutaj bo to w koncu moj pierwszy post
Jakby to wygladało, że date premiery oglasza były czlonek kapeli, wiec lepiej to zdementowac a co :)Rzecznik GN'R zdementował podaną przez Slasha marcową datę, może Slash nie wie, że ta informacja została zdementowana i dalej powtarza te same rzeczy?
Dizzy, to wg mnie mniej wie niz Slash, lub taki GilbyDizzy też się wielce zdziwił jak w wywiadzie przeprowadzanym przez Madagascar88 o marcowej dacie usłyszał.
26 utworów na jedna plyte az za wiele, reszta na nastepna :)Axl wspomniał tylko, że płyta w tym roku, gdyby miała wyjść za 3-4 tygodnie to musiałaby być już ukończona. Natomiast Axl powiedział, że 26 utworów jest już prawie gotowych. Ale co to znaczy już prawie gotowych. W 1999 roku, też już były podobno prawie gotowe :]
Może chca zrobić ogromne BOOM medialne,a nie dlugo i w stosunkowa cicha kampanie :)Poza tym jak na razie zero promocji, jakichś oficjalnych informacji, czegokolwiek (a propos promocji - tak czy inaczej się jej nie spodziewam, bo Sanctuary sama szuka przecież pieniędzy i nie stać tę wytwórnię, żeby wydawać duże sumy na promocje płyt).
Widąc, że sa dla siebie jak rodzina:), niby sie kloca lecz sie tak naprawde kochaja :DPoza tym...czyż ci goście, nie są przezabawni. Najpierw Axl obraża ze sceny Slasha, mówiąc, że ma go w dupie, a teraz znowu od miesiąca deklaruje swoją miłość do niego.
Ba, ta glebia zachacz wrecz o prawa rzadzace WszechswiatemSugerujesz,ze Cornschucker nie ma głębokiego przesłania? :D
el_loko pisze:A wiec obalam pesymizm SUNrise
Dizzy jest członkiem zespołu, siedzi(ał) w studiu gdzie nagrywano płytę, ma kontakt z Axlem, z zespołem, z menadżerem... moim zdaniem wie więcej niż taki Slash co 10 lat nie widział się i nie rozmawiał z Axlem. Chyba, że jest coś o czym nie wiemy, na forum (tylko nie pamiętam już na którym, chyba mygnr) ktoś wyskoczył z pomysłem, że może Slash brał udział w nagrywaniu ChD ....ooo to jest myśl!Dizzy, to wg mnie mniej wie niz Slash,
Gilby póki co siedzi cicho i nie wyrywa się do odpowiedzi :).lub taki Gilby
Jeśli to okazałoby się prawdą, to będę musiała stwierdzić, że niezwykle dziwną politykę uprawiają.el_loko pisze:Może chca zrobić ogromne BOOM medialne,a nie dlugo i w stosunkowa cicha kampanie :)SUNrise pisze:Poza tym jak na razie zero promocji, jakichś oficjalnych informacji, czegokolwiek (a propos promocji - tak czy inaczej się jej nie spodziewam, bo Sanctuary sama szuka przecież pieniędzy i nie stać tę wytwórnię, żeby wydawać duże sumy na promocje płyt).
No zgadzam sie oprocz kontaktu, z Axlem, bo o ile pamietam to nawet zespol zaczesto go nie spotyka chyba , że ostatnio cos sie zmienilo.Dizzy jest członkiem zespołu, siedzi(ał) w studiu gdzie nagrywano płytę, ma kontakt z Axlem, z zespołem, z menadżerem... moim zdaniem wie więcej niż taki Slash co 10 lat nie widział się i nie rozmawiał z Axlem. Chyba, że jest coś o czym nie wiemy, na forum (tylko nie pamiętam już na którym, chyba mygnr) ktoś wyskoczył z pomysłem, że może Slash brał udział w nagrywaniu ChD ....ooo to jest myśl!
Jeśli to okazałoby się prawdą, to będę musiała stwierdzić, że niezwykle dziwną politykę uprawiają.
Eee Slash nie musiał, przecież Axl powiedzial, że plyta bedzie w tym roku. Mam nadzieje, że Slash uwarza tak jak ja :pale nie powiedział w marcu którego roku :)
Ja tak nie zrobie, u mnie Danielsów nie sprzedaja, zreszta niepelnoletni jestem..No dobra jeśli ta płyta wyjdzie w marcu (2006) to na cześć Slasha wykupię wszystkie Jacki Danielsy ze sklepu monopolowego!