Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Kama pisze:znacie może lokal w którym puszczają "For All Time" albo DVD This Is It hehehe
O jaaaa!!! Puścili wam we Free Bluesie This Is It? :D I For All Time?
Tylko dlaczego akurat teraz, kiedy mnie nie ma w Szczecinie i nie mogłam tam być? :(
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam was kochani na początku ważne komunikaty nie ubłagalnie zbliża się 12.03.10 i już coraz mniej czasu!!bardzo proszę o określenie się ile osób bierze udział w układach jest to bardzo ważne ze względu na rodzaj imprezy i klubu. Oprócz tego potrzebujemy potwierdzenie liczby osób z MJPT. Jutro mamy spotkanie w klubie dogadanie szczegółów. Widziałam dziś filmik z próby Iza szacunek za Drilla japrosic , Ewela dasz rade,Wojtek solówka the best, Roxi szpilki i sposób poruszania heheh no i mogła bym tak wymieniać....... nenene .Marek zapytanie do Ciebie czy dalej możesz poprowadzić Nasza imprezę i czy chcesz? tzn.zapowiedzi,konkursy? Oprócz tego mam wrażenie ze nasze spotkanie, obrady gdzieś znikły i proponuje Wszystkim piątek po południu u mnie w domu.no chyba ze weekend?18.02jest próba na godz.18.30 tam gdzie zawsze osoby zainteresowane i biorące udział w układach zapraszam na sale bo są małe zmiany w układach nenene. to w skrócie czekam na informacje!pozdrawiam i całuski Kochani Moi :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Edyta- a ja i Kama- nie podobał Ci się nasz układ? :surrender: (żartuję oczywiście). Ja potwierdzam swój udział w przedsięwzięciu, zresztą wiecie o tym.
Terminy najbliższych spotkań- tak to napisałaś, że się można pogubić, więc dla potwierdzenia:
sala- czwartek 18.02 o godzinie 18.30,
spotkanie dyskusyjne u Ciebie (Edyty)- piątek 19.02 godziny popołudniowe.

Buziaki dla wszystkich.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Oczywiście ja również potwierdzam swój udział we wszystkich układach itd. Na próbie w czwartek też będę i na spotkaniu u Edyty również :)
Do zobaczenia :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Eta pisze:Edyta- a ja i Kama- nie podobał Ci się nasz układ? Poddaję się (żartuję oczywiście).

no właśnie a my ?? :dance: nie podobał Ci się nasz układ?? nawet Roxi do nas dołączyła :dance: hehehehehe ;-)
ja oczywiście potwierdzam swój udział we wszystkich układach i nie tylko po prostu jestem ;-) :mj:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam was kochani!!!

Wszystko się udało tak jak chciałyśmy :happy:

mamy wrażenie ze Club nam w pełni zaufał co do organizacji ;-) dużo pracy przed nami, mamy nawet próby w Clubie załatwione :dance: ale wszystko opowiemy w czwartek lub piątek!! pozdrawiam Was i buziaki
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

na mailu macie oficjalną wersję naszego plakatu, którą wysyłam co Clubu do akceptacji. Teraz czekamy na ich propozycję i z dwóch wybieramy jeden i drukujemy :dance: :dance: :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Witam wszystkich.

Chciałam tylko poinformować, że dziś na próbie mnie nie będzie z przyczyn niezależnych ode mnie ale jutro mogę być u Edyty ok.16:00.
Czy ta godzina pasuje większości i czy oczywiście pasuję Tobie Edziu? ;-)

Dziękuję za maila z plakatem, wyjaśnienia w odpowiedzi do nadawcy.

PS. Czy może ktoś już zabrać zimę….? Proszę! :rocky:
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

poisonivy pisze: ale jutro mogę być u Edyty ok.16:00[/b}

Mi pasuje taka godzina :-)

poisonivy pisze:PS. Czy może ktoś już zabrać zimę….? Proszę! :rocky:

Pod tą prośbą podpisuję się obydwa rękoma, ......eee tam rękoma- wszystkimi kończynami.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ja też oczywiście mogę być o 16 ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

jasne pasuje ja będę prosto po pracy :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ostatecznie jutro spotykamy się u Edzi naszej kochanej o 20 Do zobaczyska ludziska nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

mam bardzo dobre wiadomości

nasz plakat został zaakceptowany i poszedł do druku
a następna próba będzie w środę 24,02,10 od godz 18:00 do godz 20:00
w Clubie 77

PS:

w środę spotykamy się o 16:30 u Edzi potem jedziemy na próbę
OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Informacja z ostatniej chwili ;)
Roxi zaprasza nas na swój jutrzejszy trening na sali na godzinę 19.00. Będziemy mogli sobie troszkę poćwiczyć układy, tylko nie możemy za bardzo przeszkadzać trenującym tam dziewczynom ;-). Kto może to niech wpada, a kto nie to trudno bo obecność nie jest obowiązkowa ;P
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Siemka;)
Na środę przyniosę filmiki i zdjęcia z czwartkowej próby, które złapałem na swoim aparacie.
Nie zdąże dojechac do Edyty na 16.30 ale do siódemek się melduję, usiądziemy pogadać.
Pozdro dla całego składu!
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
ODPOWIEDZ