mmjjaacckkssoonn a gdzie proponujesz spotkanie ? Nie masz możliwości w klubie?
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Niestety nie No nie wiem, może w jakiś galeriach, kawiarniach, byśmy sobie pogadali... Tak jak już mówiłam wy lepiej znacie Bydgoszcz, a czy nie ma innych miejsc niż kluby??
Mamy trochę galerii w Bydgoszczy :D No ,ale spotkamy się we dwie? Ludzie co się z Wami dzieje ??
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
mmjjaacckkssoonn pisze:noras7Ja z Inowrocławia:/ ale często bywam w Bydgoszczy...DirtyDiana1983 No we dwie to troche bezsensu ludzie odezwijcie sie!!!
ja też jestem z Inowrocławia i też często bywam w Bydgoszczy więc jakby co też się pisze:)
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Noras ,ja nie kupuje czesci w Inowroclawiu :p ale jak nie bedzie wyjscia to chetnie przyjade :D Mam nadzieje ,ze pogoda sie poprawi...
Zapraszamy, zapraszamy... Ale od razu mówie, że Inowrocław to dziura I nie ma co tu robić, więc ja wole przyjechać do was ...noras7 Moj tata ma firme z czesciami do samochodów więc może u niego kupujesz...:P
TO MOŻE USTALMY GDZIE I KIEDY SIE SPOTKAMY...
Spoko ,jakos musimy sie zgrac ! Najbardziej to chyba by wypalilo w weekend ,bynajmniej mi tak najlepiej pasuje :) Rzuccie jakas propozycje ,mozemy isc gdzies na lody :P