Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Wydaje mi się, że zawartością nie różnią się wcale.
Według mnie to najwięcej chodzi tu o wygląd zewnętrzny, bo ta pierwsza płyta jest w normalnym pudełku na DVD. Druga nie ma takiej normalnej okładki, tylko jest to po prostu zwykłe zdjęcie za taką, hm, nazwijmy to "szybką". No i trzeba przyznac, że te białe cosie nie dodają jej uroku. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi.
Szukam jakichś informacji na temat piosenki "Bad Girl".
Z "For The Record" dowiedziałam się tylko że była nagrana w 1993 roku chociaż mnie to brzmi na wiele młodszą piosenkę:
MJackson wrote:Szukam jakichś informacji na temat piosenki "Bad Girl".
Z "For The Record" dowiedziałam się tylko że była nagrana w 1993 roku chociaż mnie to brzmi na wiele młodszą piosenkę:
Mam pytanie czemu michael podczas this is it czyta z promptera ?? (chyba po to ma okulary aby nie było widać gdzie zerka oczami są fragmenty filmu gdzie jest bez okularów i tez tam czasami spogląda) ??
0:44
0:53
1:04 - 1:10
2:07 - 2:14 http://www.youtube.com/watch?v=tQ5LSwvun4M
Damianos60 wrote:Może źle przeczytałem ale w książeczce Bad są podziękowania dla Mitsubishi
ktoś wie o co chodzi?Chodzi o firmę motoryzacyjną?czy o coś innego?
chodzi o to ze zostało to nagrane na wielościeżkowym cyfrowym urządzeniu rejestrujacym, stereo, wlasnie tej marki :D