TVP2: Michael Jackson Kolekcjoner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

TVP2: Michael Jackson Kolekcjoner

Post autor: Willy »

ObrazekObrazekObrazek
Xvid
Wielkość: 264 MB
Czas trwania: 44 min.
DOWNLOAD
http://www.megaupload.com/?d=OI2UK598
Ostatnio zmieniony pn, 22 lut 2010, 19:57 przez Willy, łącznie zmieniany 3 razy.
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Will WIELKI jestes bo ja nie bede mogla zobaczyc wiec WIELKIE DZIEKI JUZ TERAZ !!!!!!
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Lepćiej nie patrzeć. Zbiera na wymioty - telewizja polska jest prymitywna - taki dokument świadczy o braku rzetelnej wiedzy dziennikarzy o danej sławie.
Obrazek
~~ToMi~~

Post autor: ~~ToMi~~ »

Oni Go ogółem przedstawili jako chorego psychicznie człowieka.
Szczerze nie polecam.
Ostatnio zmieniony ndz, 21 lut 2010, 19:18 przez ~~ToMi~~, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Beznadzieja. Nie mam słów. Jak zwykle Michael przedstawiony jako wariat i dziwoląg. :-/ ... Nie polecam, ale jak ktoś chce obejrzeć....
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
fearcd

Post autor: fearcd »

I ten grubas udający Micheala... :zgon:
Awatar użytkownika
Sun

Post autor: Sun »

Raczej program nie jest godny polecenia. Ja osobiście wyciszyłam telewizor po kilku minutach. No ale jak ktoś chce obejrzeć to już osobista sprawa. Taa ten udający Michaela genialny :wariat:
Awatar użytkownika
shamona

Post autor: shamona »

Żal po obejrzeniu tego programu. Gośc udający Michaela to jakas porażka. Przedstawili go jako człowieka który nie widział świata poza swymi pieniędzmi...
Awatar użytkownika
Moonwalk_Girl

Post autor: Moonwalk_Girl »

Beznadzieja, już po obejrzeniu reklamy tego "dokumentu", przeczuwałam, że nie będzie ciekawie... Przestawili MJ'a jako dziwaka, ktory wszystko upatrywał w pieniądzach, miał się za Mesjasza bla bla bla...
Ogolnie jak większośc z was nie polecam, no chyba, że ktoś usilnie chce, żeby mu ciśnienie podskoczyło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Oglądałam ten dokument, ale nie wytrzymałam do końca.
Strasznie mnie irytował ten dokument.
ten facet udający Mika był ... dziwny.
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

mnie też się nie podobał dokument :-P irytowałam sie na każdym kroku ale postanowiłam sobie, że wytrwam i oglądne to do końca.. koleś udający Majkela to nie wiem co tam w ogóle robił,MJ został przedstawiony jako człowiek, dla którego pieniądze są całym życiem a osoby wypowiadające się o nim uznali go -jak na mój gust- za "wacko jacko" :snajper: jedynym plusem była dla mnie ta fajna starsza pani, która ciepło wypowiadała się o Majkelu i pozytywnie odebrałam też malarza i sprzedawce.. reszta to porażka! :surrender:
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Jeśli Michael porównywał się do Boga/Mesjasza czy też uważał, że szczęście=pieniądze to ja chyba jestem na forum o kimś innym :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Post autor: mmjjaacckkssoonn »

Ten program to porażka, jakaś prowokacja, namawianie fanów i ludzi, że MJ był stuknięty, zakochany w sobie i pieniądzach... Uwazam, że to dla tych ludzi, którzy się wypowiadali najważniejsze były pieniądze, odnisłam wrażenie że mówią o sobie...Zaprzeczali słowom Michaela, który zawsze powtarzał że nie jest szczęśliwy, a te świnie twierdziły, że go lepiej znają niż on sam i że był bardzo bardzo szczęsliwym człwoiekiem...:(Wydaje mi się, że to jedno z największych krzywd wyrządzonych MJ, jak można po jego śmierci puszczać takie programy - oszczerstwa??!! Po 1 sekundzie miałam już dośc, ale obejrzałam do końca ze łzami w oczach, bo nie chciałam już tego słuchać, obejrzałam dlatego, żeby móc powiedzieć innym, którzy mniej go znają np mojej rodzince, co było prawdą a co nie...Jest mi bardzo bardzo przykro, bo wiem ilu ludzi obejrzało ten program nie znając Michaela, wierząc w każde wypowiadziane tam słowo... :beksa:
Obrazek
MICHAEL JACKSON - saying everything
Awatar użytkownika
karolinaonair

Post autor: karolinaonair »

Jestem wściekła po obejrzeniu programu. znowu sie podkreśla ekscentryczne zachowania Michaela, robi z niego dziwaka. Widać czym interesują sie Polacy. Wytykanie człowieka palcami to jest temat na czasie.
Gdzie opowieść o jego talencie, o poświęceniu dla muzyki o przełamywaniu barier i pomocy chorym i pokrzywdzonym. Serce pęka jak sie ogląda coś takiego

:surrender:
Obrazek

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
Awatar użytkownika
luka

Post autor: luka »

Miejsce na komentarze jest zdaje się tutaj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0
Willy czekam na linki, i z góry dziękuję. Nie mogłam obejrzeć, więc chętnie zobaczę i sama ocenię - ale po komentarzach widzę czego mogę się spodziewać.
Obrazek
ODPOWIEDZ