STYL MODA UBRANIA - Michael Jackson

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

A zrobiłem taką inspiracja bad tour japan
Obrazek
Czy ktoś wie co się stało z rosyjskim mundurem michaela ?.
Kiedyś próbowałem robić taki mundur ale nie wyszło...... ........:ziew:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J | Kubaa

Post autor: M.J | Kubaa »

Mjpolsat mam dwa pytania:

1.Gdzie zakupiłeś te sprzączki i resztę? (Chodzi mi o pasmanterie czy o takie coś a nie o ulice).

2.Czy sam to przyszywałeś czy krawcowa ?

A poza tym świetna kurtka może też taką spróbuje zrobić jak znajdę takie sprzączki.
Obrazek
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

hubert9999 pisze:Zgodnie z obietnicą zamieszczam zdjęcia mojej kurtki zrobionej na wzór Thrillera :) Wiadomo, że nie to co oryginał, bo domowej roboty, ale mam nadzieję że się podoba :)
Obrazek
Obrazek
Widzę, że się postarałeś, bardzo dobra robota:)
insomniaof pisze:ucichło coś tutaj - ostatnio nudziłam się w domu i postanowiłam zrobić naszyjnik, wyszło takie dziwactwo [przepraszam z jakość]
ObrazekObrazekObrazekObrazek
No super! Mnie ostatnio też naszło na jakieś manualne cosie i wyprodukowała kapelusz Michaela z plasteliny:)

tony308 Koszulki normalnie boskie. Najbardziej przypadła mi do gustu ta z TDCAU, Beat it i ta czerwona pośrodku. Domyślam się, że jesteś dumny ze swojej kolekcji:)

Mjpolsat W całości zrobiłeś tę kurtkę samodzielnie? Jestem pełna podziwu:)
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Przepraszam Cię bardzo Tony i bardzo proszę o podanie jeszcze raz tej aukcji. Pzdr. z góry dziękuję
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

tony308 pisze:Chciałem wam pokazać koszulki które mi doszły.
Tony ja też je zamówiłam tylko w wersji damskiej.Czekam z niecierpliwością czy mi takie zrobią licząc na ich pamięć że, dopiero robili dla Ciebie.Wyglądają rewelacyjne!Zwykle noszę M ale trochę mnie zmartwiłeś tym rozmiarem.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
tony308

Post autor: tony308 »

DooDoo Forever pisze:Domyślam się, że jesteś dumny ze swojej kolekcji:)

Oczywiście:)
Eva pisze:proszę o podanie jeszcze raz tej aukcji
Proszę bardzo 900205563

@neta
Koszulki dostałem dość późno bo gościu miał tam jakieś opóźnienia....niby wszystkie są L ale np. Czarna wtydaje się całkiem dobra a niebieska za duża:) nie wiem czemu tak:) może w wysokiej temeraturze sie troche skurczą ale koszulki są wykonane w 100% w bawełny więc chyba cięzko będzie....
Obrazek
Awatar użytkownika
Agynes

Post autor: Agynes »

Mjpolsat: Genialna kurtka. Pewnie musiałeś się sporo napracować, ale efekt jest niesamowity.

tony308: Jeżeli się nie mylę to trzeba tam wysłać dany wzór jaki się chce. I tu moje pytanie: skąd masz nadruk na koszulkę Beat it oraz tą z TDCAU?
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Kurtkę kupiłem w lumpeksie za 7zł była to sama skórzana kurtka dodatki kupiłem też w lumpeksie no dokładnie były to paski skórzane za 1 zł jedna sztuka robiłem ją 3 tygodnie
Obrazek
Awatar użytkownika
tony308

Zawsze mnie interesowało czy te wszystkie koszulki jakie Michael miał w teledyskach były zupełnie przypadkowe(z jego prywatnej garderoby), czy też projektowane....Np. dwie koszulki z Beat It : jedna jasnoniebieska ta AMORE a druga biała z tą klawiaturą i nutami....w latach 80 bardzo modna była pacyfa: podobne logo mial na koszulce TDCAU...hmm:)
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

jako ciekwostke powiem,że w aktualnej kolekcji h&m jest taka oto cudna marynareczka a'la MJ ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Post autor: mmjjaacckkssoonn »

madisson pisze:jako ciekwostke powiem,że w aktualnej kolekcji h&m jest taka oto cudna marynareczka a'la MJ ;-)
Obrazek
Cudna...A ile kosztuje??
Obrazek
MICHAEL JACKSON - saying everything
Baniek

Post autor: Baniek »

madisson pisze:jako ciekwostke powiem,że w aktualnej kolekcji h&m jest taka oto cudna marynareczka a'la MJ ;-)
Obrazek
To jest chyba dział damski tak ?? mi się tak wydaje qrd musze sie przejsc do H&m tam są fajne rzeczy :)
Awatar użytkownika
tony308

A widzieliście może gdzieś na allegro takie białe koszulki jakie często nosił Michael? Chodzi mi o te z większym trójkątnym dekoldem np taka jak tutaj:
http://karolina0341.wrzuta.pl/sr/f/7RnN ... el_jackson
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... b2f4ef094f ale ktos juz kiedys podawał tę strone ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ