Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
Zgodnie z umową, aktualizuję wątek.
Lista zgłoszeń JEST JUŻ ZAMKNIĘTA.
CZAS NA PRZYJMOWANIE NAGRAŃ TEŻ JUŻ MINĄŁ.
Dziękuję tym, którzy wzięli udział w projekcie i ktorych zapal nie okazal sie slomiany. Za czas niedługi wszyscy mam nadzieję, usłyszą efekty.
Jednocześnie chciałabym wspomniec, iż jest mi niezmiernie przykro, iż wielu osobom nawet nie chciało się pofatygowac i napisac mi, że rezygnują z nagrania. Niestety, nie jestem w stanie pilnowac każdego z was.
Dzięki wam, wiele osób nie miało okazji zaśpiewac swoich ulubionych piosenek, które zajęliście BEZSENSOWNIE. Tak się nie robi, jeżeli nie jest się na tyle odpowiedzialnym, by uczestniczyc w jakimkolwiek projekcie.
Oto ostateczna lista:
Michaelka111-Childhood
speechless26- Smile
hubertous- Human Nature
agusiaa_w- Cry
Beti_90- Black or White
Suerte- Fall again
Dossia- I just can't stop loving you
mariurzka- She's out of my life
jennywren- Whatever happens
Mrkariinka- Billie Jean
Billie Jean M.J.- Little Susie
iza89- Gone too soon
MJwroc- This is It
dreamfor2- Beautiful Girl
Jeśli kogoś pominęłam, a ktoś wysłał nagranie, proszę pisac. Zdarza się.
I to tyle.
Nie jest źle. Ale dla porównania lista chętnych wynosiła ok 50.
Lista zgłoszeń JEST JUŻ ZAMKNIĘTA.
CZAS NA PRZYJMOWANIE NAGRAŃ TEŻ JUŻ MINĄŁ.
Dziękuję tym, którzy wzięli udział w projekcie i ktorych zapal nie okazal sie slomiany. Za czas niedługi wszyscy mam nadzieję, usłyszą efekty.
Jednocześnie chciałabym wspomniec, iż jest mi niezmiernie przykro, iż wielu osobom nawet nie chciało się pofatygowac i napisac mi, że rezygnują z nagrania. Niestety, nie jestem w stanie pilnowac każdego z was.
Dzięki wam, wiele osób nie miało okazji zaśpiewac swoich ulubionych piosenek, które zajęliście BEZSENSOWNIE. Tak się nie robi, jeżeli nie jest się na tyle odpowiedzialnym, by uczestniczyc w jakimkolwiek projekcie.
Oto ostateczna lista:
Michaelka111-Childhood
speechless26- Smile
hubertous- Human Nature
agusiaa_w- Cry
Beti_90- Black or White
Suerte- Fall again
Dossia- I just can't stop loving you
mariurzka- She's out of my life
jennywren- Whatever happens
Mrkariinka- Billie Jean
Billie Jean M.J.- Little Susie
iza89- Gone too soon
MJwroc- This is It
dreamfor2- Beautiful Girl
Jeśli kogoś pominęłam, a ktoś wysłał nagranie, proszę pisac. Zdarza się.
I to tyle.
Nie jest źle. Ale dla porównania lista chętnych wynosiła ok 50.
I'm so proud to say- I love You.
Słuszna uwaga. Ja co prawda liczyłem się z podobnym rozwojem sytuacji biorąc pod uwagę średnią wieku na tym forum, ale wolałbym nie mieć racji, a 2-3 płyty z fanowymi coverami. Pomijam fakt, ze spośród tych 16 piosenek, tylko 7 to moje podkłady (spośród prawie 40). Ale to nieistotne. Bardziej mnie niepokoi fakt, ze wiele osób najwidoczniej miksowało wokal z muzyka na własną rękę, zamiast mi to zostawić, jako fachowcowi... No nic, zobaczymy, jak wyszło...speechless26 pisze:Dzięki wam, wiele osób nie miało okazji zaśpiewac swoich ulubionych piosenek, które zajęliście BEZSENSOWNIE
- EternallyLive
- speechless26
ale to tym bardziej nie moja wina, kochanie.EternallyLive pisze:Speechless26-No, mnie też przykro. Niektórzy nie poinformowali, bo wcale nie zrezygnowali, do końca mieli nadzieję, że uda im się przesłac swoje już od dawna gotowe nagranie. Mnie np. bardzo zależało na tym. Nie udało mi się, ale to nie moja wina, nie mogłam tego przewidzieć.
bo, jesli sledziłas wątek, to sama wiesz, ile razy przekładałam czas oddania nagrania.
niestety wiele osób od czasu zapisania się na listę, nie dało znaku życia.
- EternallyLive
- Mrkariinka
- speechless26
Obecnie to ja proszę o cierpliwośc.Mrkariinka pisze:Dołączam sie do pytania, i jeszcze jedno będzie można gdzieś kupić tą płyte?MJwroc pisze:Ponawiam pytanie.
Nagraliśmy piosenki i co teraz?
Wokale trzeba połączyc z muzyką, wszystko jest w toku.
Przyznam szczerze, jak napisałam już wyżej, liczyłam na bardziej owocną współpracę, ale cóż.. :)
Ale przechodząc do rzeczy, proszę powiedzcie mi, kto z was- zapisanych na listę lub też ewentualnie nowych chętnych śpiewających posiada w domu kamerkę internetową i ma możliwośc nagrania siebie śpiewając fragment współnej piosenki?
Niestety moi drodzy, o nagraniu w studio możemy zapomniec. I myślę, że wiecie dlaczego... Prawda? Każdy widzi, jak można liczyc na większosc tych, którzy zadeklarowali się przyjechac do Białegostoku. Niestety, ja nie mam żadnej gwarancji, że wywiązaliby się z obietnicy. Trudno...
Ale wydaję mi się, że w ten sposób wyjdzie nam bardzo ciekawie... Zaufajcie mi jescze trochę. Dziękuję. Liczę na wasze zrozumienie.
Ale nie ma biedy. Odpowiedzcie na moje pytanie. Mam ciekawy pomysł :)
-
Wprawdzie na listę zapisana nie jestem ale w tej kwestii mogę pomócspeechless26 pisze:Ale przechodząc do rzeczy, proszę powiedzcie mi, kto z was- zapisanych na listę lub też ewentualnie nowych chętnych śpiewających posiada w domu kamerkę internetową i ma możliwośc nagrania siebie śpiewając fragment współnej piosenki?
Ja też nie mam, niestety.
Ale jaki masz dokładnie pomysł?
Bo jeśli chodzi o śpiewanie WATW... Moja koncepcja jest taka:
każdy mógłby nagrywa się u siebie w domu i potem ktoś(chrisbern?) zrobi obróbkę, powieli i ponakłada głosy tam gdzie trzeba, powycina...
Pomysł z Białymstokiem od początku był mało realny...
Masz na oku jakąś wytwórnię która zechciałaby wydać nasze CD?
Ale jaki masz dokładnie pomysł?
Bo jeśli chodzi o śpiewanie WATW... Moja koncepcja jest taka:
każdy mógłby nagrywa się u siebie w domu i potem ktoś(chrisbern?) zrobi obróbkę, powieli i ponakłada głosy tam gdzie trzeba, powycina...
Pomysł z Białymstokiem od początku był mało realny...
Masz na oku jakąś wytwórnię która zechciałaby wydać nasze CD?
- speechless26
MJwroc pisze:Bo jeśli chodzi o śpiewanie WATW... Moja koncepcja jest taka:
Tak, moja koncepcja też była taka, tylko fajnie by to wyglądało, gdyby zrobic video z naszych nagrań. Dlatego pytam o możliwośc współpracowania z kamerką.
Od początku mówiłam, że NIE BĘDZIE to aż tak profesjonalne!!!MJwroc pisze:Masz na oku jakąś wytwórnię która zechciałaby wydać nasze CD?
Nie kupisz tej płyty w Empiku.... :O
Ale spokojnie. Nie poganiajcie mnie. Ja dosc długo czekałam na was, prawda?
Równie dobrze możemy założyć stronke w stylu MJPT tribute i wrzucić wszystko do sieci. I od czasu do czasu dodawać jakieś nowe piosenki. Wydawanie płyt dzisiaj się i tak nie opłaca, chyba że dla zapalonych kolekcjonerów jakich na naszym forum jest dużo.speechless26 pisze:Od początku mówiłam, że NIE BĘDZIE to aż tak profesjonalne!!!MJwroc pisze:Masz na oku jakąś wytwórnię która zechciałaby wydać nasze CD?
Nie kupisz tej płyty w Empiku.... :O
Co o tym myślicie?