W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć, jestem Karolina. Mam 12 lat. Bardzo lubie Michaela Jacksona, i cenie jego twórczosć.
Mam młodszego brata Maćka, który też Mika bardzo lubi.
Poza Michaelem, lubie też RBD.
Pochodzę z Warszawy. Chodzę do szóstej klasy podstawiówki.
Zapomniałam się tylko przyznać, ze jestem pośmiertną fanką... Ale, szczeże żałuje! Poprostu, wcześniej prawie nigdy nie spotkałam się z twórczością Michaela. Znaczy, słuchałam co nieco ale nigdy nie byłam jakoś szczególnie zafacynowana jago postacią. Teraz to się zmiło, dorosłam do jego muzyki.
Nikt mnie tu nie zastrzeli za tą pośmiertną fankę? xD
Michael-J-Forever pisze:Nikt mnie tu nie zastrzeli za tą pośmiertną fankę? xD
JA!!! XDDDDD Żartuję oczywiście! ;p Ja także do tych ludzi należę. Witaj, witaj, Karolino ;]
Czym się interesujesz, tzn. Twoje hobby?
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Ważne żebyś ceniła twórczość Michaela i to kim był reszta się nie liczy;)
Szanuje pośmiertnych fanów i nie mam nic przeciwko........;)
"To co sprawia mi najwięcej przyjemności w występowaniu to dawanie ludziom radości. Zwykłe wywołanie uśmiechu na czyjejś twarzy znaczy dla mnie więcej niż wszystko inne"