Ms. Smooth ;-)))))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Ms. Smooth

Post autor: Ms. Smooth »

sebabo pisze:MYŚLĘ ZE TO GO ZABIŁO - powoli ale zabiło...
masz rację proces pogłębił jego uzależnienie od leków,

chodziło mi o to, że się nie poddał, że chciał wyjść do ludzi że planował trasę że ciągle coś nagrywał mimo wszystko wystawiał się znów na widok publiczny dla swoich fanów i swoich dzieci, chciał stawić temu czoło...

a niestety chcemy czy nie tematu molestowania nie da się wymazać z jego życiorysu i nawet po procesie w którym go uniewinnili byli ludzie którzy uważali że jest winny (do dziś zresztą tak jest), myślę że musiał doskonale o tym wiedzieć i to czuć a z Jego wrażliwością to musiało boleć podwójnie.
proces, nagonka mediów to takie niesprawiedliwe że aż boli..
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.

I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Ms. Smooth pisze:
DooDoo Forever pisze:P.S Też byłam na odsłonięciu gwiazdy w Krakowie.
Fajnie, byłam tam przez dwie godziny mimo że cała uroczystość trwała ok. 30 minut, później dziewczyny tańczyły pod Smokiem, myślę że na pewno się widziałyśmy chyba że poszłaś po tych 30 minutach.
No to faktycznie bardzo duże jest prawdopodobieństwo, że się widziałyśmy, co prawda nie stałam długo po zakończeniu, ale przyszłam jakieś 40 min wcześniej;)
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Cześć, nie przynudzasz ;-) Ja też poznawałam go po śmierci niestety :smutek: Byłam też na odsłonięciu gwiazdy.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witam cię ciepło ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Izabela1995

Post autor: Izabela1995 »

Hej! Fajnie ze jest jeszcze jedna osoba z Krakowa. Moze kiedys sie poznamy.

Moja historia jest calkiem inna ale mamy cos wspolnego: mnie tez najbardziej boli ze ludzie Michaela skrzywdzili nieslusznymi oskarzeniami a ja jako fan nie wsparlam go wtedy chociazby przez jakies akcje internetowe organizowane przez fanow, a takie przeciez byly.

W tym co piszesz podoba mi sie Twoja szczerosc.
Take a look at yourself, and then make a change
Ms. Smooth

Małe sprostowanie:
Izabela1995 pisze:Fajnie ze jest jeszcze jedna osoba z Krakowa
nie jestem z Krakowa, (bardziej okolice Rzeszowa) jechałam dwie godzinki pociągiem, wyciągnęłam ze sobą brata, który nie jest fanem MJ, ale powoli zaczyna słuchać nie których kawałków i cieszę się że mu się podobają bo na co dzień słucha całkiem innej muzyki.
Cieszę się, że gwiazda jest w Krakowie, bo to przynajmniej w moim zasięgu.
Izabela1995 pisze:mamy cos wspolnego
i jeszcze podpis mamy taki sam ;-)

Mam nadzieję kiedyś Was spotkać i poznać, czasami się zastanawiam które z tych dziewczyn będących na odsłonięciu gwiazdy są na tym forum, albo które były na premierze This is it w Rzeszowie no i na występie sobowtóra też w Rzeszowie

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe powitanie ;-)
Ciesze się że jesteście tacy otwarci na ludzi którzy zostali fanami MJ po 25 czerwca. Myślę, że nie ważne kiedy się dołączyło, tylko czy to jest szczere, (nie uleganie chwilowej modzie na MJ bo teraz jest o nim głośniej).
czas zweryfikuje prawdziwych fanów...

Ja się chyba zakochałam a taki stan podobno trzyma dwa lata, potem może przerodzić się w coś głębszego :love:

Apsiek

Post autor: Apsiek »

Witam, naprawdę piękna historia ;-) Też przebywam tutaj od kilku dni i co najważniejsze - też jestem z okolic Krakowa ;-) Dokładnie - mieszkam ok. 70 km od Krakowa a nieco ponad 100 od Rzeszowa ;-) Bardzo się cieszę że dołączyła tutaj kolejna osoba z tutejszych stron ;-) Po raz kolejny witam i życzę miłego pobytu na forum ;-)
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Hejka:)
Życze miłego pobytu na forum,a co do Thrillera to ci nie wierze.(To taki żąrcik, chyba co?)
Ms. Smooth

Nie to nie żart, co więcej nie widziałam żadnego teledysku Michaela. Słyszałam piosenki w radiu tylko te trzy umiałam rozpoznać: Billie Jean, Black or White i Thriller, gdybym zobaczyła teledysk to pewnie nie zorientowałabym się nawet że to Michael, bo chociaż wiedziałam że był czarny, to nie wiedziałam jak wtedy wyglądał, widziałam zdjęcia w gazetach jak był już biały albo w maskach gdzie nie było widać twarzy.

w telewizji jak się ma kilka programów to trudno było trafić na Michaela internet mam od dwóch lat i pamiętam jak nam podłączyli to pierwsze dni szukaliśmy z rodzeństwem na you tubie jakiś teledysków to m.in. wpisaliśmy billie jean i wtedy po raz pierwszy widziałam występ Michaela na 25 lecie Motown i zachwycałyśmy się z siostrą jego wyglądem i tańcem, ale jakoś innych już nie oglądałam

teraz wiem że słyszałam jego piosenki tj. History, Heal the world, ale nie wiedziałam że to jego, dlatego kiedy zobaczyłam po jego śmierci na internecie te teledyski i występy na koncertach tak szybko wpadłam w uwielbienie, nigdy też nie myślałam że śpiewa tak pięknie ballady i jego piosenki mają takie przesłania po prostu poznałam innego Michaela.

Pozdrawiam ;-)

Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Trochę się rozpisałaś ;)
Ciekawa historia, można powiedzieć że mnie pochłonęła :)
Krótko mówiąc udanej zabawy ;-)

Pozdrawiam ;-)
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
ODPOWIEDZ