MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Czy byłaby możliwość dołączenia do Was za jakiś czas? (jeśli bym się ostatecznie zdecydowała). Tylko z materiałem byłabym do tyłu...
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Weronika22 pisze:Czy byłaby możliwość dołączenia do Was za jakiś czas? (jeśli bym się ostatecznie zdecydowała). Tylko z materiałem byłabym do tyłu...
tak, pisz na priv do mnie lub do Oli.
cestunefille

Post autor: cestunefille »

Nietety nie będę mogła byc na nastepnym spotkaniu w sobote gdyz leże ze stłuczoną koscia w wyrze i nie ma mowy zebym sie ruszyła sorry :* :nerwy:
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
give_in_to_me

słonka kochane,

nie będzie Pauliny (jak już widzieliście napisała, że zdrowotne problemy) i Oli (z powodów rodzinnych musi zostać troszke dłużej w swoim rodzinnym mieście). Oczywiście spotkanie odbędzie się, tylko z racji tego, że zapowiada się 6-7 osób, proponuję, żebyśmy wzięli nie 2h, a 1,5h, by obniżyć koszt.

W związku z tym również proponuję, jak wcześniej same powtórki do Beat It (możemy również nakręcić, jak nam idzie) i niezaczynanie żadnego nowego układu.

Tak więc do zobaczenia wszystkim w sobotę o 9.30!
cestunefille

stop stop o 11 bo facet powiedzieał ostatnio zę bardziej mu odpowiada 11.. a i jeszce to ogłoszenie do internetu trzeba zrobic ..
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Ok, więc teraz ostateczna wersja.

Spotkanie taneczne jest na 11. Będziemy ćwiczyć Beat It dalej, w sensie powtarzać co umiemy, "skamerujemy" się, by zobaczyć, co robimy źle. Proponuje jednak, byśmy przyszli na godzinę 10.30, bo jest kilka spraw do omówienia. Nie ma sensu tracić za salę, pogadamy przed spotkaniem. ja będę na pewno pół godziny przed 11. Demokracja jest, pewne decyzje trzeba podejmowac wspólnie.

Do zobaczenia wszystkim w sobotę!!!

:happy:
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Tak, i przy okazji napiszemy sobie reklamę do zamieszczenia na stronie szkoly pierwszy-taniec.pl

No i zajmujemy większą salę, inaczej skamerowanie będzie trudne.
poza tym nasza inspiracja wisi na ścianie;)
mjacks

Post autor: mjacks »

czy 20 lutego też jest spotkanie.Tak czytałem całość ale jakoś nie mogę trafić z adresem gdzie to ma być.Chce wpaść na 100% zobaczyc.Może jakieś info na PW gdzie i o której i jakie koszty.
Raczej z tańca to wiele nie umiem ale zabawić sie można jak tu
http://www.youtube.com/watch?v=RRIhNPxfJ88
http://www.youtube.com/watch?v=Hcpn7CRu3wY
Awatar użytkownika
give_in_to_me

a ja myślałam, że ten wątek jest przejrzysty :) i nadal tak myślę, więc nie będę się publicznie powtarzać :)

masz info ode mnie na priv co i jak.
mjacks

Post autor: mjacks »

ok .Dzieki :happy: :mj:
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Najdroższa ekipo MJ Wrocław Dance Team!

Do p. Rafaela Navro poszedł mail ze zredagowanym tekstem ogłoszenia (trochę poprawiłam i mam nadzieję, że przekaz jest jasny i odstraszy pseudofanów nenene ). Tekst wklejam poniżej. Poprosiłam też, byśmy dostali zdjęcia, które zostały nam dziś zrobione, bo fajnie byłoby je umieścić w naszym wątku. Gdy tylko ogłoszenie pojawi się na stronie szkoły tańca, od razu wrzucę tu linka.

Oto treść:

Jesteś fanem / fanką Michaela Jacksona? Doceniasz jego talent i przesłanie, jakie niesie za sobą jego muzyka? Lubisz tańczyć i chciałbyś nauczyć się odtwarzać legendarne układy z video klipów takich jak Thriller, Beat It czy Smooth Criminal? Jeśli tak, to nasza grupa taneczna Michael Jackson Wrocław Dance Team jest dla Ciebie! Nasze spotkania odbywają się w każdą sobotę o godz. 10.01 :) w Tropical Dance Studios - ul. Świdnicka 19 (IV piętro), 50-066 Wrocław. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt mailowy:
biuro@tropical-dance.pl

Treść tego ogłoszenia możecie spokojnie kopiować, jeśli mielibyście ochotę, by gdzieś jeszcze nasze tańce rozpropagować.

Bardzo się cieszę z dzisiejszego spotkania i z tego, co udało nam się poprawić. A także z tego, że wiemy, co to jest konstruktywna krytyka i oceniając postępy innych osób nie jechaliśmy po nich, tylko potrafiliśmy obiektywnie ocenić, jak sie ruszają. Jeszcze przed nami dużo roboty i nie ma co szaleć z nowymi układami, bo dzisiejsze "patrzenie z boku" i filmy pokazały, że do perfekcji to nam jeszcze ho ho daleko. Ale powolutku... :)

Na następne spotkanie, na którym zaplanowaliśmy dalej powtarzać Beat It, przybędzie ze mną statyw do aparatu. Aparat będzie sobie spokojnie stał w rogu sali dokumentując nasze poczynania a pod koniec odbędzie sie dogłębna analiza naszych odzianych w dresy wyginających sie ciał glupija

Pamiętamy, że ćwiczymy w domku CAŁY układ, łącznie z tym, co robi Michael sam na końcu, każdy musi tą częśc nadrobić (szczególnie ja :nerwy: ) i jak już ustaliliśmy- naszą "Biblią" jest teledysk! Czyli nie uczymy się już na podstawie filmów instruktażowych z YT ani z This Is It czy układów z innych koncertów, bo znowu wyjdzie pomieszanie z poplątaniem. Teledysk jest jedyną wyrocznią.

Będzie dobrze. We will BEAT IT! I pamietajcie, że w sobotę 27.02 spotkanie zaczyna się o 10, więc proponuję, by wszyscy przybyli o 9.45, by mieć czas na przebranie się i ewentualne sugestie czy rozmowy.
cestunefille

27 dołacza do nas przynajmniej 2 dziewczyny 1 fanka i 1 lubiąca MJ'a tak wiec wysylam do oli ankietę weroniki bo asi juz masz ..:) i do zobaczenia w sobote :mj:
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
olcia

Post autor: olcia »

Wiec...:) ankiety Weroniki nie dostałam Wyślij mi na priv jak możesz:) Mnie prawdopodobnie nie bedzie na kolejnym spotkaniu za co Was przepraszam ale naprawde nie mogę Muszę jechać do domu ale spokojnie nadrobie Pozdrawiam Was wszystkich i miłego spotkania:) :mj:
cestunefille

a asi masz? Asi Wrony?
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
olcia