natpoznan
Wszyscy się ogromnie cieszą, że zajęcia są coraz fajniejsze, o to właśnie chodzi! Ale to "wreszcie jest jak należy" mogłoby zaboleć tych, którzy pomimo lustrzanych pomyłek wkładają w przygotowanie zajęć swoje serce, są od początku i zawsze.
Swoją drogą - cenne uwagi - wyklarowała się formuła spotkań!
Na najbliższych zajęciach mnie nie będzie, mam dawno planowany wyjazd. Zaległości nadrobię w chacie! Do zobaczenia!
dawno mnie tu nie było, bo zmienili mi godziny zajęć i przez ostani czas od 10 do 13 siedziałam w omnibusie.. :< na szczęście moi rodzice wspaniałomyślnie doszli do wniosku, że mogę z nich zgrezygnować, dlatego w tą sobotę na pewno się pojawię!! :) do soboty muszę nadrobić ten początek the drill prawda? :)
1. M_A
2. Annie_17
nie mogę się doczekać:)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Annie_17 - dobrze by było, zebys nie miała zaległosci podczas zajęc ;)
1. M_A
2. Annie_17
3. Muszka
Nie Mogę Się Doczekać
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
1. M_A
2. Annie_17
3. Muszka
4. Agni
5. P.Y.T.95
6. Jeanny100
7. janet.em
8. Iskierka - nie jestem pewna, czy uda mi się dotrzeć, więc jakby co to nie czekajcie na mnie
Jak tak czytam te wszystkie Wasze posty to mam wielką ochote do Was dołaczyc, tanczyc nie umiem ale chociaz chcialabym zobaczyc jak to wyglada i poznac Was wszystkich, Uwielbiam MJ, wlasciwie to mam obsesje na Jego punkcie, ale nie jestem sama bo mam 2 dzieci (6i7 lat tez fani MJ) ktorzy tez by chcieli to zobaczyc, nie wiem czy tak mozna, napiszcie co myslicie, oczywiscie do oplaty za sale sie dorzuce, pozdrawiam, Monika