Travis Payne w You Can Dance 5

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Ms. Smooth

Travis Payne w You Can Dance 5

Post autor: Ms. Smooth »

-> przeniesione z Faktów.
mav.

Travis Payne, choreograf Michaela Jacksona poprowadził warsztaty taneczne 5. edycji You Can Dance, które odbyły się w Izraelu.

Travis Payne, słynny choreograf Michaela Jacksona! Zajmował się przygotowaniem choreografii do tras koncertowych Króla Pop, takich jak "Dangerous World Tour", "HIStory World Tour" i "This Is It". Kogoś takiego jeszcze w polskim "YCD" nie było!

Pierwsza zapowiedź nowej edycji ( w tym warsztatów z Travisem):
http://youcandance.plejada.pl/47,12189, ... wideo.html

Takich emocji podczas warsztatów tanecznych "You Can Dance" podobno jeszcze nie było.
- Były to warsztaty strasznie trudne i dla nas i przede wszystkim dla uczestników, którzy dostali strasznie w kość - opowiada nam juror.
Agustin Egurrola, opowiada o emocjach związanych z ostatecznymi eliminacjami i wyborem uczestników do programu na żywo, mówi także o wyjątkowej choreografii, którą wykonali uczestnicy warsztatów w Izraelu. Była to choreografia, którą miał zatańczyć sam mistrz, Michael Jackson, ale niestety już nie zdążył.

Źródło:http://youcandance.plejada.pl/29836,new ... detal.html
http://youcandance.plejada.pl/30132,new ... sdetal.htm

Podam, że pierwszy odcinek 5. edycji You Can Dance będzie w środę 3 marca o 21:30 w TVN.
(tyle że kilku pierwszych odcinkach są zawsze najpierw castingi a chyba w dwóch odcinkach materiały z warsztatów i choreografia, i z tego co pamiętam w pierwszym odcinku na żywo uczestnicy też ją zatańczą)

Choreografia, którą miał zatańczyć Michael! ćwiczona pod okiem jego choreografa...
Niesamowite przeżycie dla tych tancerzy
Ciekawe do której piosenki?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.

I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Dziwne, co można robić "zamiast" koncertowania u boku MJa...
Mam nadzieję, że wydusił z uczestników siudme poty i dał im popalić na miarę przygotowań do This is it nenene
Czyli na bank w sodę będzie coś z Travisem? A kiedy powtórak (jadę do Poznania)?
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Annie_Bad

Post autor: Annie_Bad »

Nie..Wydaje mi sie ze z Travisem bedzie dopiero za jakies 2 czy 3 tygodnie jak wyjada do Izraela.I wtedy bedzie z tym choreografem ;-)
W srode rozpoczna sie dopiero castingi..
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Myślę, że ta edycja będzie owocna w muzykę Michaela.
W końcu to dobrze podniesie im oglądalność, przynajmniej o moją osobę.
Obrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Annie_Bad pisze:Wydaje mi sie ze z Travisem bedzie dopiero za jakies 2 czy 3 tygodnie jak wyjada do Izraela.I wtedy bedzie z tym choreografem
W srode rozpoczna sie dopiero castingi..
Oni już wrócili z Izraela, teraz jeszcze przez jakiś czas -prawie do samych odcinków na żywo sa w domku :) Mój były instruktor się dostał, ale nie chciał (a raczej nie mógł ) zdradzić jaką choreografię mieli, wiec musimy czekać na emisje programu :surrender:
W tv najpierw wyemitują oczywiście castingi (kilka pierwszych odcinków) i dopiero później będzie relacja z warsztatów z Travisem i dalsze eliminacje.
(kurcze jak mi się marzą takie warsztaty...może Travis zawita do Polski? :dance: )
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

Oglądałam teraz jeszcze raz trailer do YCD i Travis w ostatnich minutach zapowiedzi dokładnie gdzies po 5:20. Zrobił krok z choreografii Drill, więc wniosek z tego , że możemy spodziewac sie tego układu chyba , że sie mylę.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

wątpię żeby tańczyli the drill bo nie jest to wcale efektowne.. da się do wyuczyć w 1 dzień i nie potrzeba mieć wcale jakiś szczególnych umiejętności tanecznych
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

firefenix18 pisze:nie jest to wcale efektowne..
W pojedynkę na pewno nie ale w grupie robi wrażenie.. tym bardziej emocjonalne dla Fanów.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Ms. Smooth

Post autor: Ms. Smooth »

Pierwszy odcinek warsztatów w Izraelu już 24 marca, o 21.30, w TVN

Jednak, warsztaty w Izraelu to nie tylko Travis, najpierw uczestnicy będą uczyć się choreografii w czterech różnych stylach przygotowanych pod okiem czterech zaproszonych choreografów.
Część wróci do Polski, a ci którzy przejdą eliminację staną przed Travisem Paynem.

Więc bardzo możliwe, że Travis pojawi się w tym odcinku, ale najważniejsze w następnym, ponieważ....

Odcinek, który pokażą 31 marca będzie należał już tylko do choreografii przygotowanej przez Travisa. Ponadto choreograf zasiądzie w jury obok naszych jurorów i oceni umiejętności uczestników, pomagając w ten sposób wybrać finałową 14-stkę.

7 kwietnia ruszają odcinki na żywo, z tego co pamiętam z poprzednich edycji, w pierwszym odcinku finaliści tańczą choreografię, której uczyli się podczas warsztatów, więc będzie można zobaczyć ją w całości.

Podsumowując, jeśli nie chcecie niczego przegapić radzę oglądać YCD 24 i 31 marca i 7 kwietnia ( środa godzina 21.30, powtórki:sobota 14.40)
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.

I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
cyberkinol

Post autor: cyberkinol »

Przed chwilą w "Dzień Dobry TVN" był krótki wywiad z Travisem Payne'm. Opowiadał o tym jak dobrze współpracowało mu się z Michaelem, jakim był człowiekiem.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Bardzo pozytywny materiał. I teraz pytanie do innych userów. Nagrał może ktoś?
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Wiadomo gdzie było to nagrywane?
Szkoda, że taki krótki wywiad ale za to cenny i wzruszający.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

amj pisze:Wiadomo gdzie było to nagrywane?
zapewne było to nagrywane na warsztatach (do- you can dance )
w Tel Avivie.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Normalnie padłam jak zobaczyłam to foto:
http://youcandance.plejada.pl/30725,new ... detal.html
:smiech:

-> temat posprzątany 27 marca 2010.
mav.
Obrazek
ODPOWIEDZ