ScreaMJam - Michael Jackson Night, Łódź 26 lutego 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
michaśka

Post autor: michaśka »

wygląda na to że dużo ludu będzie :mj:
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

michaśka pisze:wygląda na to że dużo ludu będzie
Będzie, będzie ;)
Mam nadzieję, że i Ty dołączysz :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
I'm Little Susie

Post autor: I'm Little Susie »

vkmaxx pisze:Właśnie miałem telefon od bardzo miłych Pań które jadą do nas z Torunia i Wrocławia - specjalnie na ScreaMJam ZielonoMi
Ja z Krotoszyna też mam kawałek - 170 km ;-) Ale już dzisiaj szanse z 70 wzrosły na 85% więc spok :happy: :happy:
niespodzianka pisze:Jasne, że pamiętamy ;) Przyjeżdżaj koniecznie i zabieraj ze sobą znajomych ;)
Największe wśród moich znajomych fanki, którym rodzice by ewentualnie pozwolili jechać, tj Klaudia i Justa nie mogą - Klaudia ma lekarza, Justa chora :/ A reszta ma zaborczych rodziców, którzy jak tylko usłyszeli hasła "Łódź" i "bez osoby dorosłej" w jednym zdaniu od razu robili megasapy :surrender: :surrender: :surrender:

No ale na pocieszenie zostaję wam JA :smiech:
:smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/

Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Detox

Post autor: Detox »

Jak widzę impreza się rozkręca. Ode mnie z forum też idą 3-4 osoby , niestety ja nie będę bo do Łodzi mam 700 km :-/
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

vkmaxx Wpadniesz do nas do Bydgoszczy?
Wraz z całą rzeszą fanów z Łodzi?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Ja oczywiście na imprezę wpadam i zostaję do białego rana, mam nadzieję, że będziemy się bawić do czasu, aż nas z klubu nie wywalą :smiech: ... i jeszcze dłużej ...

a zapowiada się świetnie! kuszące te klipy na telewizorach i fragmenty koncertów, tylko mam nadzieję, że się za bardzo nie zagapię glupija

No i jeszcze Marta obiecała mi już po starej znajomości Smootha od.. od groma i ja oczywiście nie wątpię, że tak będzie :mj: :mj: :mj:

I'm Little Susie też cię doskonale z premiery TII pamiętam, a jakże ;-) dziwne było to rozstanie tej naszej grupki pod kinem... milczące i w szoku po filmie... ech jakby to było wczoraj ...

No i jeszcze muszę napisać: jacy Wy pocieszni w tym radiu jesteście :smiech: mam nieustającego banana jak Was słucham :dance:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:Ja oczywiście na imprezę wpadam i zostaję do białego rana, mam nadzieję, że będziemy się bawić do czasu, aż nas z klubu nie wywalą :smiech: ... i jeszcze dłużej ...
O! Lena! Gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?

Ja się pytam kto może udostępnić chatę (najlepiej z tv i głośnikami) na after party zaczynające się np. at the "Break of dawn"? :mj: Mam TII (ale to już chyba wszyscy wiedzą) nenene

Ekipie radiowej gratuluję i poproszę o autografy :mj: Wróżę Wam karierę :D

Czyli rozumiem, że jutro około 20.00, tak?
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Właśnie ludzie o której wkoncu to spotkanie ma być??? :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

777 pisze:vkmaxx Wpadniesz do nas do Bydgoszczy?
Wraz z całą rzeszą fanów z Łodzi?
A Ty do nas Erwin wpadniesz? :mj: Z całą ekipą warszawską? :D Zapraszamy!!!
Awatar użytkownika
777

ioreta pisze:A Ty do nas Erwin wpadniesz? Z całą ekipą warszawską? :D Zapraszamy
No ja bym wpadł bardzo chętnie, sami wiecie. Ale pracuję. No chyba że organizatorzy zaprosiliby mnie w wiadomym celu, to wtedy biorę wolnę.
A już w tym miesiącu brałem wolne 5 lutego na imprezę w Toruniu
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:No i jeszcze muszę napisać: jacy Wy pocieszni w tym radiu jesteście Buhahahaha mam nieustającego banana jak Was słucham
glupija - tyle mojego komentarza ;D
kubawalter pisze:Właśnie ludzie o której wkoncu to spotkanie ma być???
Próba jest jutro o 20:00. Spotykamy się w Yeti.
777 pisze:
ioreta pisze:A Ty do nas Erwin wpadniesz? Z całą ekipą warszawską? :D Zapraszamy
No ja bym wpadł bardzo chętnie, sami wiecie. Ale pracuję. No chyba że organizatorzy zaprosiliby mnie w wiadomym celu, to wtedy biorę wolnę.
Wpadaj w celu poimprezowania w dobrym towarzystwie ;)
A co do Twojego pytania do Maxxa o bydgoską imprezę, to ja za siebie mogę powiedzieć, że chętnie wpadnę, jeśli tylko ktoś z Łodzian się ze mną wybierze ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Jej, zrobiliście kawał roboty przy organizacji tej imprezki :)
Ja napewno wpadne i przyprowadze znajomych :)
Obrazek
Awatar użytkownika
777

niespodzianka pisze:Wpadaj w celu poimprezowania w dobrym towarzystwie ;)
Wierz mi bardzo chętnie, ale wtedy jestem niezłą kasę w plecy tzn. nie dostanę tak zwanej dniówki. Co innego kiedyś jak byłem bez roboty. Można było szaleć
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

ioreta pisze:O! Lena! Gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?
No jak to gdzie? Na forum caaały czas śledzę Was i mam na celowniku :knuje:

Szkoda, że nie mogę być na próbie jutro, albo pomagać w organizacji... jak będę już miejscowa po przeprowadzce to nadrobię wszelkie zaległości towarzyskie :dance:

PS Marta ja nadal będę Cię molestować o autograf i pamiętaj moje słowa, które podtrzymuje "cokolwiek powiesz będzie dobrze" :smiech:

PS2 Ja bardzo chętnie bym się wybrała na jedną z imprez z cyklu Erwin & Damian Presents:..... ;-) ale w najbliższym czasie jest to poza moim zasięgiem... może gdybyście organizowali coś w czerwcu... tylko ciekawe gdzie tym razem by Was poniosło ...
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Dla Osób które będą z poza Łodzi....i nie chcą wydawać fortuny na nocleg w Hotelu,Zapraszam tutaj do Usług Noclegowych "Syrena" przy ulicy Zachodniej 56...Dwa kroki od Manufaktury.

Telefon konktaktowy w razie rezerwacji miejsc miesci sie na tej stronie : http://meteor.turystyka.pl/syrena-lodz,lodz.html

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ