ScreaMJam - Michael Jackson Night, Łódź 26 lutego 2010
- niespodzianka
- I'm Little Susie
Ja z Krotoszyna też mam kawałek - 170 kmvkmaxx pisze:Właśnie miałem telefon od bardzo miłych Pań które jadą do nas z Torunia i Wrocławia - specjalnie na ScreaMJam ZielonoMi

Największe wśród moich znajomych fanki, którym rodzice by ewentualnie pozwolili jechać, tj Klaudia i Justa nie mogą - Klaudia ma lekarza, Justa chora :/ A reszta ma zaborczych rodziców, którzy jak tylko usłyszeli hasła "Łódź" i "bez osoby dorosłej" w jednym zdaniu od razu robili megasapyniespodzianka pisze:Jasne, że pamiętamy ;) Przyjeżdżaj koniecznie i zabieraj ze sobą znajomych ;)

No ale na pocieszenie zostaję wam JA

http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
- Maharet
Ja oczywiście na imprezę wpadam i zostaję do białego rana, mam nadzieję, że będziemy się bawić do czasu, aż nas z klubu nie wywalą
... i jeszcze dłużej ...
a zapowiada się świetnie! kuszące te klipy na telewizorach i fragmenty koncertów, tylko mam nadzieję, że się za bardzo nie zagapię
No i jeszcze Marta obiecała mi już po starej znajomości Smootha od.. od groma i ja oczywiście nie wątpię, że tak będzie
I'm Little Susie też cię doskonale z premiery TII pamiętam, a jakże
dziwne było to rozstanie tej naszej grupki pod kinem... milczące i w szoku po filmie... ech jakby to było wczoraj ...
No i jeszcze muszę napisać: jacy Wy pocieszni w tym radiu jesteście
mam nieustającego banana jak Was słucham 

a zapowiada się świetnie! kuszące te klipy na telewizorach i fragmenty koncertów, tylko mam nadzieję, że się za bardzo nie zagapię

No i jeszcze Marta obiecała mi już po starej znajomości Smootha od.. od groma i ja oczywiście nie wątpię, że tak będzie

I'm Little Susie też cię doskonale z premiery TII pamiętam, a jakże

No i jeszcze muszę napisać: jacy Wy pocieszni w tym radiu jesteście

O! Lena! Gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?Maharet pisze:Ja oczywiście na imprezę wpadam i zostaję do białego rana, mam nadzieję, że będziemy się bawić do czasu, aż nas z klubu nie wywalą... i jeszcze dłużej ...
Ja się pytam kto może udostępnić chatę (najlepiej z tv i głośnikami) na after party zaczynające się np. at the "Break of dawn"?

Ekipie radiowej gratuluję i poproszę o autografy

Czyli rozumiem, że jutro około 20.00, tak?
- kubawalter
- niespodzianka
Maharet pisze:No i jeszcze muszę napisać: jacy Wy pocieszni w tym radiu jesteście Buhahahaha mam nieustającego banana jak Was słucham

Próba jest jutro o 20:00. Spotykamy się w Yeti.kubawalter pisze:Właśnie ludzie o której wkoncu to spotkanie ma być???
Wpadaj w celu poimprezowania w dobrym towarzystwie ;)777 pisze:No ja bym wpadł bardzo chętnie, sami wiecie. Ale pracuję. No chyba że organizatorzy zaprosiliby mnie w wiadomym celu, to wtedy biorę wolnę.ioreta pisze:A Ty do nas Erwin wpadniesz? Z całą ekipą warszawską? :D Zapraszamy
A co do Twojego pytania do Maxxa o bydgoską imprezę, to ja za siebie mogę powiedzieć, że chętnie wpadnę, jeśli tylko ktoś z Łodzian się ze mną wybierze ;)

- Moonwalker24
- Maharet
No jak to gdzie? Na forum caaały czas śledzę Was i mam na celownikuioreta pisze:O! Lena! Gdzieś Ty się podziewała tyle czasu?

Szkoda, że nie mogę być na próbie jutro, albo pomagać w organizacji... jak będę już miejscowa po przeprowadzce to nadrobię wszelkie zaległości towarzyskie

PS Marta ja nadal będę Cię molestować o autograf i pamiętaj moje słowa, które podtrzymuje "cokolwiek powiesz będzie dobrze"

PS2 Ja bardzo chętnie bym się wybrała na jedną z imprez z cyklu Erwin & Damian Presents:.....

- kubawalter
Dla Osób które będą z poza Łodzi....i nie chcą wydawać fortuny na nocleg w Hotelu,Zapraszam tutaj do Usług Noclegowych "Syrena" przy ulicy Zachodniej 56...Dwa kroki od Manufaktury.
Telefon konktaktowy w razie rezerwacji miejsc miesci sie na tej stronie : http://meteor.turystyka.pl/syrena-lodz,lodz.html

Telefon konktaktowy w razie rezerwacji miejsc miesci sie na tej stronie : http://meteor.turystyka.pl/syrena-lodz,lodz.html