Zgadza się ,tam jest Empik :) Może być od dworca ,przyjezdni nie będą musieli za dużo szukać :D
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Wszyscy pytają się ile osób będzie, a więc odpowiem:
mmjjaacckkssoonn + 2 osoby
DirtyDiana1983
mjrink - może
noras7
KLA12 - może
AŚKA16-FANKA
RandiaMJ
Phoenix
Super ,że lista chętnych rośnie Mam nadzieję ,że nikt się nie wykruszy
Nie mogę się doczekać Przyjdźcie wszyscy koniecznie :)
No ja też może zabiorę ze sobą moją przyjaciółkę która nie jest taką fanką naszego Majkunia, ale też bardzo Go lubi :) mnie będzie raźniej z nią w Bydgoszczy bo miasta nie znam i nas przy okazji będzie więcej :)
Macie ochotę gdzieś iść ,czy posiedzieć w Focusie na lodach i porozmawiać ?Nie wiadomo jaka będzie pogoda