Wczoraj szukając po płytkach pewnej rzeczy natrafiłem na coś o czym zupełnie zapomniałem. "Ścieżki Michaela Jacksona" - dokument z lat 80-tych opisujący karierę Michaela, od początku po rok 1986. Nagranie najprawdopodobniej pochodzi z kaset MJPowera, które w 2004 albo 5 roku eksplorował Buszmen. (heh, ciekawe ilu osobom dziś coś mówią te nicki ;]) Program jest bardzo dobry i zaskakuje rzetelnością i szczegółowością podawanych faktów - daty, nazwiska, cytaty. Jakość, z racji wieku dosyć słaba ale spokojnie da się oglądać.
Berry Gordy: Oglądaliśmy kandydatów na dziecięce gwiazdy niemal codziennie, ale ta grupa była szczególna. Michael, taki mały brzdąc, był liderem. Zaskoczył mnie nie tyle talentem muzycznym, co wrażliwością i niezwykłą, jak na jego wiek, mądrością życiową.
dzięki za ten materiał!!!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Właśnie jestem po mini seansiku tego programu. Jest bardzo obiektywny i miło się oglądało, pomimo jakości, na prawdę. Jak widać można zrobić o kimś program nie oczerniając go, nawet kwestię operacji nosa przedstawiono w sposób po prostu normalny i zrozumiały.
* łaskotki mnie rozbroiły
Dzięki wielkie Willy za ten dokumencik
There's a place in your heart
And I know that it is love