no wlasnie, ja też chcialam nieśmiało powiedzieć, że 27 nie mogę. Ale od 28 wzwyż to już jak najbardziej :)endka pisze:byleby to nie był 27.02 bo idę na parapetówę;D
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
No widzę, że się spora grupka uzbierała, ktoś jeszcze chętny? Mam nadzieję, że tak ;). Skoro 27.02 odpada, to proponuję, 26.02 tj. piątek. W razie czego może też być niedziela. A ty Natka, możesz w przyszły piątek się pojawić? A Kwasna? Czemu nic sie nie odzywasz? Może byś w końcu raczyła, przyjść na jakieś spotkanie? ;) Ja to już zapomniałam jak wyglądasz :P. Mam nadzieję, że to rozpatrzysz ;) :). No Buszmen to chyba będzie, mam taką nadzieję, bo coś babsko się zrobiło:P. majkelzawszespoko, z twoim dochodzeniem do siebie jest chyba bardzo ciężko, mam nadzieję, że plecy już cię nie bolą i się pojawisz ;] Czy ktoś jeszcze potrzebuje specjalnego zaproszenia? :P ;D. Na tą chwilę lista wygląda następująco:
1.mimi-yoshi
2.okussa
3.Aga_88(?)
4.Nela78
5.a_gador
6.minuit(?)
7.Endka
8.asiek
9.Ja
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
To jeszcze specjalnie zaproszenie dla Pattolka. Myślę, że przyda ci się odpoczynek od pracy ;D :)
Kręgle czy nie kręgle, to sie jeszcze zobaczy. Jak narazie zgłaszajcie swoją obecność ;D
1.mimi-yoshi
2.okussa
3.Aga_88(?)
4.Nela78
5.a_gador
6.minuit(?)
7.Endka
8.asiek
9.Ja
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
To jeszcze specjalnie zaproszenie dla Pattolka. Myślę, że przyda ci się odpoczynek od pracy ;D :)
Kręgle czy nie kręgle, to sie jeszcze zobaczy. Jak narazie zgłaszajcie swoją obecność ;D
Ostatnio zmieniony pt, 19 lut 2010, 23:13 przez Beti_90, łącznie zmieniany 6 razy.
- majkelzawszespoko
KRĘGLEEEEE! O tak! NIKT tu nie chce rewanżu za ostatnie starcie?Beti_90 pisze:Kręgle czy nie kręgle, to sie jeszcze zobaczy.

"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Wtedy siły użyję napewno ;] Choć mam nadzieje, że nie będzie takiej potrzeby ;D :)Pattolek pisze:Cóż dzisiaj dostałam grafik i póki co z niego wynika że mogę się pojawić :) ale nie obiecuję bo potem mnie Beta siła zmuszą :P
A więc nasze grono się powiększyło, oby tak dalej ;D :)
26 luty
1.mimi-yoshi
2.okussa
3.Aga_88(?)
4.Nela78
5.a_gador
6.minuit(?)
7.Endka
8.asiek
9.Ja
10.Pattolek
11.majkelzawszespoko
12.Buszmen(?)
13.MJfanTASTIC(?)
Ostatnio zmieniony ndz, 21 lut 2010, 22:34 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
- MJfanTASTIC
No to pora na szczegóły naszego mini-zlotu. Czyli 26 lutego(tj. ten piątek) spotykamy się przy Empiku. A skoro ja jestem organizatorem to proponuje godzinę 17.00, jeśli to za wcześnie to może być 18.00(piszcie co wam pasuje). I najlepiej by było gdyby osoby ze znakiem zapytania(wykluczając oczywiście Buszmena, który zapewne się pojawi ;D) potwierdziły swoją obecność lub napisały, że ich nie będzie(mam nadzieję że to pierwsze ;D) :).
- majkelzawszespoko