Pochwalę Cię jeszcze raz :) robisz bardzo ładne rysunki. jak już wspominałam, też kiedyś tworzyłam lecz moje rysunki to nic, przy Twoich sama w sobie lubię rysować, ale moje ,,dzieła" są troszkę dziecinne, gdyż technika była do kitu. teraz troszkę pod pracowałam i efekt jest lepszy. ale nie będę porównywać Twoich ślicznych dzieł, z moim bohomazami. Czekam na resztę rysunków !!
JuliaM pisze:Pochwalę Cię jeszcze raz :) robisz bardzo ładne rysunki.
Rysunki ? Jak na razie pokazałam tylko jeden
JuliaM pisze:Czekam na resztę rysunków !!
Niestety teraz nie mam weny i ferie się kończą więc to trochę może potrwać Mogę pokazać trochę starsze rysunki ( chociaż nie jestem z nich zadowolona ) ale to później bo muszę je dopiero zeskanować
Ostatnio zmieniony sob, 27 lut 2010, 14:23 przez Agnieszkaaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
o sorry, za błąd. patrzyłam też na rysunki innych i mi się pomyliło a co do weny, to nie będę Cię poganiać :) ja też mam ferie, a raczej końcówkę. Szkoda tak szybko zleciały :(
JuliaM pisze:o sorry, za błąd. patrzyłam też na rysunki innych i mi się pomyliło
Nie szkodzi
JuliaM pisze: jak już wspominałam, też kiedyś tworzyłam lecz moje rysunki to nic, przy Twoich sama w sobie lubię rysować, ale moje ,,dzieła" są troszkę dziecinne, gdyż technika była do kitu. teraz troszkę pod pracowałam i efekt jest lepszy. ale nie będę porównywać Twoich ślicznych dzieł, z moim bohomazami
JuliaM ja jak sobie przypomnę jak rysowałam dwa lata temu to sama widzę postępy Ty masz dopiero 11 lat więc wszystko przed Tobą. Zobaczysz że za rok może dwa będziesz rysowała lepiej ode mnie
no nie jestem tego taka pewna ... (żarcik) ja raczej nie dorównam Tobie. ja przede wszystkim potrzebuję czasu, a jest go coraz mniej ;/ no nic, zobaczymy może jak troszkę popracuje to będzie widać efekty