W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam na imię Ada, mam 14 lat ;) Moja miłość do Michael'a zaczęła się jakieś 5 lat temu, gdy znalazłam Moonwalkera na starej kasecie video, która należała do mojej siostry ;P Z tego co się dowiedziałam, to moja siostra była kiedyś naprawdę mega fanką i opowiedziała mi trochę o Michaelu ;) Od tamtego czasu jest moim idolem nr 1. Moim królem... Zaczęłam się nim interesować, słuchać jego muzyki, oglądać i naśladować jego taniec... Szczególnie wzruszyło mnie to jakim był człowiekiem, jak kochał dzieci i wiem, że nigdy, przenigdy nie zrobiłby żadnemu krzywdy. W szkole wysmiewali się ze mnie, że lubię Michaela. Nie przejmowałam się tym zbytnio. A teraz po jego śmierci... wszyscy go kochają. To trochę smutne, że aby coś docenić, trzeba to stracić... ehh.
Przede wszystkim wielki ukłon dla tego forum. Jesteście naprawdę wspaniali.
witam! mam nadzieję, że będziesz dobrze się bawić szczerze mówiąc mamy bardzo podobną historię, tylko że moja była taka, że kuzynka powiedziała mi o Nim. Moja mam która też jest fanką ładnych parę lat też mi powiedziała parę informacji :) od tego czasu kupujemy płyty MJa i co wieczór szalejemy ;]
Witaj Adrianno :) masz rację, żeby coś docenić musimy to stracić... Czasami tak już jest, ale my wiemy jakim wspaniałym człowiekiem był Michael,a to jest najważniejsze. Pozdrawiam ciepło ;D