Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Terminator
Chyba pozostaje Ci www.amazon.deTerminator pisze:Ja też sobie zamówiłem w stereo.pl
Tylko teraz nie wiem skąd zamówić sobie Dont Stop...
Macie jakąś propozycję? Tylko z odbiorem w Wawie
ja też patrzyłem i u nas w sklepach internetowych nie ma DSTGE
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Terminator
..kto szuka, ten znajdzie, Don't Stop... jest, tzn. będzie dostępny na Fan.plTerminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście
Nie chce sprowadzać z zagranicy.
Jak pojadę w piątek do stereo odebrać Thriller'a to się spytam o to.
A co Wy zrobicie, którzy też zamierzają zbierać te single?
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=86 ... nrt=868911
....szkoda ze cen nie podaja juz
Mazi pisze:THRILLER napisał : " Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam
A BJ zostało wydane na singlu? Uprzedzając odpowiedz, (jeśli było) to mam wszystkie te co były wydawane w czasie premiery czyli od Dangerous.
Mazi pisze: nie mam kobiety < to była reklama >
Chyba jesteś za przystojny i je onieśmielasz skoro żadna cię nie chce odkąd cię znam
Mazi pisze:To będe nowe wydania a nei jakies tam z allgero porysowane mniej bądź bardziej użwyane przez kogoś :) .
Ja mam YANA z namalowanym na krążku „DJ Piotrek” lakierem do paznokci. Wnioskuje, że historia krążka pamięta nie jedną wiejską przytupaje.
Terminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście
Nie siej paniki tak?
Poczekaj do premiery Thrillera to pewnie w ofercie stereo pojawi się kolejny krążek. Chyba oczywiste, że każdy kto kupuje pierwszy singiel z BOXem nastawia się na „prenumeratę”. No chyba że ludzie ze stereo na to nie wpadli…
Data złożenia: 2006-01-31 godz. 00:40kaem pisze: Błażej, promocja jest na zamówienia złożone w lutym, nie zrealizowane. Więc jak złożyłeś zamówienie w styczniu, się nie liczy.
I tak też się stało :) dzięki Kaemie.kaem pisze: Zawsze można zrezygnować i i zamówić z dzisiejszą datą.
P.S.
Wie ktoś jak jest z kurierami jak nie zastaną nikogo w domu? zostawiają paczkę pod wycieraczką? odsyłają do nadawcy? czy odwożą do swojej centrali?
kaem pisze:Zostawiają awizo albo dzwonią na telefon, jeżeli takowy podałeś na stronie, co by się umówić na dogodną dla Ciebie porę. Wiesz, żeby Cię nie zastali nagiego w tych fioletowych skarpetach...
No to ok.
A skarpetki nie były moje, aż tak kolorowego życia nie prowadzę. Pani przede mną miała dziwny gust. Ale za to zdarzyło mi się kiedyś w pośpiechu ubrać bluzę na piżamę i dopiero w pracy się zorientowałem to była głupia sytuacja.
THRILLER pisze:Mazi pisze:THRILLER napisał : " Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam
A BJ zostało wydane na singlu? Uprzedzając odpowiedz, (jeśli było) to mam wszystkie te co były wydawane w czasie premiery czyli od Dangerous.
Nom z tego co sie orietuyje było na singlu nie mogło nie być ale widziałem tylko na vinylu < nic dziwnego> . (gdzies kiedys widziałem na allegro nawet.>
]Jak mnie mja zwrokowa pamieć nie myli to an tym Visionery ma zostać wydany na CD / Tak? czy aj jestem w błedzie... Wiec warto sobie pozbierac ...
PS. Swoją drogą też nie miało to kiedy wyjśc tylko jak sie zaczyna Wiosna i wznawiają rozgrywki Polska Piłka m.in . to trzeba karnety pokupować itp ;>. A jak by to człowiek miał jakąs kobiete jeszcze !? I jak tu żyć :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Dzisiaj byłam w sklepie muzycznym i dowiedziałam się że zamówili 2 komplety singli!!!Jeden oczywiśćie dla mnie więc mam już pewne że będę mieć wszystkie.Myślę że w sklepach internetowych singiel"Don't Stop Till You Get Enough"pojawi się z jakimś opóznieniem bo też go nigdzie nie znalazłam w necie.Wiesz jak zamówisz w normalnym sklepie to ominiesz koszty przesyłkiTerminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście
Terminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście (...) Nie chce sprowadzać z zagranicy.
Terminator pisze:A co Wy zrobicie, którzy też zamierzają zbierać te single?
Maro pisze:Chyba pozostaje Ci www.amazon.de / ja też patrzyłem i u nas w sklepach internetowych nie ma DSTGE
Terminator pisze:Tylko teraz nie wiem skąd zamówić sobie Dont Stop...
(...)THRILLER pisze:Jeanny100 dobra myśl z założeniem sobie teczki na single w Media czy w Empiku. Nadal nie wiem czy te salony zamierzają dystrybuować w ogóle tą pozycje. Jeśli nie to faktycznie będzie trzeba się prosić, aby co tydzień o tobie pamiętali.
Zbiorowa histeria fanów Michaela Jacksona w obawie przed niewydaniem singli swojego idola w największych polskich sklepach muzycznych doprowadziła do tego, że w Stereo.pl box znalazł się na... 6. miejscu bestsellerów na dzień przed premierą. Fani odetchnęli z ulgą, rozmyślając nad tym, czy będą mogli liczyć także na prenumeratę singli i obliczając, czy opłaca się jednak poczekać do wakacji i kupić wszystko na raz.
A... widzę, że Huczek był szybszy
hej, ja czegoś nie łapie, bo na MJNI.com jest wiadmośc, że 1 singiel Don't Stop 'Til You Get Enough jest na liscie top ten, ale przecież 1 singiel to Thriller nie? Więc, ja tego nie rozumiem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone