Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Terminator pisze:Ja też sobie zamówiłem w stereo.pl
Tylko teraz nie wiem skąd zamówić sobie Dont Stop...
Macie jakąś propozycję? Tylko z odbiorem w Wawie
Chyba pozostaje Ci www.amazon.de
ja też patrzyłem i u nas w sklepach internetowych nie ma DSTGE
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Qrcze musi być jakieś wyjście
Nie chce sprowadzać z zagranicy.
Jak pojadę w piątek do stereo odebrać Thriller'a to się spytam o to.
A co Wy zrobicie, którzy też zamierzają zbierać te single?
Terminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście
Mazi pisze:THRILLER napisał : " Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam
A BJ zostało wydane na singlu? Uprzedzając odpowiedz, (jeśli było) to mam wszystkie te co były wydawane w czasie premiery czyli od Dangerous.
Mazi pisze:
nie mam kobiety < to była reklama >
Chyba jesteś za przystojny i je onieśmielasz skoro żadna cię nie chce odkąd cię znam
Mazi pisze:To będe nowe wydania a nei jakies tam z allgero porysowane mniej bądź bardziej użwyane przez kogoś :) .
Ja mam YANA z namalowanym na krążku „DJ Piotrek” lakierem do paznokci. Wnioskuje, że historia krążka pamięta nie jedną wiejską przytupaje.
Nie siej paniki tak?
Poczekaj do premiery Thrillera to pewnie w ofercie stereo pojawi się kolejny krążek. Chyba oczywiste, że każdy kto kupuje pierwszy singiel z BOXem nastawia się na „prenumeratę”. No chyba że ludzie ze stereo na to nie wpadli…
THRILLER pisze:Możesz mi podesłać linka z tym regulaminem?
Błażej, promocja jest na zamówienia złożone w lutym, nie zrealizowane. Więc jak złożyłeś zamówienie w styczniu, się nie liczy. Głupie to, ale tak jest. Zawsze można zrezygnować i i zamówić z dzisiejszą datą.
kaem pisze:
Błażej, promocja jest na zamówienia złożone w lutym, nie zrealizowane. Więc jak złożyłeś zamówienie w styczniu, się nie liczy.
Data złożenia: 2006-01-31 godz. 00:40
kaem pisze:
Zawsze można zrezygnować i i zamówić z dzisiejszą datą.
I tak też się stało :) dzięki Kaemie.
P.S.
Wie ktoś jak jest z kurierami jak nie zastaną nikogo w domu? zostawiają paczkę pod wycieraczką? odsyłają do nadawcy? czy odwożą do swojej centrali?
Zostawiają awizo albo dzwonią na telefon, jeżeli takowy podałeś na stronie, co by się umówić na dogodną dla Ciebie porę. Wiesz, żeby Cię nie zastali na golasa, w samych fioletowych skarpetach...
kaem pisze:Zostawiają awizo albo dzwonią na telefon, jeżeli takowy podałeś na stronie, co by się umówić na dogodną dla Ciebie porę. Wiesz, żeby Cię nie zastali nagiego w tych fioletowych skarpetach...
No to ok.
A skarpetki nie były moje, aż tak kolorowego życia nie prowadzę. Pani przede mną miała dziwny gust. Ale za to zdarzyło mi się kiedyś w pośpiechu ubrać bluzę na piżamę i dopiero w pracy się zorientowałem to była głupia sytuacja.
Mazi pisze:THRILLER napisał : " Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam
A BJ zostało wydane na singlu? Uprzedzając odpowiedz, (jeśli było) to mam wszystkie te co były wydawane w czasie premiery czyli od Dangerous.
Nom z tego co sie orietuyje było na singlu nie mogło nie być ale widziałem tylko na vinylu < nic dziwnego> . (gdzies kiedys widziałem na allegro nawet.>
]Jak mnie mja zwrokowa pamieć nie myli to an tym Visionery ma zostać wydany na CD / Tak? czy aj jestem w błedzie... Wiec warto sobie pozbierac ...
PS. Swoją drogą też nie miało to kiedy wyjśc tylko jak sie zaczyna Wiosna i wznawiają rozgrywki Polska Piłka m.in . to trzeba karnety pokupować itp ;>. A jak by to człowiek miał jakąs kobiete jeszcze !? I jak tu żyć :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Dzisiaj byłam w sklepie muzycznym i dowiedziałam się że zamówili 2 komplety singli!!!Jeden oczywiśćie dla mnie więc mam już pewne że będę mieć wszystkie.Myślę że w sklepach internetowych singiel"Don't Stop Till You Get Enough"pojawi się z jakimś opóznieniem bo też go nigdzie nie znalazłam w necie.Wiesz jak zamówisz w normalnym sklepie to ominiesz koszty przesyłki
Terminator pisze:Qrcze musi być jakieś wyjście (...) Nie chce sprowadzać z zagranicy.
Terminator pisze:A co Wy zrobicie, którzy też zamierzają zbierać te single?
Maro pisze:Chyba pozostaje Ci www.amazon.de / ja też patrzyłem i u nas w sklepach internetowych nie ma DSTGE
Terminator pisze:Tylko teraz nie wiem skąd zamówić sobie Dont Stop...
THRILLER pisze:Jeanny100 dobra myśl z założeniem sobie teczki na single w Media czy w Empiku. Nadal nie wiem czy te salony zamierzają dystrybuować w ogóle tą pozycje. Jeśli nie to faktycznie będzie trzeba się prosić, aby co tydzień o tobie pamiętali.
(...)
Zbiorowa histeria fanów Michaela Jacksona w obawie przed niewydaniem singli swojego idola w największych polskich sklepach muzycznych doprowadziła do tego, że w Stereo.pl box znalazł się na... 6. miejscu bestsellerów na dzień przed premierą. Fani odetchnęli z ulgą, rozmyślając nad tym, czy będą mogli liczyć także na prenumeratę singli i obliczając, czy opłaca się jednak poczekać do wakacji i kupić wszystko na raz.
hej, ja czegoś nie łapie, bo na MJNI.com jest wiadmośc, że 1 singiel Don't Stop 'Til You Get Enough jest na liscie top ten, ale przecież 1 singiel to Thriller nie? Więc, ja tego nie rozumiem.