Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Sephorith może mało ci to pomoże ale:
"W marcu w prasie ukazały się kolejne głosy pozytywne dla Jacksona. P. Johnson na łamach Essence (...) stwierdza, iż oskarżenia te ososobiście ją bardzo zabolały, ale jest przekonana, że piosenkarz, który tyle dobrego zrobił dla dzieci z całego świata, wyjdzie z tej sprawy nietknięty".
Mam nadzieję, że dat nie pomyliłam. Jeśli tak to bardzo przepraszam.
"W marcu w prasie ukazały się kolejne głosy pozytywne dla Jacksona. P. Johnson na łamach Essence (...) stwierdza, iż oskarżenia te ososobiście ją bardzo zabolały, ale jest przekonana, że piosenkarz, który tyle dobrego zrobił dla dzieci z całego świata, wyjdzie z tej sprawy nietknięty".
Mam nadzieję, że dat nie pomyliłam. Jeśli tak to bardzo przepraszam.

Michael kręcił wtedy film The Wiz. W dniu moich urodzin prace nad filmem trwały już od ponad 2 miesięcy. Dokładnie w dniu moich urodzin bracia jako The Jacksons (po zmianie wytwórni i dołączeniu do zespołu Randego) otrzymali pierwszą złotą płytę za piosenkę Enjoy Yourself (później piosenka otrzymała także platynę).
znalazłam tylko tyle,że w kwietniu '92 Michael wydał singiel In the closetagus1011 pisze: ja urodziłam się 24 kwietnia 1992 i tez zabardzo nie umie znaleśc nic...

jeśli chodzi o moje urodziny (2.09.1989) to prawdopodobnie 4 dni wczesniej świętował swoje 31 urodziny

Wypoczywał na Florydzie i był z wizytą o Shaqu'a O'Neala po nagraniach do "HIStory".blackvarnish pisze: Niestety 10.06.1994r. nic nie znalazłam, a taka fajna data...
12 litopada Michael oświadczył, że przerywa trasę i udaje się na odwyk od środków przeciwbólowych. Ukrył się na tyle skutecznie, że mediom nie udało się go wyśledzić. 19 listopada nadal tam - gdziekolwiek to było, Liz Taylor coś przebąkiwała, że w Australii - siedział. 17 listopada Sony opublikowało statement, że Michael jest najwspanielszy na świecie i oni bedą przy nim na każdym jego kroku na drodze ku zdrowiu i wspierają go ze wszytkich sił.Pointrox pisze:Trudno mi powiedzieć, co się działo 19 listopada 1993, oprócz tego, że jest to tydzień po tym jak Michael przerwał trasę koncertową Dangerous![]()
Na początku września Michael odkłada na później wydanie albumu "Decade" z największymi przebojami, bo nie może się zdecydować jakie piosenki mają się tam znaleźć. Ostatecznie - z innych powodów - album się nie ukazuje.madisson pisze:jeśli chodzi o moje urodziny (2.09.1989)
Wrześniowy numer "Forbes" drugi rok z rzędu ogłasza Michaela najlepiej opłacanym artystą estradowym - Michael tego roku zarabia na występach 125 milionów.
- mmjjaacckkssoonn
-
20 wrzesien 1978
To okraes Off the Wall.Michael skonczyl 20lat. ZA to 18lat pozniej gral koncert na Bemowie a ja wtedy konczylem dwadziescia lat i tam bylem! Najpiekniejszy prezent urodzinowy jaki mialem w zyciu! Czaicie to??? maskara!!!
W moim przypadku pewnie był na koncercie MJ & Friends albo coś...
Szykował się przed koncertem z serii History World Tour w Nowej ZelandiiAgynes pisze:A co takiego robił 7 listopada 1996?
Ostatnio zmieniony wt, 02 mar 2010, 18:09 przez Idea, łącznie zmieniany 1 raz.
- invincible_girl ;)
A ma ktoś coś na [b]5 grudnia 1993[/b]?
Ja znalazłam, że na 10 lat po tym "Rzecznik Epic Records powiedział "nie ma szans aby "One More Chance" było wydane przez Epic Records." Videoklip miał zadebiutować na CBS special. Program został oddalony na czas nie okreslony z powodu oskrażen o molestowanie dziecka, które ogłoszono publicznie Jackson w Litopadzie 2003 roku"
A dzień przed moimi narodzinami "Singiel Michaela "Will You Be There?" otrzymał status Złotej płyty"
A jeśli dążyć by słowami gazety "The Hour", to możnaby się pokusić o powiedzenie, że w dniu moich narodzin, Michael był w szpitalu psychiatrycznym, bowiem 2 grudnia (3 dni przede mną) owa gazeta podała do informacji, że Michael Jackson został odwieziony do szpitala psychiatrycznego Silver Hill w New Canaan, CT, 29 Listopada.
Ja znalazłam, że na 10 lat po tym "Rzecznik Epic Records powiedział "nie ma szans aby "One More Chance" było wydane przez Epic Records." Videoklip miał zadebiutować na CBS special. Program został oddalony na czas nie okreslony z powodu oskrażen o molestowanie dziecka, które ogłoszono publicznie Jackson w Litopadzie 2003 roku"
A dzień przed moimi narodzinami "Singiel Michaela "Will You Be There?" otrzymał status Złotej płyty"
A jeśli dążyć by słowami gazety "The Hour", to możnaby się pokusić o powiedzenie, że w dniu moich narodzin, Michael był w szpitalu psychiatrycznym, bowiem 2 grudnia (3 dni przede mną) owa gazeta podała do informacji, że Michael Jackson został odwieziony do szpitala psychiatrycznego Silver Hill w New Canaan, CT, 29 Listopada.

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Jestem z 6 września 1987r. czyli nic konkretnego nie wydarzyło się tego dnia, ale...
12 września 1987 - Michael rozpoczął trasę "Bad", a album Bad zadebiutował na #1 w U.K.
19 września 1987 - singiel I Just Can't Stop Loving You hit #1 na liście U.S. Hot 100 i R&B.
26 września 1987 - album Bad hit #1 w U.S.
28 września 1987 - singiel I Just Can't Stop Loving You otrzymał status "Złotej" płyty od RIAA.
12 września 1987 - Michael rozpoczął trasę "Bad", a album Bad zadebiutował na #1 w U.K.
19 września 1987 - singiel I Just Can't Stop Loving You hit #1 na liście U.S. Hot 100 i R&B.
26 września 1987 - album Bad hit #1 w U.S.
28 września 1987 - singiel I Just Can't Stop Loving You otrzymał status "Złotej" płyty od RIAA.
Ostatnio zmieniony wt, 11 wrz 2012, 22:56 przez Talitha, łącznie zmieniany 2 razy.
- invincible_girl ;)
- Dirty_Girl