SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver
http://img162.imageshack.us/img162/7819 ... 9hr5fg.jpg 
Qrcze chciałabym go naprawdę już gdzieś usłyszeć, już mam dość, nie chce go tylko oglądać.

Qrcze chciałabym go naprawdę już gdzieś usłyszeć, już mam dość, nie chce go tylko oglądać.
OOoo a jednak :) To był chyba taki miły żarcik ze strony Axla, takie mam wrażenie :)SUNrise pisze:Masz dobrą pamięć. Pierwsze lepsze co mam w tej chwili pod ręką. MTV VMA 1992.
Tak, jesteśmy z Krakowa.Dominika jesteś z Krakowa?
Jejku dziękuję Ci bardzo! Rozmawiałam przed chwiką z kolegą o którym mowa. Jest bardzo ZA zorganizowaniem spotkania z Tobą (ja również się wkręcę). Ucieszyliśmy się bardzo na tę wiadomość, jeszcze raz dzięki, że to zaproponowałaś. Tak się składa, że mielibyśmy czas nawet w tą sobotę wieczorkiem, ale nie chcemy się narzucać, bo i tak się dla nas ogromnie poświęcasz, więc ustal termin na taki dzień, żeby Tobie pasowało, a my się jakoś dostosujemy ;)Po pierwsze zostaw mi na PW jakieś namiary na siebie mail lub coś w tym stylu. Po drugie. Ja proponuję najlepsze rozwiązanie, będę w weekend w Krakowie, ogólnie dość często bywam w Krakowie więc moglibyśmy się umówić i spotkać. Chętnie opowiem Wam wszystko co będziecie tylko chcieli wiedzieć. Mogę przywieźć też np. wejściówki do Potali, Kam'pa'rdzong i innych miejsc w Tybecie, bo poprzywoziłam trochę tego typu rzeczy, które leżą i nie są mi potrzebne, więc Twój kolega mógłby je sobie wykorzystać, na pewno mu się przydadzą, bo pewnie do tych miejsc pójdzie... bo każdy tam idzie :)
(...)
Tak jak prosiłaś, podałam Ci na PW maila, więc umówimy się już dalej prywatnie.
Jeszcze raz dziękuję i w takim razie do zobaczenia

http://rapidshare.de/files/13955831/BETTERDEMO.mp3.html Mam szczerą nadzieję,że to fake.... 

Właśnie ściągnęłam i słucham. Qurcze, miałam nie ściągać i nie słuchać tych "przeciekowych" demówek, ale nie wytrzymałam. Better faaajne jestja pisze:http://rapidshare.de/files/13955831/BETTERDEMO.mp3.html Mam szczerą nadzieję,że to fake....

I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I knew somebody like you.
No, I don't want to fall in love.
Całkiem fajnie Valo to wyszło :].

Hej Sunrise, kurcze, mam pytanie, widziałaś to kiedyś? (poniżej link) To naprawdę jest Axl? Może wiesz coś wiecej o tym filmiku, co on tam kurna robi?
http://www.youtube.com/watch?v=pUlrpG3g ... axl%20rose

http://www.youtube.com/watch?v=pUlrpG3g ... axl%20rose
o kurna! widziałam to chyba coś z 14 lat temujola pisze:Hej Sunrise, kurcze, mam pytanie, widziałaś to kiedyś?

A na filmiku oczywiście naprawdę jest Axl :]

Ostatnio już tutaj żadnych Newsów nie piszę, bo te są na gunsnroses.com.pl, ale dla tej wiadomości zrobię mały wyjątek
~~W dzisiejszej Rzeczpolspolitej jest artykuł o GN'R
Guns N' Roses wyda w tym roku długo oczekiwany album "Chinese Democracy". Są plany, że zagra w Warszawie
Występy grupy Axla Rose'a i premiera oczekiwanej od blisko dekady płyty to sensacja muzyczna tego roku. Zespół był bowiem największym objawieniem od czasu Led Zeppelin, wywołał prawdziwą furorę albumem "Appetite for Destruction" (ponad 20 mln egz.) oraz dwiema częściami "Use your Illusion", które łącznie sprzedały się w ponad 30 mln egz. Po męczącej światowej trasie koncertowej i premierze kolekcji standardów "Spaghetti Incident" (1993) zespół rozpadł się, a muzycy, m.in. Rose i Slash, jeden z najlepszych gitarzystów w historii rocka, pogrążyli się w kłótniach. Slash nagrywał z własnym zespołem, ostatecznie sformował wraz z innymi instrumentalistami GNR grupę Velvet Revolver. Tymczasem Rose od wielu lat zapowiadał powrót Gunsów, ale w nowym składzie. W 2001 r. na lizbońskim festiwalu Rock in Rio oglądało ich 200 tysięcy fanów. Często jednak dochodziło do skandali. Grupa spóźniała się na koncerty lub je zrywała, fani demolowali sale. Niesubordynację idola tłumaczono tym, że znalazł się pod wpływem tajemniczej sekty i nie mógł poradzić sobie z używkami.
W styczniu Rose powiedział magazynowi "Rolling Stone", że na pewno w tym roku fani usłyszą nową muzykę. Na album składa się 26 nowych kompozycji. Ich aranżacje mają się różnić od tych, które można było usłyszeć na koncertach lub w Internecie - są bowiem zbliżone do Queen! Wiadomo już, że GNR w nowym składzie mają być 27 maja gwiazdą Rock in Rio w Lizbonie. 9 czerwca wystąpią w Dublinie wraz z Motley Crue, są też zapowiadani z Metallicą na austriackim Nova Rock Festival w Burgenlandzie (15 - 17 czerwca). Wszystko wskazuje na to, że zobaczymy ich również w Warszawie. Szkoda, że bez Slasha.
Sporą niespodzianką są europejskie plany Rogera Watersa. Z pewnością nie spodobała mu się decyzja Davida Gilmoura, który odmówił udziału we wspólnych koncertach pod szyldem Pink
Floyd, bo woli wydać solową płytę i promować ją koncertami z udziałem pianisty kwartetu, Rickiem Wrightem. Na lipiec Waters zaplanował prapremierę opery "Ca ira" w Poznaniu, zamierza też na żywo wykonywać najsłynniejszą płytę Floydów "The Dark Side of the Moon" m.in. na duńskim festiwalu w Roskilde (29 czerwca - 2 lipca). Fanów rocka ucieszy z pewnością koncertowy powrót legendy muzyki grunge - Alice in Chains, niestety, już bez nieżyjącego wokalisty Layna Staleya.
JACEK CIEŚLAK
Żródło: Rzeczpospolita
A propos tego koncertu Guns N' Roses w Polsce. Niedawno prezenter radia Antyradio powiedział "Cała ekipa AntyRadia nie śpi po nocach i myśli w jaki sposób zaprosić Axla i spółkę do Polski...Nic wiecej nie powiem bo to będzie NIESPODZIANKA".
Zatem czyżby faktycznie się coś szykowało o czym szersza publiczność nie wie? Ogólnie to się bardzo cieszę, że są ludzie w tym kraju, którzy o GN'R nie zapomnieli i próbują ściagnąć ich do naszego kraju. Życzę powodzenia

Występ w Warszawie..hm no nie wiem. Jestem optymistą co do tego nawet, że Slash wróci do Guns n roses, ale występ w Warszawie? To tak jak było w zeszłym roku, kiedy Velveci mieli przyjechać do Polski, bo mieli i nic z tego oczywiscie nie wyszło. Miałam w zeszłym roku totalnie cieżki okres i myślałam, że to byłaby prawdziwa nagroda a oni po prostu nie przyjechali
się wkurzyłam. Widze, że nie ma w co wierzyć w rzeczy, które sie jeszze nie zdarzyły, Poza tym warto kupić ten cholerny bilet i czekać aż sie koncert naszych super idoli zacznie, ale pói się nie zacznie nie uwierze, że naprawdę tam są i wystąpnia. Takie jest Guns n Roses. Niechto. Guns n Roses w Polsce, a to dobre. Pokażcie mi to.

Ja do dzisiaj mam bilet na ten koncert, może ktoś chce... kupićjola pisze:kiedy Velveci mieli przyjechać do Polski

A co do koncertu GN'R w Polsce... oczywiście, że też się szeroko uśmiecham jak to czytam, chociaż nie pukam się w głowę /może powinnam/. Ale fakt, że ktoś myśli nad ściągnięciem ich do Polski, co by wreszcie Axl mógł dla Polaków i Żydów zagrać, to już jakiś krok do przodu. Na pewno nie przyjadą od tak sobie zagrać na moim podwórku, ale jeśli będzie organizowana duża europejska trasa koncertowa.... Poza tym cóż... FAKT jeśli chodzi o koncerty GN'R, to uwierzę, że ten koncert był - nie w momencie jak się zacznie, ale jak się skończy. Bo to, że GN'R wychodzą na scenę i zaczynają grać, to wcale jeszcze nie oznacza, że zagrają koncert... prawdziwa rosyjska ruletka. Swoją drogą ciekawe ile policji zostałoby zwerbowanej na koncert GN'R, no bo fani Gunsów są znani ze swojego temperamentu