Miałam już w tego typu tematach się nie wypowiadać...... ale nie wytrzymuję jak patrzę na to co piszecie....
soulsation pisze:moderatorzy za dużo sobie pozwalają i to mówią już dziesiątki osób
No wiesz... paskudna sprawa skoro na 3968 zarejestrowanych użytkowników dziesiątki osób czuje dyskomfort z powodu sposobu działania moderatorów...
dziesiątki... tysiące na forum...
wychodzi na to, że te osoby są w mniejszości co dedukując dalej oznacza że większość forumowiczów problemu w relacjach moderator-użytkownik nie ma... zaskakujące
soulsation pisze:Niestety już trzeci raz próbowałem zmienić ankiete i nie mogę
kaem pisze:Ale jak Ci się nie podoba, zmień. Sprawdzałem przed momentem na testowym profilu i można zmienić opcje w swojej ankiecie
Kaem pisze, że można, co dla pewności sprawdzał (widziałam, że sprawdzał) więc może warto się do niego np na pw zwrócić z tym problemem, być może coś w opcjach przeoczyłeś..
soulsation pisze:Jeżeli ktoś coś chce zmienić powinien domnie napisać na PW
Oto ulubiona kwestia wszystkich poszkodowanych..
a ja pytam czemu Ty nie napisałeś na pw do któregoś z moderatorów lub administratora w tej sprawie tylko odrazu uderzyłeś z zażaleniem?
soulsation pisze:Ale cóż niektórzy czują się widocznie lepsi od pozostałych "szarych użytkowników"
Nie wiem do końca kogo masz na myśli pisząc ,,szary użytkownik" ale pozwolę sobie założyć, że ci ,,niektórzy" co się lepszymi czują to moderatorzy..
I ja tu napiszę ze swojego punktu widzenia...
Jestem na tym forum od 26 czerwca (uwaga! nowa wg forumowego słownika) i przez te kilka miesięcy nie zaznałam jakoś nic złego od wspomnianej ,,lepszej" grupy..
BA... o dużej części nawet bardzo ciepło myślę (jeśli ktoś ma z tym problem to chętnie przedyskutuję) a tak samo jak pozostali jestem świadkiem wszystkich zajść i wydarzeń mających miejsce tu na forum.. moje wypowiedzi też nieraz lądowały w koszu, też były kasowane...
Czemu większość użytkowników nie ma problemów ze swoimi tematami, ankietami, rozmowami czy nawet pojedynczymi znikającymi wypowiedziami?
Podpowiem, że nie chodzi o datę rejestracji, płeć, wiek, wyznanie czy jakieś inne tałatajstwo...
Swojego czasu był temat gdzie duża część przedstawicielek płci pięknej głośno i bardzo konkretnie wyrażała swój zachwyt nad wyglądem Michaela, jednak sprawa przybierała zbyt odważną formę i wątek zamknięto.
Duża część tych dziewczyn do dziś w pełni zadowolona korzysta z tego forum, bo uzasadnienie powyższego działania zrozumiały i przeniosły swoje dyskusje w inne miejsce. Można? Można.....
Są pewne zasady, reguły działania na które wszyscy rejestrujący wyrażają zgodę, większość zażaleń wynika z nieznajomości, bądź kompletnego niezrozumienia tekstu, którego przeczytanie zaświadczają przy zakładaniu konta.
Pozostała część urażonych szuka zaczepki, kłótni, okazji do pokazania jaki to on kozak nie jest....
życzę powodzenia i owocnego korzystania z forum aż do opuszczenia bądź pewnie któregoś pięknego dnia zbanowania..
soulsation to co piszę nie jest kierowane wyłącznie do Ciebie.. po prostu tym razem już przelała się czara....