Z racji że DooDooSusie osobiście się pofatygowała do mnie z linkiem do tego tematu poczułam się w obowiązku dodać tutaj coś na temat swojego ewentualnego przybycia do Rzeszowa Więc sprawa wygląda tak, że wprawdzie jestem Waszą sąsiadką ale jedynie wojewódzką - mieszkam w sercu Małopolski zatem znacznie bliżej mi do Krakowa niż do Rzeszowa - do Krakowa 70km zaś do Rzeszowa 150km. To oczywiście nie jest tak daleko w porównaniu z np Warszawą jednak z racji braku prawka dojazd i odjazd nie jest taki prosty Wprawdzie nie jestem w stanie przewidzieć co będzie za kilka miesięcy więc ciężko teraz cokolwiek więcej dodać na ten temat. Ale na pewno na bieżąco będę śledzić ten wątek i jeżeli będę mogła coś więcej powiedzieć to na pewno się odezwę Pozdrawiam Was sąsiedzi
Dostałam pw od DooDooSusie wraz z linkiem. Bardzo bym chciała być na tym zlocie ale mieszkam 25km od Krakowa... A nie ma mowy że mnie mama zawiezie a tym bardziej puści samą..
Szkoda
Na pewno będę się starać aby się udało, ponieważ już poczułam do Was sympatię Tym bardziej mi zależy ponieważ nie dane mi było jeszcze być na żadnym zlocie więc apetyt na przyjazd jest jeszcze większy Mam nadzieję że coś się wymyśli nie takie rzeczy się robiło Pozdrawiam Was mocno z odległości 150km, buziaki
Tak więc... na chwilę obecną osoby:
Ja, DooDooSusie, Paulincia91, nie-inaczej, Truth (rozmawiałam z nią i jest chętna), Justyna i Olga - ode mnie....
Co z tym Alkiem, który miał się pojawić wtedy na gg? Doo, wiesz coś?
To(u)mek, byłbyś chętny?
Ode mnie z forum jeden chłopak jest chętny.
+Apsiek małym cudem , jakby się udało, ale to wielki znak zapytania.
Ktoś jeszcze?
Ja się jeszcze popytam paru ludzi, fanów MJ z Podkarpacia do których wcześniej pisałam.
Lorraine219 wielkie dzięki za informację :)
co z Alkiem to nie wiem ;/ widzę że udziela się na MJPT ale wygląda na to że nie jest chętny .... ok nie nalegamy :)
Z Podkarpacia jak na razie naliczyłam 16 osób z których chętnych jest 12 lecz nie wszyscy na 100 % ale i tak jest dobrze ... miejmy nadzieję że liczba chętnych się powiększy
Pozdrawiam
No to myślę że na chwile obecną jest całkiem nieźle Myślę że jeszcze przez te parę miesięcy ludziska nabiorą chęci Ja już je posiadam zaś przez ten czas będę opracowywać realizację Pozdrawiam Was serdecznie sąsiedzi i sąsiadki
Widzę, żę była tutaj wzmianka o mnie. Ja niestety nie będę mógł się pojawić na zlocie w naszym województwie. Może kiedyś...
Ale widzę, że trochę osób się nazbierało, więc nikt za mną tęsknić nie będzie
Ostatnio zmieniony śr, 03 mar 2010, 15:12 przez amj, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam wiesz AMJ co zrobiłeś i o co chodzi więc b.dobrze wiesz że tak się nie robi :) więc taka mała uwaga od nas: na następny raz poinformuj nas że rezygnujesz ...
Pozdrawiam