![:nerwy:](./images/smilies/nerwy.gif)
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
endka pisze: Mój głos oddaje na Earth Song.
bo tekst przepiękny i muzyka cudowna,
ale patosu w niej trochę za dużo,
i nie mogłabym jej słuchać 10x pod rząd, a Give in to me -tak :)
'do ostatniej kropli krwi bronić będę' Give in to me!
true.kaem pisze:A początki były niewesołe. Było coś o rzucaniu Gotem o samochód czy coś... W ogóle to chyba przepis na zostanie moderatorem na tym forum. Mieć wejście smoka, a później cudowną przemianę. No i nicka na m, prawda, michaelzawszespoko? Maro? Mandey?
Oj tak, tak...pamiętam... BARDZO DOBRZE pamiętam, czego to by MZS nie zrobił, żeby pokazać Gotce kto jest górą. Jakoś się nie doczekałam prób urzeczywistnienia, ale to pewnie ze wzgledu na moje gabarytykaem pisze: A początki były niewesołe. Było coś o rzucaniu Gotem o samochód czy coś...
przyznam, ze duzo juz bylo w w tym no wypowiedzi komicznych i tragicznych zarazem, ale takiej jak ta - jeszcze nie ;)Maverick pisze:Zdecydowanie "Human Nature" - najsłabszy kawałek zestawienia oprócz "Say Say Say", najsłabszy kawałek Thrillera oprócz "TGIS".
Wspaniale Michael w tym utworze interpretuje, ale wokal (interpretacja) wydaje mi się być jedynym jasnym punktem tej kompozycji. (...)
Instrumental absolutnie nie porywa, utwór odarty z wokalu jest po prostu nudny, z ityrującym syntezatorem.