Zażalenie na moderatora

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Canario

Post autor: Canario »

MJowitek pisze:Bywałam na kilku forach, na każdym pisałam w nieco inny sposób, dostosowując się do tamtejszych zwyczajów. Ja jestem gościem.

To forum ma swój klimat, swoją atmosferę i zwoje zwyczaje.
Jest, jak same wiecie, jednym z wielu for.
Nie!!! I Ty dobrze o tym wiesz.

To nie jeat jedno z wielu for.

To jest Forum wyjątkowe.
Ewa78

Post autor: Ewa78 »

akaagnes pisze:
BadJack pisze:Szkoda, że za obrażanie użytkowników, niektórym moderatorom - świętym krowom, nie można niczego wlepić.
nie tylko moderatorom. jest tu też kilka innych świętych krów.
Wg mnie regulamin forum nie jest jasny. Poza tym niestety są tu równi i równiejsi, są też mniej równi. Ja chyba się do nich zaliczam.

Mam dość towarzystwa wzajemnej adoracji... :smutek:
Michael forever in my heart (*)
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Wg mnie regulamin forum nie jest jasny. Poza tym niestety są tu równi i równiejsi, są też mniej równi. Ja chyba się do nich zaliczam.
Coś w tym jest,uwielbiam to forum,jest tu ogroma ilość osób dzięki którym się sporo dowiedziałem, lubie czytać posty kaema,siadeh,mandey czy homesick.Bo są to zawsze wypowiedzi ,które wnoszą dużo do tego forum.
Martwi mnie jedna sprawa ,a mianowicie dużo ciekawych i mądrych stażem forumowiczów dostaje ostrzeżenia: chociażby akaagnes, która wypowiadała się często na forum a teraz jakoś słuch poniej zaginął.Rozumiem karanie ostrzeżeniami ,ale jak tak dalej pójdzie to zostaną tylko moderatorzy.Czy nie można było by anulować ostrzeżeń po 2 miesiącach ,pół roku ,czy roku .Może powinno się dać szanse takim osobom[/quote]
Ostatnio zmieniony ndz, 28 lut 2010, 21:53 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Man in the mirror moderatorzy niejednokrotnie cofają ostrzeżenia ale w momencie kiedy widzą poprawę danego użytkownika
Obrazek
AgatailoveMj4ever

Post autor: AgatailoveMj4ever »

ja jestem oburzona napisalam nowy temat czy ktos ma moze wystep michaela smooth criminal z trasy bad bo szukam i jezeli sa to slaba jakosc i usunieto go do kosza nawet nikt nie zdazyl go przeczytac i mi odpiwedziec jestem tu nowa ale juz mi sie tu nie podoba!!!!!
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

1. Od czego jest opcja : szukaj ?
2. Od czego jest wątek: ,,kto pyta nie błądzi, kto szuka znajduje" ?
3. Od czego jest regulamin forum ?

dziękuje za uwagę.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

AgatailoveMj4ever pisze:ja jestem oburzona napisalam nowy temat czy ktos ma moze wystep michaela smooth criminal z trasy bad bo szukam i jezeli sa to slaba jakosc i usunieto go do kosza nawet nikt nie zdazyl go przeczytac i mi odpiwedziec jestem tu nowa ale juz mi sie tu nie podoba!!!!!
a jednak koleżanko nowa wątek o zażaleniu na moderatorów znalazłaś z prędkością światła. Na przyszłość najpierw skorzystaj z opcji 'szukaj' bądź też, jak to podali użytkownicy wyżej, skorzystaj z tematów do tego przeznaczonych.
Może Ci sie nie podobać porządek na forum, ale gdyby każdy użytkownik zrobił osobny temat 'bo czegoś szukam', to forum byłoby w ogóle nieprzejrzystym śmietnikiem.
ObrazekObrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

Pytanie;
Jakim prawem ZMIENIACIE moją ankiete na temat DVD???!!
Wyrażnie napisałem ,że dvd z Bad world tour ,nieważne jakie ,ale NIE Yokohama ,a któryś z moderatorów zmienił na Yokohama .Jakim prawem???CZy zapytaliŚcie sie mnie o to,czy możecie?,Widzę,że tu panuje miedzy wami totalna samowolka. Tak samo z History ,nic NIE wspomnialem o History Munich ,a wy ZMIENILIŚCIE na Munich!Jakim prawem?Zapytaliście się mnie o to?? To jest chore! Zarządzacie czyimiś tematami jakby to były wasze.Tak nie można!CZekam na wyjaśnienia ,przeprosiny i zmiane ankiety ,tak jak była wcześniej.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Mandey

Post autor: Mandey »

soulsation pisze:CZekam na wyjaśnienia ,przeprosiny i zmiane ankiety ,tak jak była wcześniej.
Kto to zmienił pojęcia nie mam. Ale wiem na pewno, że Twoja ankieta miała
mnóstwo błędów bo ktoś zwracał Ci uwagę.
Chcesz by wróciła do pierwotnego wyglądu? Edytuj posta swojego i ankietę też. Możesz to zrobić. Pozostaje tylko kwestia czy potrafisz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
soulsation

Mandey pisze:
soulsation pisze:CZekam na wyjaśnienia ,przeprosiny i zmiane ankiety ,tak jak była wcześniej.
Kto to zmienił pojęcia nie mam. Ale wiem na pewno, że Twoja ankieta miała
mnóstwo błędów bo ktoś zwracał Ci uwagę.
Chcesz by wróciła do pierwotnego wyglądu? Edytuj posta swojego i ankietę też. Możesz to zrobić. Pozostaje tylko kwestia czy potrafisz.
Posta mogłem edytować ,ankiety już nie....
Niech to zRobi ten z mOderatorów ,który to zmienił ,jest was kilkoro ,a nie setki.
Komuś chyba władza za bardzo do głowy uderzyła.Niestety.

ps .a miałem błąd w tytule .Przyznaję.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Nie ma to jak bić pianę. A może jest sezon pt. rozładuj frustrację na moderatorze.
Również nie ja dokonałem zmian, ale pamiętając mnóstwo literówek w tekście samej ankiety, nie tylko tytule, należą się raczej podziękowania z Twojej strony.
Ale jak Ci się nie podoba, zmień. Sprawdzałem przed momentem na testowym profilu i można zmienić opcje w swojej ankiecie, pomimo późniejszych wpisów- które, notabene, pojawiły się po korekcie, która jak widać dodała Twojemu tematowi wiarygodności.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
soulsation

Niestety już trzeci raz próbowałem zmienić ankiete i nie mogę ...tylko temat ,do ankiety nie mam dostępu.Teraz każdy umywa ręce,że to nie on.Śmieszne.

Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

soulsation pisze:Śmieszne.
śmieszny jest sposób, w jaki piszesz.
w arabii saudyjskiej sie wychowałeś czy jak? że od tyłu interpunkcje stosujesz ; >

co do ankiety, to też nic nie wiem.
ObrazekObrazek
soulsation

majkelzawszespoko pisze:
soulsation pisze:Śmieszne.
śmieszny jest sposób, w jaki piszesz.
w arabii saudyjskiej sie wychowałeś czy jak? że od tyłu interpunkcje stosujesz ; >

co do ankiety, to też nic nie wiem.
to gdzie ja się wychowałem to moja sprawa.CHodzi o to ,że moderatorzy za dużo sobie pozwalają i to mówią już dziesiątki osób...Nie można sobie zmieniać ,dopisywać do ankiet ,tematów jakiś swoich wersji itp. tak się nie robi.Jeżeli ktoś coś chce zmienić powinien domnie napisać na PW ,a nie odstawiać samowolke...Ale cóż niektórzy czują się widocznie lepsi od pozostałych "szarych użytkowników" i robią co im się podoba;/

Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Miałam już w tego typu tematach się nie wypowiadać...... ale nie wytrzymuję jak patrzę na to co piszecie....
soulsation pisze:moderatorzy za dużo sobie pozwalają i to mówią już dziesiątki osób
No wiesz... paskudna sprawa skoro na 3968 zarejestrowanych użytkowników dziesiątki osób czuje dyskomfort z powodu sposobu działania moderatorów...
dziesiątki... tysiące na forum... :knuje:
wychodzi na to, że te osoby są w mniejszości co dedukując dalej oznacza że większość forumowiczów problemu w relacjach moderator-użytkownik nie ma... zaskakujące :wariat:

soulsation pisze:Niestety już trzeci raz próbowałem zmienić ankiete i nie mogę
kaem pisze:Ale jak Ci się nie podoba, zmień. Sprawdzałem przed momentem na testowym profilu i można zmienić opcje w swojej ankiecie
Kaem pisze, że można, co dla pewności sprawdzał (widziałam, że sprawdzał) więc może warto się do niego np na pw zwrócić z tym problemem, być może coś w opcjach przeoczyłeś..

soulsation pisze:Jeżeli ktoś coś chce zmienić powinien domnie napisać na PW
Oto ulubiona kwestia wszystkich poszkodowanych..
a ja pytam czemu Ty nie napisałeś na pw do któregoś z moderatorów lub administratora w tej sprawie tylko odrazu uderzyłeś z zażaleniem? :wtf:

soulsation pisze:Ale cóż niektórzy czują się widocznie lepsi od pozostałych "szarych użytkowników"
Nie wiem do końca kogo masz na myśli pisząc ,,szary użytkownik" ale pozwolę sobie założyć, że ci ,,niektórzy" co się lepszymi czują to moderatorzy..
I ja tu napiszę ze swojego punktu widzenia...
Jestem na tym forum od 26 czerwca (uwaga! nowa wg forumowego słownika) i przez te kilka miesięcy nie zaznałam jakoś nic złego od wspomnianej ,,lepszej" grupy..
BA... o dużej części nawet bardzo ciepło myślę (jeśli ktoś ma z tym problem to chętnie przedyskutuję) a tak samo jak pozostali jestem świadkiem wszystkich zajść i wydarzeń mających miejsce tu na forum.. moje wypowiedzi też nieraz lądowały w koszu, też były kasowane...

Czemu większość użytkowników nie ma problemów ze swoimi tematami, ankietami, rozmowami czy nawet pojedynczymi znikającymi wypowiedziami?
Podpowiem, że nie chodzi o datę rejestracji, płeć, wiek, wyznanie czy jakieś inne tałatajstwo...

Swojego czasu był temat gdzie duża część przedstawicielek płci pięknej głośno i bardzo konkretnie wyrażała swój zachwyt nad wyglądem Michaela, jednak sprawa przybierała zbyt odważną formę i wątek zamknięto.
Duża część tych dziewczyn do dziś w pełni zadowolona korzysta z tego forum, bo uzasadnienie powyższego działania zrozumiały i przeniosły swoje dyskusje w inne miejsce. Można? Można.....

Są pewne zasady, reguły działania na które wszyscy rejestrujący wyrażają zgodę, większość zażaleń wynika z nieznajomości, bądź kompletnego niezrozumienia tekstu, którego przeczytanie zaświadczają przy zakładaniu konta.
Pozostała część urażonych szuka zaczepki, kłótni, okazji do pokazania jaki to on kozak nie jest....
życzę powodzenia i owocnego korzystania z forum aż do opuszczenia bądź pewnie któregoś pięknego dnia zbanowania..

soulsation to co piszę nie jest kierowane wyłącznie do Ciebie.. po prostu tym razem już przelała się czara....
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
ODPOWIEDZ