w gdyni w klifie. miałem sprowadzony box z innego empiku (koleś powiedział ze to był ostatni box w sieci empik i nie pamiętam z jakiego miasta go sprowadził dla mnie) zapłaciłem za całość z 20 singlami niecałe 500 zła_gador wrote:W którym empiku kupiłeś Visionary i za jaką cenę? Sprawdzałam przed chwilą, ale w sprzedaży internetowej na stronie empiku nie ma?tymczasowy27 wrote:ja kupiłem dziś w empiku.
Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
-
- polishblacksoul
Pojedyncze single z "Visoinary" mozna znalezc w sieci sklepow Saturn oraz MediaMarkt, a takze w Internecie - na Merlin.pl , Fan.pl oraz na Allegro.
Powodzenia!
Powodzenia!
> > > Po prostu dobra muzyka
- polishblacksoul
tak, single wciaz sa dostepne w sprzedazy, trzeba sie do sklepu wybrac i dobrze poszukac.drewno23 wrote:Można jeszcze kupić single w dużych sklepach(Saturn itp.)?
> > > Po prostu dobra muzyka
Czasem można spotkać w Media Markt jakieś pojedyncze sztuki, ale generalnie ze świecą szukaćAgynes wrote:Bardzo podoba mnie się ten box. ładnie wydany, elegancki... Mam na niego wielką ochotę, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć! Poddaję się Wie ktoś z was gdzie mogłabym kupić Visionary? Najlepiej jakby był to sklep w Płocku lub Łodzi, ew. strony internetowe.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- polishblacksoul
- marcinokor
- Heart-break-er
A czy oprocz Media Markt moze jezscze to gdzie dostac w jakims sklepie?
(nie chce allegro i innych takich portali gdyz nie zabardzo ufam ludziom ;]) i czy kiedys wznowia ta kolekcje?
(nie chce allegro i innych takich portali gdyz nie zabardzo ufam ludziom ;]) i czy kiedys wznowia ta kolekcje?
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Trochę informacji ile co trwa:marcinokor wrote:Czy na singlach są pełne wersje teledysków czy skrócone???
http://pl.wikipedia.org/wiki/Visionary: ... eo_Singles
...i moje VISIONARY

Przedstawia sie to tak:marcinokor wrote:Czy na singlach są pełne wersje teledysków czy skrócone???
Thriller pelna wersja
Bad krotka
The Way You Make Me Feel krotka (6minutowa)
Smooth Criminal speed up
Black Or White pelna wersja z graffiti
Heal the World wersja z intro Michaela
You Are Not Alone wersja ocenzurowana
They Don't Care About Us brazylia
reszta standardowe