aby zintegrować się z grupą , ponieważ MJowisko 2010'
już tuż , tuż

Liczba fanów rośnie w siłę , to dobrze , to dobry znak

o tak ja chce. musze wrocic do Novej;pMJfanTASTIC pisze:Macie dużo czasu na zastanowienie się:D Mam nadzieje że ktoś się skusi aooow
już ja Ci znajde pretekst jak po raz kolejny się nie zjawisz na spotkaniu! ; )MJfanTASTIC pisze:ale byłby to fajny pretekst do cotygodniowych spotkań i wspólnego pląsania do majkelowskich rytmów
Teraz wystarczy zadzwonić albo napisać maila i zapisać się na listę. Kasę można zazwyczaj wpłacić w dniu rozpoczęcia zajęć, chyba że dostaniesz od nich smsa, żeby zapłacić wcześniej. Okussa byłoby super jakbyś dołączyła, tym bardziej że już tam byłaś i wiesz o co kamanokussa pisze:a jak jest z zapisaniem sie..tak jak kiedys trzeba przyjechac wczesniej kilka dni?
75 zeta ze zniżką studencką 10%majkelzawszespoko pisze:ale że co? 75zł żeby się beat it nauczyć?
to jest przecież dwa dni po pół godzinki w domu przed komputerem.
dangerous bym się może skusił, ale beat it
oj tam oj tammajkelzawszespoko pisze:już ja Ci znajde pretekst jak po raz kolejny się nie zjawisz na spotkaniu! ; )
Ja byłabym ZA, chętnie bym wzięła udział w takiej zabawie. Człowiek rozrusza kości i to w jakich RYTMACHMJfanTASTIC pisze:Ludziska! Wywiedziałam się dziś że za ok. 2 miechy na zajęciach z Dance4Fans, które odbywają się co tydzień w szkole Nova w Katowicach, w końcu zapodają coś MJowego
nawet załapię się na zniżkęMJfanTASTIC pisze:75 zeta ze zniżką studencką 10%
oj oj, jakby nie było, to jest to argument, który do mnie trafia zawsze. wiesz, wyobraźnie mam do przodu i już Cie taką widzę. aaaaaaaaj. oj oj.MJfanTASTIC pisze:Kopeć jak nie chcesz nas zobaczyć w obścisłych dresikach to Twoja strata
ja jestem jak najbardziej za.nela78 pisze:HEJ
yyyy,a może skoczymy do Krakowa sesese
MICHAEL JACKSON CRACOW DANCE TEAM!
nela78 pisze:HEJ
yyyy,a może skoczymy do Krakowa
MICHAEL JACKSON CRACOW DANCE TEAM!
club Ręce i Nogi
ul. Szewska 14
27.03.2010 Start: 21:00 wstęp BEZPŁATNY
co Wy na to?
takie info jest na plakatach więc przepadliśmy musimy coś pokazać :D Mamy kilka pomysłów co jeden to bardziej zakręcony - na razie ciężko pracujemy i...się zobaczy :)majkelzawszespoko pisze:a Wasz Dance Team jakoś nas uraczy czymkolwiek?