Xscape Video

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
MJKasia

Xscape Video

Post autor: MJKasia »

popłakałam się ze śmiechu...

http://www.zippyvideos.com/109808884799415.html

glupija
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Ten Michael to Xscape czy jak?? wogole co to jest:P
fajny klip he he he :mj: :mj:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

SylwuniA pisze:Ten Michael to Xscape czy jak??
Broń Boże nie nasz (forumowy) Xscape :smiech:
Ten clip już widziałam kiedyś gdzieś, też się pośmiałam, czego to fani Jacksona nie wymyślą. Tzn. clip jak clip, ale gość charakteryzację na idola mógł sobie podarować :]
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

SUNrise pisze:
Ten clip już widziałam kiedyś gdzieś, też się pośmiałam, czego to fani Jacksona nie wymyślą. Tzn. clip jak clip, ale gość charakteryzację na idola mógł sobie podarować :]
Ołł dżizys krajst.....ja widzę to poraz pierwszy.......i się przestraszyłem tego pana.Dzieki Sunrise za sprostowanie że to nie ja.Hheheheh dobre dobre,idzie sie posmiać.Kurde ten gościu widać po twarzy tyle emocjiw to włożył a mu tu łacha strasznego ciśniemy z niego.HUEH.Pozdroo
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

hehe. To ja kiedys juz na forum dawałam ten klip :D:D. Fajny jest :P
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Ej... no co jest.. nie mam obrazu.. cały czas jest tylko to logo WMP i jedynie utwór leci.... :surrender: :rocky: :zly:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

SUNrise pisze:
A ja myslalam napoczątku ze to forumowy Xscape i wlasnie sie tak przyglądałam Jemu nenene heeh
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
starafanka

:)

Post autor: starafanka »

:dance: hehe,tez sie usmiałam,ale mimo wszystko nawet mi sie podobało...wiadomo podróba nigdy nie dorówna oryginałowi,ale uważam ze koles i tak sie postarał,nie bylo tak źle,znacznie barzdiej mi sie podobało niż kawałek "dangerous" który ktoś całkiem niedawno zapodał na forum,wykonywanego przez jakiegoś kolesia...
There's something I have to say to you...Just touch me...
thewiz

Post autor: thewiz »

Moze byloby to zabawne gdyby bylo to zrobione pol zartem pol serio.Tymczasem chlopak w tej stylizacji i pewnie po wielu operacjach plaszczyznych majacych upodobnic go do idola wyglada zalosnie,a jego nieporadny taniec tylko poteguja wrazenie wszechogarniajacej zalosci. Przynajmniej jak dla mnie :wariat:
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

thewiz pisze:Moze byloby to zabawne gdyby bylo to zrobione pol zartem pol serio.Tymczasem chlopak w tej stylizacji i pewnie po wielu operacjach plaszczyznych majacych upodobnic go do idola wyglada zalosnie,a jego nieporadny taniec tylko poteguja wrazenie wszechogarniajacej zalosci. Przynajmniej jak dla mnie :wariat:
Przepięknie to podsumowałaś.Griiitings... ;-)
ODPOWIEDZ