a mógłbyś opisać nam swoje odczucia co do tego zestawu..jak się to prezentuje jako całość, jaka jest jakość produktu, czy jakieś fajne menu na dvd, itp, itd...Maro pisze:Mnie już dziś Rano przyszedł box ze sklepu www.fan.pl
Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Prezentuje się takAbe pisze:a mógłbyś opisać nam swoje odczucia co do tego zestawu..jak się to prezentuje jako całość, jaka jest jakość produktu, czy jakieś fajne menu na dvd, itp, itd...Maro pisze:Mnie już dziś Rano przyszedł box ze sklepu www.fan.pl
Jestem zadowolony z zakupu,pudełko naprawde się fajnie prezentuje,myślałem że będzie bardziej papierowe ale tak nie jest,Jakość nagrania bardzo dobra.Menu klimat jak załączasz to zaczyna się układać MJ jak na reklaamie telewizyjnej i do wyboru masz Wideo i Audio na Stronie DVD
a na CD to wiadomo tylko audio
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- billie_jean
przynajmniej jesteś szczery...THRILLER pisze:Kurcze, źle wkleiłem i "lecą w kulki" wysłałem jako recenzje do Visionary na stereo...
#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Do mnie kurier dotarł już wczoraj jednak nie było mnie w domu i dziś musiałam osobiscie je odebrac na poczcie.Po prostu bajka...zresztą jak i wszystkie wydawnicywa Mja
Uważam, że Visionary to naprawdę świetna sprawa, zwłaszcza dla ludzi, którzy wcześniej nie zbierali singli. To zupełnie coś innego, niż kolejny the best of. Niby materiał już publikowany, ale jednak robi wrażenie! Gdybym tylko mogła sobie pozwolić na taki wydatek kupiła bym to bez mrugnięcia okiem, ech...
Zazdroszczę Wam strasznie, ale niech Wam służy i zdobi MJówkowe pokoje przez długie, długie lata
Uważam, że Visionary to naprawdę świetna sprawa, zwłaszcza dla ludzi, którzy wcześniej nie zbierali singli. To zupełnie coś innego, niż kolejny the best of. Niby materiał już publikowany, ale jednak robi wrażenie! Gdybym tylko mogła sobie pozwolić na taki wydatek kupiła bym to bez mrugnięcia okiem, ech...
Zazdroszczę Wam strasznie, ale niech Wam służy i zdobi MJówkowe pokoje przez długie, długie lata
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Terminator
ROCK WITH YOU zadebiutował na 15 miejscu w Wielkiej Brytanii.
Natomiast w Hiszpanii na pierwszym miejscu wśród singli znalazł się THRILLER.
http://www.pooltrax.com/charts/top_20_s ... spain.html
Natomiast w Hiszpanii na pierwszym miejscu wśród singli znalazł się THRILLER.
http://www.pooltrax.com/charts/top_20_s ... spain.html
Jak ktoś chętny to zapraszam, za małe pieniądze można mieć wielką rzecz.
http://www.allegro.pl/item92480259_mich ... ller_.html
http://www.allegro.pl/item92480259_mich ... ller_.html
W Hiszpanii single VISIONARY nadal radzą sobie bardzo dobrze na liście najlepiej sprzedających się singli.
THRILLER spadł z pierwszego miejsca ale tylko na trzecie, natomiast DON"T STOP "TILL YOU GET ENOUGH zadebiutowało na pozycji drugiej.
After reaching Number One with the Visionary/Thriller single release, Michael is still doing very well in the Spanish charts.
In the week from February 27 to March 5, "Don't Stop 'Til You Get Enough" has entered the charts at #2 while "Visionary/Thriller" has dropped only a few positions to #3.
Interestingly, Madonna has reached the #1 spot this week with "Sorry", which happens to have a sample of the Jacksons' hit "Can You Feel It".
Source: MJFC / promusicae.org
THRILLER spadł z pierwszego miejsca ale tylko na trzecie, natomiast DON"T STOP "TILL YOU GET ENOUGH zadebiutowało na pozycji drugiej.
After reaching Number One with the Visionary/Thriller single release, Michael is still doing very well in the Spanish charts.
In the week from February 27 to March 5, "Don't Stop 'Til You Get Enough" has entered the charts at #2 while "Visionary/Thriller" has dropped only a few positions to #3.
Interestingly, Madonna has reached the #1 spot this week with "Sorry", which happens to have a sample of the Jacksons' hit "Can You Feel It".
Source: MJFC / promusicae.org
Pośrednio ma to związek z tym tematem, więc napisze tutaj.
Przypadkowo trafiłem na ciekawą stronę:
www.empik.com
Jednym słowem reaktywacja sklepu internetowego empik. Jest to o tyle dobra wiadomość że można uniknąć kosztów pocztowych, odbiór towaru możliwy jest w każdym z salonów Empik. Oferta taka jak wszędzie, jedyna ciekawsza pozycja to GHOSTS BOX - ponoć dostępny.
Przypadkowo trafiłem na ciekawą stronę:
www.empik.com
Jednym słowem reaktywacja sklepu internetowego empik. Jest to o tyle dobra wiadomość że można uniknąć kosztów pocztowych, odbiór towaru możliwy jest w każdym z salonów Empik. Oferta taka jak wszędzie, jedyna ciekawsza pozycja to GHOSTS BOX - ponoć dostępny.