W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
hej, na początku chcę powiedzieć, że cieszę się, że jesteście! to super, że Michael ma tylu fanów. i to, że tu piszecie znaczy, że jest On dla Was( jak dla mnie;)) kimś wyjątkowym:) Uwielbiam Go jako artyste i człowieka;D i jest mi szalenie miło do Was dołączyć
Miło powitać kolejnego nocnego marka na forum Michael jest kimś, kto w pewien sposób łączy nas wszystkich tutaj wszystkich ale może napiszesz coś jeszcze więcej o sobie - np jak Ci na imię, wiek itp Pozdrawiam i życzę miłego i owocnego postowania
Mam na imię Patrycja;) lat 21. Studiuję socjologię i uwielbiam to:D poza tym interesuję się modą, a MJ ma niezły gust! mam nadzieję, że znajdzie się tu gdzieś miejsce na rozmowy o Jego ciuszkach;p Jeśli nie słucham muzyki to czytam książki, albo imprezuje;) ....może być?;) Dzięki, że napisaliście ...