Ta, kręcenie filmów ma same zalety. Widzę, że bez krępacji udostępniacie materiał z ćwiczeń całemu forum, także ja też nie będę bawiła się w wysyłanie fimów każdemu na pw . Może to i bardziej czasochłonne, ale zapewniało minimum prywatności. Nie jestem tez pewna, czy pokazywać światu rzecz niedopracowaną... Nie chodzi o żadne gwiazdorstwo, czuje, że jest jeszcze za wcześnie na ogólnodostępną prezentację tego szoł. Może premierę zrobimy dopiero na mjowisku? Co na to kierownica układu :D? Jako kierownica MJPT_P wyrażam swój sprzeciw.
eeej - nie masz za co przepraszać :)! Ten filmik to bezsprzecznie kawał zajebistej roboty i trzeba się chwalić! A czemu przy tym nie podrażnić ciekawości chętnych i obserwujących - chcecie zobaczyć jak tańczymy - proszę wpadać, ewentualnie na pw :) hmm?
zastanawiam się nad lista mailingową - na zwykłej poczcie e-mail, zbieramy wszystkie maile i za jednym zamachem wysyłasz każdemu z osobna do jego własnej, prywatnej skrzyneczki :). to co? zbieramy maile na next spotkaniu?
bo słanie na pw idzie jak krew z nosa :)
byłam w krakowskim forum, trochę przerost formy mi się wydaje. Separacja wydaje mi się taką mała zdradką wobec macierzy naszej hehehe. I trochę może odstraszyć ewentualnych chętnych. Może ta lista mailingowa wystarczy?
weronika_poznan pisze:
byłam w krakowskim forum, trochę przerost formy mi się wydaje. Separacja wydaje mi się taką mała zdradką wobec macierzy naszej hehehe. I trochę może odstraszyć ewentualnych chętnych. Może ta lista mailingowa wystarczy?
MNie też się wydaje że to przerost formy nad treścią i jakoby niepotrzebne odcinanie się od forum.Jak założymy działalność gospodarczą o nazwie DANCE_TEAM wtedy pomyśłlimy o nowym wizerunku i forum
PRZYPOMINAM ŻE JUTRO SPOTYKAMY SIĘ O GODZINIE 11.15 NA ZAJĘCIACHa nie jak dotychczas o 11.30
Grupa spotykająca się na Śródce godzina 11.00
Chcialam Was przeprosic, ze mnie dzis nie było. Mam problemy w szkole i nie tylko...i poprostu nie mogło mnie byc. Zostałam odcieta od netu, wiec nie miałam jak Was powiadomic. Kasy w tel tez oczywiscie zabrakło ;/ Very załuje. ze mnie dzis nie było, ale sercem z Wami Drillowałam! ;D
Trinity, nie wiem jeszcze na 100 czy bde mogła wystapic w Twojej szkole. Czy jest mozliwosc, ze poinformuje Cie o tym, w najblizszym czasie (1-2 dni)? Mogłabym jeszcze dołączyc?
Jeszcze raz przepraszam ;(
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?