Michael koncertował po całym świecie w mniejszych miastach, a koncerty trwały tylko po 30 min. Tak się złożyło że koncert był u mnie w mieście(Lublin) no i zaspałam na niego obudziłam się 30 min. przed koncertem trochę się zdenerwowałam nałożyłam tylko buty i pobiegłam w piżamie potargana w oczach śpiochy i nieumalowana na przystanek ale jak zobaczyłam na nim informacje że autobusy nie kursują to pobiegłam na zamek piechotą. Gdy przebiegałam most usłyszałam pierwsze nuty "Wanna be startin' somethin'" wkurzyłam się i przyspieszyłam jakoś tak zaszłam zamek od tyłu a żeby się dostać przed scenę musiałam przejść za nią.Gdy to robiłam ona się cała trzęsła i myślałam że zaraz po mnie jakiś ochroniarz przyjdzie i jak już miałam zjeżdżać przed scenę na takim dziwnym urządzeniu to ono się urwało i scena omal nie runęła wiec ja z niej zeskoczyłam i pobiegłam bokiem przed scenę a jak tam dotarłam to Michael kończył ostatnią piosenkę i to nawet nie była jego tylko Prince'a(rówieśnik Michaela) "little red corvette"i tylko widziałam jak wychodzi za kulisy zaczęłam płakać a ludzie zdążyli się rozejść tylko parę osób krzyczało ze mną "Bis" nagle pojawia się moja siostra i mówi mi że ciocia(jej mama) załatwiła nam wejściówki za kulisy a mi oczy rozbłysły.! i ja z siostrą tam wchodzimy a tu nagle ciocia dzwoni że czeka już na Paulinę więc ona poszła i ja zostałam i spotkałam się z Michaelem i opowiedziałam mu że nie dotarłam na koncert on mi uwierzył i pozwolił zostać tyle ile będę chciała. i nagle znaleźliśmy się w Plazie (centrum handlowe) przeszliśmy tylko i od razu wyszliśmy a przy czarnej limuzynie stał Prince(syn) i zdejmował czarne okulary a po zdjęciu bosko się uśmiechną gdy wsiedliśmy do limuzyny Paris kąpała się w jakiejś wannie w jakimś niebieskim kostiumie xddd no i koniec snu....
A teraz napisze jak Michael wyglądał we śnie.....Miał czarne spodnie białą koszulkę i czarną skórzaną kurtkę. Miał twarz lekko pomarszczoną a brwi i włosy mu siwiały a wzrost miał taki mały po prostu się starzał. To było piękne go takiego zobaczyć