Michael żyje [spekulacje]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

A dlaczego Debbie miała by wiedzieć o tym wszystkim? W to jest zamieszanych naprawdę mało osób, bo inaczej nie miało by to sensu! Debbie nie miała teraz z nim kontaktu, a po 9 miesiącach płacze i czuje pewnie to co my. Natomiast bracia, Ortega, ludzie, którzy byli z nim w ostatnich dniach przed tą całą szopką, 26 czerwca śmieje się w kamerę? Coś tu chyba nie gra, wybaczcie. Dla mnie jest to oczywiste.
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

kim jest zielony ludzik na nagraniu WATW dla Haiti ?
http://www.youtube.com/watch?v=79FOQuW1jp8

pojawia sie on w 7:28 w teledysku dla Haiti.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
girlonthebridge

Post autor: girlonthebridge »

MJ powtarzał wielokrotnie aby słuchać jego słow (piosenki, wywiady).

przypomnijmy sobie ostatnią scenę po napisach z This is it. Owa scena na DVD znajduje się w bardzo ciekawym sąsiedztwie

http://www.youtube.com/watch?v=-dMRNjjrAn0 - link

możemy gdybać, czy Kenny Ortega specjalnie pomontował nagranie, żeby podsycać teorie Hoaxu, ale nie wiem czy pamiętacie wywiad z Ortegą, który twierdził, że to MJ razem z nim montował materiał, że prawie nie wychodzili z pokoju edytorskiego. Były sprzeciwy, że przecież pomysł na film narodził się po 25.06 wtedy Kenny zaczął dementować te pogłoski mówiąc, że przecież MJ chciał mieć film dla siebie i część miała być puszczana na trasie koncertowej.

Ale do sedna

BAM OD MJa
Wszyscy pamiętamy tę specjalną scenę, było to „coś” co przekonało nas o HOAXie, coś w stylu ukrytej wiadomości, tylko dla fanów [i tutaj scena z tym człowieczkiem kryształowym z obrazkami, z którego miał wyskoczyć na koncertach MJ, zatytułowana for fans – czyli dla fanów] czy to nie dziwne i podejrzane, że film zaczyna się dedykacją dla fanów i zakończenie jest wiadomością dla fanów? Dlaczego dla fanów? Daj spokój kto zostaje po tak długich napisach? Odpowiedz sobie sam. Ok. więc wróćmy do tego momentu [i tutaj mamy tę scenę po napisach wiecie let me breathe In my own… bla bla bla ] Pozwólcie mi odetchnąć w swoim czasie wrócę, zapnę koszulę, marynarkę co tam będę miał Rozejrzę się, przetrzymam ich, popstrykam palcami i wtedy BAM! Nie wymaga to tłumaczenia, wszyscy wiemy co to znaczy. To jasne, ale to jeszcze nie jest to. Wróćmy teraz do dodatków do This is it (tych z DVD) Bo jak wiemy (albo jeszcze nie wiemy bo np. nie oglądaliśmy) scena z BAM jest wklejona w ciekawy moment. Dlaczego jest to takie ważne, żeby o tym napomknąć? Ponieważ pojawia się w specjalnym czasie i miejscu w filmie zaraz po
Jego tempo (czas)
Kenny Ortega: raz w filmie mówię wiesz „Czy nie jesteś gotowy?”
On wydaje się mówić „Nie”
Nie jest gotowy, potrzebuje czasu, powiedział to „w moim własnym czasie”
Chłopaki to jest sygnał wejścia
Przepraszam, czy się nie zrozumieliśmy?
On czeka na mój znak, on nadchodzi
To co on mówił:
Potrzebuje czasu tutaj, czuję to, Ja już wiem
Kenny Ortega: Widowni jeszcze tu nie ma, ale wiem, że będziemy mieli tutaj swój moment (ja będę miał)
Jaki moment? I wtedy
Pozwólcie mi odetchnąć w swoim czasie wrócę, zapnę koszulkę, marynarkę co tam będę miał. Rozejrzę się, przetrzymam ich, popstrykam palcami i wtedy BAM!

sorry ale wolę to od zielonego ludzika ;)

i jeszcze dodatek

http://www.youtube.com/watch?v=8iVRKUGv9iw
argumentem świadczącym o tym, że HOAX jest rzeczą niemożliwą jest uczestnictwo Policji i wszelkich organów (wojskowych itp. itd.), jest zapis, który świadczy o tym, że nie można używać policji do show. Czyżby? Michael Jackson jest jedynym człowiekiem, który w przeciągu swojej kariery korzystał z policji, wojsk w każdym zakątku kraju, to jedyny człowiek, który na skinienie palców miał mundury, wojskowych, policje itp. itd. bez pytania po co i na co mu to. Michael Jackson jest jedynym człowiekiem na ziemi, który mógł zrobić to bez obciążeń legalnych - w zlepku macie kilka sytuacji gdzie MJ wykorzystywał policjantów i inne ugrupowania tego tyu do własnego show

i wracając jeszcze do tematu Debbie i tego całego zamieszania, które ostatnio jest w mediach - akcja z paralizatorem i Jaafarem art z brukowca, niestety jak na razie tylko tym jesteśmy karmieni ale coś w tym jest

tu link

http://www.gather.com/viewArticle.actio ... 4978087440

niedawno Randy na twitterze wpisywał dziwne newsy o tym, że w domu jest ktoś kto próbuje ich skłócić i jest informatorem (podobno jest to kobieta) i to ta osoba zawiadomiła zarówno o ataku Jaafara paralizatorem na Blanketa (chociaż do końca nie wiadomo czy paralizator faktycznie był w użyciu) i o wizycie Debbie na cmentarzu FL więc art jest jakby potwierdzeniem słów Randyego

polecam też przeczytać 1wszy post http://www.michaeljacksonhoaxdeath.net/ ... =64&t=5158 wszystkie zdjęcia TMZ spod UCLA (niby po przywiezieniu MJa do szpitala) są z 24.06
I'm humbled in Your grace....

Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
Awatar użytkownika
anuszkaa

Post autor: anuszkaa »

A ja zadam naiwne pytanie, na które oczekuję odpowiedzi.
Logicznej, rzeczowej odpowiedzi.
Dlaczego zdjęcie z karetki jest dla niektórych dowodem na to, że Michael sfingował swoją śmierc?Dla mnie to nielogiczne.
Zdjęcie jest fotomontażem. A przecież gdyby Michael chciał, zrobiłby sobie wiele zdjęć " z karetki" przed 25 czerwca, które możnaby potem upublicznić. W zasadzie, jesli zyje, mógl sobie takie zdjęcie zrobić po 25 rownież. Na potrzeby prasy. Żeby uwiarygodnić swoją śmierć.
Tymczasem ktoś zrobił to co zrobił.

Dlaczego jesli Michael zyje nie podparł swojego "dzieła" takimi zdjęciami, które nawet po "śmierci" mógłby zrobić?
Czy to zdjęcie nie jest dowodem na to , ze jednak nie żyje?
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

anuszkaa pisze:Dlaczego zdjęcie z karetki jest dla niektórych dowodem na to, że Michael sfingował swoją śmierc?
Dlatego że może nikogo w karetce nie było, albo to nie był Michael, więc nie mieli co robić fotek to dla ściemy zrobili fotomontaż, bo przecież wszem i wobec obwieszczono że Mike nie żyje. A jakby to wyglądało że byli pod domem fotorepoteży i fotki nie mają ani jednej.
anuszkaa pisze:Dlaczego jesli Michael zyje nie podparł swojego "dzieła" takimi zdjęciami, które nawet po "śmierci" mógłby zrobić?
Czy to zdjęcie nie jest dowodem na to , ze jednak nie żyje?
Może nie chciał tak tego załatwiać lub fotomontażem dać jakiś znak. Jeśli reporterzy nie widzieli go w karetce to mogli stwierdzić że zrobią fake lub było to na zlecenie Michaela. Swoją drogą nie wiem czy Michael, który zedług hoaxu miał wyjechac z LA, robił by zamieszanie przed lub po z robieniem jakiejś foty, która miala by być prawdziwa. Jeśli jest hoax to pewnie nie wszystkie media o nim wiedzą.
Awatar użytkownika
Emily & Mike

Post autor: Emily & Mike »

Wywiad z Blacorwhite- podobno wiarygodne źródło, dostaję to od kogoś zaprzyjaźnionego, dlatego w takiej formie.

TMZ jest częścią hoaxu, Michael jest jego współwłaścicielem, dlatego każda jedna wiadomość zawiera ukryte przesłanie; to On decyduje, co ujawnić
- wszyscy oskarżają Murraya, osądzają go, wskazują na niego palcem, choć nie znają prawdy, każdy musi jednak sam oceniać sytuację i nie podążać za innymi, trzeba zrozumieć
- mówią, że MJ był słaby, uzależniony - nie należy tego słuchać. W końcu zrozumiecie, dlaczego
- krok po kroku dojdziecie do prawdy, ja mam tylko wskazać wam drogę
- przypominam o kilku datach, o których już wspomniałam: 3.4, 8.5, 25.6, trwajcie w wierze
- Murray wrócił do pracy... nie uważacie, że to bezsens? Kolejne potwierdzenie
- TS znów napisze
- nie osądzajcie... starajcie się rozumieć wszystko, poczekajcie z osądami do końca

Pyt.: - kilka dni temu tmz zamieściło artykuł, gdzie po zdjęciach Murraya, karnawale w Trynidadzie wspomina MJ fun fact przypominając proces. Czy to celowe? Jest związek/podobieństwo między procesem Murraya a procesem Mihaela?
Odp.: - zamiana ról. TMZ nie publikuje niczego przypadkowo: pamiętajcie, ilekroć prosimy, odpowiadają.
Na przykład: nikt nie odwiedza Michaela na cmentarzu... w reality show Jacksonowie idą na Forrest Lawn.
Zastanawialiśmy się, dlaczego Murray nie został oskarżony... zaczął się proces. I tak dalej...

Pyt.: - Czy masz jakieś niusy, jakoby ten zielony gościu z nagrania watw 25 to Michael?
Odp.: - Nie wolno mi tego komentować

Pyt.: - czy osoba w 0.56 to Michael? to wyjaśniałoby wszystko w kwestii hoaxa
Odp.: - oczywiście, że tak

są 2 wersje klipu do WATW

Rabbi chce być sławny. Nie wierzcie mu. Joe nie do końca taki był

Pyt.: - jeśli się nie mylę, to Michael sam wielu wywiadach mówił, że ojciec bił go i rodzeństwo, kiedy byli mali, czyż nie?
Odp.: - tak, ale jest inaczej opisywany [????]

dlaczego w najdelikatniejszym momencie sprawy, nad którą czuwa rząd, Michael pojawia się w tym ogrodzie? wiedząc, że na zewnątrz są paparazzi? Dlaczego temu nie zapobieżono?
Odp.: - Wideo nie ukazało się celowo. Należało je usunąć. To przypadek.

Dlaczego tak długo zwlekano z jego usunięciem?
Odp.:- Bo nie ma już zagrożenia. Powoli wszystko zostanie ujawnione. Zdjęcie z noszami to bubel, w ciągu kilku miesięcy dowiedzie się więcej

Pyt.: - jest jakiś związek między tymi klipami? Thriller, WATW, Stranger in M/N
Odp.: - 2 ostatnie są ze sobą związane

Pyt.: Czy WATW było nagrywane w Neverland?
Odp.: Tak

WATW dla Haiti, projekt bardzo bliski Michaelowi
- John Gotti nie groził ostatnio Michaelowi, to nie z jego powodu Król Popu musiał zniknąć
- titojackson5 jest prawdziwy (wiemy:) )
- Tito i reszta wysyłają wiadomości od 25. czerwca
- wszyscy twierdzą, że WATW dla Haiti było nagrywane w Hollywood Henson Studios, tam, gdzie pierwsza wersja, ale to nie jest prawda, nikt jednak nie zaprzeczy, bo nie może
- Janet nie dołączy do J5
- rozmowa z Glendą to fake, w tle są 'podwójne głosy'
- Stevie Wonder wie o hoaxie
- Solider of love to piesenka dla believersów (wielu fanów MJa to gwiazdy)
- Karen i Kenny nie nienawidzą się, bądźcie czujni
- kiedy to wszystko się skończy, chciałabym się z wami spotkać
- fałszywe informacje podawane są celowo, inaczej hoax nie byłby możliwy
- "murder by contract" zostało ujawnione celowo
- nigdy nie rozmawiałam bezpośrednio z panem Jacksonem, coś wydarzy się 25. czerwca
- Michael chyba mówi trochę po francusku
- w TII jest sobowtór, choć trudno w to uwierzyć. Nawet wygląda jak on...
- Michael był/śledził wydarzenia (nie wiem, o co jej tu chodzi...) we Włoszech, w tym festiwal w Sanremo
- Michael czuje się dobrze, wychodzi (odwiedza)
- Murray pojawi się w kwietniu w sądzie, będą ustalane sprawy zw. z przesłuchaniem
- bardzo szanuję Souzę
- Back to nie Michael na mjjc
- imissyouall09 to nie Michael
- www.michaeljacksonsightings.com/ nie zawsze jest wiarygodne
- próby do TII miały być w Staples, LA to dogodna lokalizacja

Pyt.: Podczas Grammy wszyscy patrzą w jeden punkt, który wygląda jak 'osoba'...
Odp.: to nie jest człowiek, to nie jest Michael
- 25 czerwiec
- 8 maj
- kwiecień
- ostatnio na oku są Włochy
- Nation of Islam nie są niebezpieczni
- wróci przed czerwcem

Pyt.: Black, jestem w szoku! Kupiłam dvd z TII, obejrzałam znów film.... i zonk - na końcu Michael wyraźnie mówi! Nie wygląda to na przypadek... buziaczki
Odp.: Ta scena nie jest przypadkowa

Pyt.: Michael żyje, jednak piosenkarz umarł. Zmienił tożsamość, cudem uniknął ataków. Nie chroni go FBI ani CIA... twój komentarz?
Odp.: Słodziutki, jest bardzo dobrze chroniony i jako artysta nie ma zamiaru umierać

Pyt.: Coś ma się wydarzyć 25. czerwca. Chodzi o Bam's Day czy coś innego, a może Bam's Day nastąpi wcześniej?
Odp.: Może nastąpi wcześniej, ale 25. czerwiec to bardzo ważna data

Pyt.: Czy Michael wie, jakie nagłówki są z tyłu na okładce TII
Odp.: Zapytam

Pyt.: Czy bilet 3d dołączany do TII może okazać się przydatny po BAM?
Odp.: Może

Pyt.: Czy możesz na 100% potwierdzić, że MJ wróci w czerwcu lub wcześniej
Odp.: Na 100 %

nie widzę pytania, więc nie wiem, o co jej chodzi... Że on to feniks... oko, będące symbolem Iluminati to nic innego jak oko feniksa... Feniks się odradza, jest światłem świata, "I'm the light of the world"...
Michael nie ma nic wspólnego z tym, co jest napisane z tyłu na okładce TII

Pyt.: Tito zatwittował: Pack Jack, gdzie jesteś? Czy on się z nami bawi?
Odp.: Pack Jack to on. Już jakiś czas temu o tym pisałam. Kilka tygodni temu napisał: Jack Pack powróci w lecie 2010. Ogłoście wszem i wobec

Pyt.: - jaki jest sens złych wiadomości?
Odp.: - chodzi tylko o media nagranie z karetki to fake

Pyt: Jeśli MJ by żył, to chyba sprawdziłby, co drukują na okładkach TII, hm?
Odp.: raczej nie sprawdzałby okładek we wszystkich językach. To zabieg marketingowy

pyt: kim jest Jack Pack?
odp. To Michael

Sprawdzcie twitty Jacksonów, od 5. lutego, wtedy pojawiło się twitt o Jacku
8 miesięcy
- Jacksonowie usunęli większość ważnych twittów, tych o Michaelu (Jackpack i śniegu??)
- Bam nie odbędzie się w Berlinie
- zielony ludzik będzie użyty w przyszłości, po bamie
- Jason Malachi (wtf?)
- TMZ w końcu odpowiedziało na nasze prośby i potwierdziło, że telefon sanitariuszy to fake
- Fanconvention - sierpień, po powrocie... piękne spotkanie dla fanów i Michaela, dzięki Katherine
- obserwują nas, mnie też
- MJ i rodzeństwo trzymają się razem
But they told me
A man should be faithful
And walk when not able
And fight to the end
But I'm only human
Awatar użytkownika
Emily & Mike

Post autor: Emily & Mike »

Jest tego więcej. Mogę umieścić, tylko nie wiem jak moderatorzy na to zareagują...No trudno...Muszę się z Wami podzielić tym co mam, może trzeba to podzielić przez 2, ale może też komuś to w czymś pomoże...?

Blackorwhite – tajemnicza informatorkaCo wiemy o BOW?
› jest Włoszką
› udziela się tylko na włoskim forum
› jest dziennikarką
› użytkownicy MJHD [użytkownik WonderingWho] sądzą, iż może nią być niejaka Daniela Petroff – włoska dziennikarka, zajmująca się tematami dotyczącymi mody. Trop wydaje się mieć sens – BOW przyznała, że ma na imię Daniela, zaś pani Petroff jest autorką artykułów dotyczących projektów strojów na TII, zaś w czasie ich pisania – spotkała się z Christianem Audigierem
Czy to ona? Czy to Audigier jest jej źródłem informacji?

BOW odpowiada na pytania jedynie w języku włoskim, tłumaczą je użytkownicy for (głównie forum Andromedy) [tłumaczenie włoski <–> angielski, często przy użyciu translatora + tłumaczenie tego na polski – staram się, żeby było zrozumiale; mniej relewantne posty są pomijane]
Według własnych zapowiedzi, była obecna na wczorajszej ceremonii Grammy's

Kolejne wpisy
Chcę zostawić was z pewnymi przemyśleniami
Pomijając to, czy mi wierzycie czy nie...
Wiele źródeł w internecie podaje, że pan Jackson sfingował swoją śmierć, ponieważ był chory, nie mógł śpiewać ani tańczyć - zawsze temu zaprzeczałam, ponieważ ma się on dobrze.
To prawda, w przeszłości nadużywał leków, jedna dzięki pomocy przyjaciela udało mu się poradzić z tym problemem.
50 koncertów? mógłby dać i 100, jeśli tylko miałby na to szansę.
[?]Jeśli chciałby naprawdę uleczać (świat???) wybrałby inny sposób.... zniknięcie niczego by nie załatwiło.
Nie zniknął również dlatego, żeby uciec od życia w świetle fleszy - kocha swoje życie i swoich fanów.
Chciał przez pewien czas od tego odetchnąć, jedna nigdy nie sądził, że będzie musiał upozorować własną śmierć.
Spróbujcie sobie wyobrazić, jakim piekłem jest takie życie (jeśli w ogóle można to nazwać życiem) - 7 miesięcy w ukryciu, rzadkie spotkania z dziećmi... Święta, urodziny i inne uroczystości... czy myślicie, że Michael chce tak żyć już zawsze? Co to byłoby za życie?
Nie słuchajcie tych, którzy mówią, że nie wróci, on kocha swoje życie, chce dawać ludziom szczęście na koncertach i mas isę dobrze. Zniknął z bardzo słusznego powodu, został do tego "zmuszony", inaczej nigdy by czegoś takiego nie zrobił, bez żartów.
Może powiecie... "Mógł odwołać koncerty"
Nie... w przeciwnym razie... i tu posłużę się zdaniem, które powiedział jednemu ze współpracowników:
"Jeśli nie dam tych koncertów, zabiją mnie"

Kocha życie... zrobił to dla miłości.
Murray nie zostanie skazany na śmierć ani aresztowany, bo Michael nigdy nie pozwoli na to, żeby niewinna osoba poszła do więzienia za morderstwo, którego nie było. Za każdym razem uda mu się wymknąć, zawsze znajdzie się jakaś wymówka. Obserwujcie tok śledztwa.

Costało się dziś z Murrayem? Aresztowano go? Skazano? Przyznał się dobłędu? Poddał się dobrowolnie wymiarowi sprawiedliwości?
Nic.. tak naprawdę nic takiego się nie wydarzyło
Przedstawiono mu zarzuty, wpłacił kaucję i przesunięto sprawę na 5. kwietnia.
KWIECIEŃ... pamiętacie, co napisałam kilka dni temu?
FOLLOW APRIL, bo w kwietniu będzie kilka interesujących dni.
Wczoraj zapewniałam was, że nic poważnego Murrayowi się nie stanie.
Myślicie, że naprawdę go oskarżono?
Że sam wpłacił kaucję?
Prawda staje się kłamstwem.
Pamiętacie, co mówiłam?
TMZ całkowicie jest częścią hoaxu... pamiętacie pierwszy post na ten temat? Wszyscy pytali, dlaczego pisałam o info z tnz.
Kto transmitował wczorajsze przesłuchanie? TMZ
Skąd były informacje na bieżąco o tym, co działo się w sądzie? z TMZ
Kto ujawnia niusy, aktualizacje, zawsze przed innymi? TMZ
Zaczynacie rozumieć całą sytuację?
Kto podał info o śmierci Michaela Jacksona? znów ta sama odpowiedź... TMZ
W ciągu kolejnych miesięcy zostanie ujawnionych kilka dokumentów... to fałszywki, nie wierzcie im.
Wszystkie dokumenty ujawnione w ciągu ostatnich miesięcy były sfałszowane, nic oficjalnego.
Proszę, wysłuchajcie mnie... ostatnio TMZ dodało nazwisko Michaela do listy osób zmarłych... po 7 miesiącach....
Za dużo pytań, za dużo osób prosiło, żeby się tam pojawiło.
Zasypali ich telefonami i wątpliwościami...
Dlatego zamieścili tam jego nazwisko
cóż,tak samo z Murrayem ... za dużo pytań, zbyt wiele osób pytało, dlaczegolekarz nie został oskarżony, dlaczego nie doszło do procesu.
Życzenie okazało się rozkazem.
Prosiliśmy, dostaliśmy.
Inny przykład... Ludzie zastanawiali się, dlaczego rodzina nie odwiedza Forest Lawn i nie przynosi Michaelowi kwiatów.
W reality show dostaliśmy na to odpowiedź.
am nadzieję, że moje słowa was pocieszyły, przyjaciele. Nie poddawajcie się, z powodu czegoś, co nigdy się nie wydarzyło.
Murray NIGDY nie pójdzie siedzieć, jeśli sprawy przybrałyby zły obrót, lekarz jest w posiadaniu dowodu obciążającego.
Wczoraj mówiłam wam, że Michael wie co robi

ten biały człowiek to detektyw, nie kolejny Murray.
Dowodzi śledztwem

Bow, jestem dziś zagubiony. Moje pytanie:
JeśliMurray jest częścią hoaxa, dlaczego była tam obecna mama Michaela? Tobardzo wrażliwa i nieśmiała kobieta; co więcej, jest bardzo, bardzoreligijna. Dlatego myślę, że nie byłaby w stanie brać w tym udziału. Boniby dlaczego?
Odp.: Dlaczego miałoby jej nie być? Więcej wątpliwości, znacznie więcej...

Pojawił się nius i zdjęcie Murraya (biały, w średnim wieku) To jego nazwisko i jest detektywem?
Nienazywa się Conrad Murraym zdjęcie w sieci odnosi się do detektywa,który pracuję nad sprawą Murraya. To prostsze niż myślicie

Pytanie:pojawiły się pogłoski o proteście przed sądem, [zorg. przez KarenFaye], czy wiadomość o nich pojawiła się celowo? Czy w ten sposóbchciano się przekonać ile fanów wierzy w hoax?
Odp.: to jeden z powodów.

Pyt.: Bow, pierwsze przesłuchanie odroczono do 5. kwietnia. Moje pytania:
1. Czy Michael wróci dokładnie wtedy, kiedy zakończy się sprawa?
2. Czy to zrozumiałe, że sprawa zakończy się po kilku przesłuchaniach? [??]
Odp.: Odraczanie jednego za drugim i tak aż do BAM

1. w pierwszym poście pisałaś o tnz wyjaśniając doniesienia tmz, czy tnz ma związek z tmz?
2. czy życie Michaela wciąż jest zagrożone i dlatego nie jest gotów na bam?
Odp.: 1. tak
2. Jego życie nie jest juz zagrożone

Pyt.:Bow, wg tego, co mówisz, Michael jest pod ochroną FBI, rozmawiamy otajemnicach państwowych. Jak to możliwe, że ty i twoje źródło maciedostęp do takich informacji.
Odp.: Nie mogę powiedzieć, nie mogę ujawnić takich info.

SorryDaniela, nie rozumiem. Mówisz o odroczeniach - chodzi ci o te wprzeszłości, czy te dopiero przed nami, że to może być 5. kwiecień albopóźniej?
Odp.: odroczenia kilku przesłuchań

Pyt.: Co znaczy dowód obciążający? Co to?
Odp.:Jeśli sprawy przybiorą zły obrót, co nie powinno się wydarzyć, ale nieodrzucam żadnych hipotez... co mogłoby oczyścić go z oskarżeń? Tylkojedna rzecz...

- szczęśliwie nie ma zagrożenia życia... ale śledztwo nadal trwa? Nie ma żadnych wniosków z niego?
- Czy FBI nadal go chroni?
- Twitt Randiego: kto go wysłał na jego prośbę? Któreś z rodzeństwa, które zostało w domu?
Odp.: - FBI nadal Go chroni, choć teraz jest już w miarę bezpieczny
- Randy był w sądzie... ktoś inny był w domu.

Dowód obciążający, tzn. taki, że Michael żyje, tak?
Odp.: To może być sposób na jego powrót.

Pytamznów... Czy wczorajsze przesłuchanie było sfingowane? Proszę, powiedzteż coś nt. uczestnictwa rodziny. Fan, który tam był powiedział, że nieznieśli tego za dobrze, a Jermaine nawet przeklnął kilka razy.Zakładając, że to fake, Jacksonowie, Murray, sędzia - wszyscy powinnibyć aktorami?
Odp.: Rodzina zachowywała się cicho i spokojnie, hoax obejmuje wielu funkcjonariuszy publicznych"

Michael wie o fanach, którzy odwiedzają Forest Lawn. Jest mu bardzo przykro, że spowodował tyle smutku
› Karen Faye jest jego przyjaciółką. Jest odpowiedzialna za wprowadzanie bałaganu (wątpliwości, sprzeczności)
› mój informator może zadać Michaelowi kilka pytań, ale dopiero, kiedy się z nim spotka
› kiedy Michael powróci z pewnością go rozpoznamy (że nie jest to sobowtór)
› chce znów śpiewać
› od strony prawnej zapewniona jest mu ochrona
› ludzie mający kontakt z Michaelem i twierdzący, że nie zamierza on wrócić, nie są wtajemniczeni we wszystkie wątki
- Michael nie wrócił do LA
› o komentarzach rodziny: kto widział Michaela w trumnie? Tak naprawdę: nikt
› podczas konferencji w O2 Michael był bardzo podekscytowany, stąd jego 'dziwne' zachowanie
› osoba za kurtyną to jego osobisty kamerzysta, który zawsze mu towarzyszy na tego typu wydarzeniach
› Michael nie ma żadnego bliźniaka [*słynna teoria Mo&Su.]
http://www.michaeljacksonback.com 2010 to rok powrotu Michaela, ujawniono wiele informacji nt. Hoaxa i ta strona powstała na ich podstawie
But they told me
A man should be faithful
And walk when not able
And fight to the end
But I'm only human
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Emily & Mike pisze:Jest tego więcej. Mogę umieścić, tylko nie wiem jak moderatorzy na to zareagują...No trudno...Muszę się z Wami podzielić tym co mam, może trzeba to podzielić przez 2, ale może też komuś to w czymś pomoże...?
Wiem, że moderatorom forum, z którego to skopiowałaś się to nie podoba ;> Wypadałoby podać choć źródło.
I nie są to żadne 'wywiady', tylko posty, które zamieszcza na jednym z włoskich for, akurat te, które zamieściłaś - mocno przedatowane.
mjb81

Post autor: mjb81 »

No ja to akurat kompletnie nie wiem o co chodzi z tą BoW... :nerwy:

Można prosić o małe wyjaśnienie powyższych tekstów??
To niby wywiady, niby niewiadomo co. z kim rozmawia BoW?? Czy posty lecą na bierząco?
Awatar użytkownika
Goya

Post autor: Goya »

Emily & Mike pisze:dlaczego w najdelikatniejszym momencie sprawy, nad którą czuwa rząd, Michael pojawia się w tym ogrodzie? wiedząc, że na zewnątrz są paparazzi? Dlaczego temu nie zapobieżono?
Odp.: - Wideo nie ukazało się celowo. Należało je usunąć. To przypadek.

Nie rozumiem. O jaki ogród chodzi???? O jakie video?
Obrazek
Awatar użytkownika
dirty_diana82

Post autor: dirty_diana82 »

No to naprawdę z tymi postami! Szok. Jakby to była prawda - odpowiedzi to by wiele wyjaśniało. Z doktorkiem się zgadza... Do czerwca jakoś przepęka. A o tych dowodach obciążających Mike mówili obrońcy doktorka, że takie posiadają. A ten ogród to wtedy jak karetka wyjeżdżała i niby stał przy bramie?
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

dirty_diana82 pisze:No to naprawdę z tymi postami! Szok. Jakby to była prawda - odpowiedzi to by wiele wyjaśniało. Z doktorkiem się zgadza... Do czerwca jakoś przepęka. A o tych dowodach obciążających Mike mówili obrońcy doktorka, że takie posiadają. A ten ogród to wtedy jak karetka wyjeżdżała i niby stał przy bramie?
bujda nie szok. Blackorwhite napisała też, że Michael miał brata bliźniaka, który zmarł przy urodzeniu, że WATW 25 nagrywano w Neverland... i jeszcze masę innych bzdur.
A ten ogród to dotyczy filmiku na yt, gdzie niby Michael jest w domu i Tito (albo Marlona?), który od jakiegoś czasu po sieci krążył.
Ech... :surrender:
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Ok, ale czy wiadomo na pewno, że nie nagrywano tego w Neverlandzie...?
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

quote="Emily & Mike"]Jest tego więcej. Mogę umieścić, tylko nie wiem jak moderatorzy na to zareagują...No trudno...Muszę się z Wami podzielić tym co mam, może trzeba to podzielić przez 2, ale może też komuś to w czymś pomoże...? [/quote]
Parę postów wyżej link.
Baby Jane pisze:Ok, ale czy wiadomo na pewno, że nie nagrywano tego w Neverlandzie...?
Tego nie wiadomo, chyba że zapytasz kogoś kto śpiewał w WATW.
P.S. nie zadawaj za dużo pytań na temat wcześniej zamieszczany, bo cię do kosza usuną :diabel1:
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ja ma pytanie - czy o teorii Briana Oxmana w sprawie Fake ze zdjęciem z ambulansu mówiła tylko ta jedna włoska telewizja czy więcej ? czy ta sprawa została jakoś bardziej nagłośniona czy po prostu rozeszło się po kościach ?
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ