Willy pisze:To wciąż tylko urywek z Moonwalkera, pocięty, zapętlony z dodanymi okładkami starych czasopism czyli ściema.
Dobrze, oficjalnego teledysku do
Human Nature nie było i nie ma, ale te okładeczki i zapętlenia musiał ktoś skomponować. Michael chyba musiał wyrazić zgodę na taki montaż? Przecież obowiązują jakieś prawa autorskie, a sklecone z fragmentu video pokazywano w telewizji. Moim zdaniem film można uznać za nieoficjalny teledysk
HN. Tak samo ma się rzecz z koncertowym
Another Part Of Me, performance
Dangerous czy napisową wersją
This Is It.
ioreta pisze:Tylko nie podoba mi się moment 2:53, tak jakby czegoś tam brakowało ;)
Rzeczywiście jest coś nie halo, ale dopiero od tego momentu powtarzają się okładki. Po prostu mieli tylko tyle, a resztę dokleili ;p.
Jeśli chodzi o uznanie tego za oficjalne video, to zwracam honor, jak najbardziej.
huczek pisze:To nie jest fragment tego, co widziałem jako teledysk HN na MTV. Do dziś pamiętam fragment charakterystyczny "if this town is just an apple" - rysuje się jabłko. Dodam, że kiedyś weekendy tematyczne z Michaelem - to 2 dni bez przerwy, teledysk za teledyskiem piosenki Michaela - w dzień i w nocy.
A tak w ogóle, to musiałam już widzieć tę "pełną" wesję
Human Nature, bo też przesiadywałam całe dnie na weekendzie z Michaelem Jacksonem w Mtv... tylko słabo pamiętam, pewnie z niewyspania.