Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
michaeljackson.com pisze:Celebrując triumfalny powrót Króla Muzyki Pop - Michaela Jacksona na scenie, Sony Music przedstawia ekskluzywny, o ściśle limitowanym nakładzie, elegancki box w twardej oprawie zawierający 5 studyjnych albumów MJ. W skład zestawu wchodzą rewelacyjne płyty, będące kamieniami milowymi w rozwoju światowej muzyki pop od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' kończywszy. Michael Jackson 'The Collection', to obowiązkowa pozycja w kolekcji każdego fana Jacko. Nakład limitowany, ograniczony na polskim rynku do zaledwie kilkuset egzemplarzy. Premiera 29 czerwca 2009r.
Szkoda, wszystkich płyt w ten box nie wsadzą. Sprzedałbym oryginały i kupił coś takiego bo się fajnie prezentuje. Ale nie ma wszystkiego to kij im w oko. A za okładkę do Dangerous kara śmierci powinna być! Oryginalna piękna a Oni tu taki wynalazek dają.
Mandey pisze:michaeljackson.com napisał:
Celebrując triumfalny powrót Króla Muzyki Pop - Michaela Jacksona na scenie, Sony Music przedstawia ekskluzywny, o ściśle limitowanym nakładzie, elegancki box w twardej oprawie zawierający 5 studyjnych albumów MJ. W skład zestawu wchodzą rewelacyjne płyty, będące kamieniami milowymi w rozwoju światowej muzyki pop od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' kończywszy. Michael Jackson 'The Collection', to obowiązkowa pozycja w kolekcji każdego fana Jacko. Nakład limitowany, ograniczony na polskim rynku do zaledwie kilkuset egzemplarzy. Premiera 29 czerwca 2009r.
..na FaN.pl można już zamówić, cena całkiem przystęna 97.95zł FaN.pl
mnie kurde martwi to że to wszystko bez tych książeczek tych pierdółek. tak to czasami sobie siadłam, przewertowałam te kilka stronniczek, i sie cieszyłam jak nie wiem co. a tu nic :(
i jeszcze mi sie nie podoba to, że nie ma BODTF, bo u mnie to nie w mieście umiem znaleźć... może ja ślepa jestem...
ale ogólnie oprócz tego box ładny, świetnie się prezentuje i wgl cud miód :D
a okładkę mam normalną, może nie mam oryginału?
Ostatnio zmieniony śr, 10 mar 2010, 17:53 przez Poola, łącznie zmieniany 1 raz.
Aha, no wiec ja mam tę czarną Dangerous, która jest na zdjęciu powyżej. Książeczki chyba ja nie posiadam ;/ Chyba sie zgubiła ale może dali, nie chcę nikogo oczerniać
Mógłby ktoś szczegółowo opisać jak wygląda pudełko od płyt? Chciałbym sobie kupić i nie wiem czy warto
Wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu w poście Mandeya - czerwone zamykane pudełeczko, w nim 5 płyt, każda w osobnej kopercie, jeden booklet. Jeśli chcesz tylko słuchać - warto. Jeśli lubisz płyty jako take - nie polecam, osobiście wolę jak każda płyta jest w osobnym opakowaniu i z własną książeczką:)
Dzięki za odpowiedź. Szkoda, że nie ma książeczek, opakowania wyglądają lepiej niż te plastikowe. Plastikowe łatwo się rysują, co mnie denerwuje. Skoro nie ma dołączonych książeczek to nie kupuje
To francuskie wydanie piekne!!! Ostatnio w empiku widziaelm jeszcze 1 sztuke, i z doswiadczenai wiem ze w media markt mozna kupic takei rzeczy bo oni jakos nie promuja ze maja tekie rarytasy na stanie ;-p
Co to za 'rumor', że w ciągu najbliższych 7 lat zostanie wydanych 10 płyt z nieznaną muzyką MJa?... Właśnie usłyszałam taki news na stacji Złote Przeboje...
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Shulamitka pisze:Co to za 'rumor', że w ciągu najbliższych 7 lat zostanie wydanych 10 płyt z nieznaną muzyką MJa?... Właśnie usłyszałam taki news na stacji Złote Przeboje...
Wyjdą m.in. dwa nowe "studyjne" albumy, jakiś koncert i reedycje starych albumów(coś jak Thriller 25).