Najsłabsze Ogniwo
Hehe,chodziło mi o to,że ogólnie wolę szybsze utworki,niż wolne,typu HNmajkelzawszespoko pisze: czy to takie szybsze, to bym nie powiedział.

Bo oczywiście,że Give in to me nie jest szybkie,no ale ma tego ,,pazura'',rockowe brzmienie.
Just call my name and I'll be there...So I call You - MICHAEL !!
PT <3

PT <3

Give In to Me, zdecydowanie. "Human Nature" może nie jest porywające od strony instrumentalnej, ale ma dużo uroku - tam wokal Michaela jest taki jaki lubię - w "Give In" jest wprost przeciwnie. Nie lubię gdy M usiłuje włączyć rockowy wokal ( z wyjątkiem refrenu "Shout", ale nie jestem pewna czy to jego głos - oświeci mnie ktoś w tej kwestii?).
"Earth Song" nie jest moją ulubioną piosenką M, ale zdecydowanie powininna być wyżej od "Give In", moim zdaniem - plus za teledysk.
"Earth Song" nie jest moją ulubioną piosenką M, ale zdecydowanie powininna być wyżej od "Give In", moim zdaniem - plus za teledysk.
- Man in the mirror
Odpadło Earth Song,ale wy niewrażliwi jesteście!!!
Myśle co wyrzucić i zastanaiwam się Human Nature ,GITM, BOTDF i
Beat it.Humana nie wyrzuce poniewa słuchałem sobie ostatnio
Michael Jackson - Human Nature (Victory Tour Chicago) i nie wybaczyłbym sobie gdybym zagłosował, GITM nie wywołuje u mnie takich emocji jak Dirty Diana, za to GITM jest lepsze niż Beat it,więc mam problem.Botdf ........... nie wiem sam co o tej piosence myślec.Po dłuższym zastanowieniu glos na Beat it.
Myśle co wyrzucić i zastanaiwam się Human Nature ,GITM, BOTDF i
Beat it.Humana nie wyrzuce poniewa słuchałem sobie ostatnio
Michael Jackson - Human Nature (Victory Tour Chicago) i nie wybaczyłbym sobie gdybym zagłosował, GITM nie wywołuje u mnie takich emocji jak Dirty Diana, za to GITM jest lepsze niż Beat it,więc mam problem.Botdf ........... nie wiem sam co o tej piosence myślec.Po dłuższym zastanowieniu glos na Beat it.
- polishblacksoul
otoz to. dokladnie to mialam na mysli piszac o wzbudzaniu podniecenia u nastolatek takimi prostymi sposobami jak gola klata (ktora byla tylko przenosnia; chodzilo o piosenki typu "dirty diana" czy "gitm", oczywiste, smiesznie epatujace nachalna seksualnoscia), a u osob ktore wola nieco mniej oczywiste, bardziej wysublimowane sposoby ;)) homesick dzieki za wyslowienie moich mysli, w ostatnim czzasie mam z tym problemy....homesick pisze:w ten sposob zdobywa sie kobiete (badz mezczyzne-ta dwoistosc tekstu), nie na litosc i blagalne jeki Give In To Me.
> > > Po prostu dobra muzyka
Billie Jean
Z własnej nieprzymuszonej woli nigdy nie słucham.
Zawsze jako ten najlepszy utwór Michaela. Gdyby po tak zaciekłych dyskusjach wygrało- dla mnie te kilkadziesiąt stron straciłoby na wartości.
Z własnej nieprzymuszonej woli nigdy nie słucham.
Zawsze jako ten najlepszy utwór Michaela. Gdyby po tak zaciekłych dyskusjach wygrało- dla mnie te kilkadziesiąt stron straciłoby na wartości.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
- Black_or_white
- Dirty Nancy
Nie czuję się napalona nastolatka, ani takową z powodu wieku już nie jestem ale obie piosenki bardzo na mnie działają...czemu Wy widzicie tam tylko nachalną seksualność?? DD i GITM są jednymi z niewielu piosenek, które po naprawdę ciężkim psychicznie dniu potrafią mnie postawić na nogi- dźwięki gitary, głos MJ'a i klimat tych piosenek...polishblacksoul pisze:dokladnie to mialam na mysli piszac o wzbudzaniu podniecenia u nastolatek takimi prostymi sposobami jak gola klata (ktora byla tylko przenosnia; chodzilo o piosenki typu "dirty diana" czy "gitm", oczywiste, smiesznie epatujace nachalna seksualnoscia)
To ja Ci powiem, bo Bad-przynajmniej mi-kojarzy się z młodością, pierwszym zetknięciem się z muzyką Michaela, poza tym MJ'a właśnie takie z tego okresu spora część i fanów i niefanów uważa za najbardziej przystojnego <przynajmniej wśród osób, które znam>...te loczki, te sprzączki ;)homesick pisze:ze wzgledu na sentymenty wiekszosci zwiazane z plyta BAD (ktorych nie rozumiem)
Ostatnio zmieniony wt, 09 mar 2010, 16:12 przez Elen, łącznie zmieniany 1 raz.