OMG!!!
Wszystkie sygnaturki mi się bardzo podobają!!
Najchętniej wszystkie bym wzięła i wstawiła sobie ale nie mogę wszystkich :P muszę się ograniczyć do tylko 1 sygnaturki :P
DirtyDiana,Twoje prace są naprawdę dobre.Chciałabym Cię poprosić o sygnaturę i avatar z motywami z wykonań koncertowych Human Nature plus np motyw gazet z okładkami z Michaelem z "teledysku" Human Nature z Moonwalkera.Da radę? Bardzo uprzejmie proszę. Pozdrawiam serdecznie!
Kacmurka pisze:DirtyDiana,Twoje prace są naprawdę dobre.Chciałabym Cię poprosić o sygnaturę i avatar z motywami z wykonań koncertowych Human Nature plus np motyw gazet z okładkami z Michaelem z "teledysku" Human Nature z Moonwalkera.Da radę? Bardzo uprzejmie proszę. Pozdrawiam serdecznie!
Hmm..będzie to dla mnie dosyć duże wyzwanie ale jeśli mogłabyś mi to ułatwić to proszę Cię abyś dodała zdjęcia które konkretnie chcesz mieć w sygnaturce, a co do tego ''motywu''-mianowicie co masz na myśli? Czy to ma być jakiś obrazek czy co? Bo nie za bardzo wiem o co chodzi
Eva pisze:A ja chciałabym od ciebie wyciągnąć nagłówek do bloga o klasie lingwistycznej pasujący do wcześniejszego banera ;) Pozdrawiam!
No dobrze, przeczytałam cały temat oglądnęłam wszystkie sygnaturki... Jestem pod ogromnym wrażeniem, niesamowity talent... Jeżeli będę coś takiego potrzebować to będę wiedzieć gdzie walić... Eh, żeby wszystkie Paule były takie uzdolnione...
No dobrze, przeczytałam cały temat oglądnęłam wszystkie sygnaturki... Jestem pod ogromnym wrażeniem, niesamowity talent... Jeżeli będę coś takiego potrzebować to będę wiedzieć gdzie walić... Eh, żeby wszystkie Paule były takie uzdolnione...