Michael Jackson - The Collection (2009)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply
Mandey

Michael Jackson - The Collection (2009)

Post by Mandey »

michaeljackson.com wrote:Celebrując triumfalny powrót Króla Muzyki Pop - Michaela Jacksona na scenie, Sony Music przedstawia ekskluzywny, o ściśle limitowanym nakładzie, elegancki box w twardej oprawie zawierający 5 studyjnych albumów MJ. W skład zestawu wchodzą rewelacyjne płyty, będące kamieniami milowymi w rozwoju światowej muzyki pop od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' kończywszy. Michael Jackson 'The Collection', to obowiązkowa pozycja w kolekcji każdego fana Jacko. Nakład limitowany, ograniczony na polskim rynku do zaledwie kilkuset egzemplarzy. Premiera 29 czerwca 2009r.
Image

Szkoda, wszystkich płyt w ten box nie wsadzą. Sprzedałbym oryginały i kupił coś takiego bo się fajnie prezentuje. Ale nie ma wszystkiego to kij im w oko. A za okładkę do Dangerous kara śmierci powinna być! Oryginalna piękna a Oni tu taki wynalazek dają.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Abe

Post by Abe »

Mandey wrote:michaeljackson.com napisał:
Celebrując triumfalny powrót Króla Muzyki Pop - Michaela Jacksona na scenie, Sony Music przedstawia ekskluzywny, o ściśle limitowanym nakładzie, elegancki box w twardej oprawie zawierający 5 studyjnych albumów MJ. W skład zestawu wchodzą rewelacyjne płyty, będące kamieniami milowymi w rozwoju światowej muzyki pop od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' kończywszy. Michael Jackson 'The Collection', to obowiązkowa pozycja w kolekcji każdego fana Jacko. Nakład limitowany, ograniczony na polskim rynku do zaledwie kilkuset egzemplarzy. Premiera 29 czerwca 2009r.
..na FaN.pl można już zamówić, cena całkiem przystęna 97.95zł FaN.pl
Mjpolsat

The Collection [Gold Edition]

Post by Mjpolsat »

Złota Kolekcja wydania limitowanej edycji 10-000, dostępne tylko w Carrefour od 1 marca.
UWAGA JEST TO WYŁĄCZNIE W SPRZEDAŻY WE FRANCJI :surrender:

Pakiet obejmuje 5 podstawowych albumy z King Of Pop:

"Bad"
"Thriller"
"Dangerous"
"Off The Wall"
"Invincible"

Image
Image
Poola

Post by Poola »

mnie kurde martwi to że to wszystko bez tych książeczek tych pierdółek. tak to czasami sobie siadłam, przewertowałam te kilka stronniczek, i sie cieszyłam jak nie wiem co. a tu nic :(
i jeszcze mi sie nie podoba to, że nie ma BODTF, bo u mnie to nie w mieście umiem znaleźć... może ja ślepa jestem...

ale ogólnie oprócz tego box ładny, świetnie się prezentuje i wgl cud miód :D

a okładkę mam normalną, może nie mam oryginału? :wtf:
Last edited by Poola on Wed, 10 Mar 2010, 17:53, edited 1 time in total.
Image

Post by Tomo128 »

Poola wrote:a okładkę mam normalną, może nie mam oryginału?
A to zaskok. Ja mam nową, już w czerwcu 2009r. po premierze miałem i była zmieniona. Możliwe, że kolejne tłoczenia i druki okładek były pozmieniane.
Tomo128
Image
Michał

Post by Michał »

Eva wrote:Ja mam jakąś z 2009 i nie wiem o co wam chodzi bo moja jest wyśmienita
Chodzi na m okładkę płyty Dangerous bo są dwie wersje okładki tej płyty umieszczane w tym boxie :) a i jak w swoim boxie mam książeczkę z track lista każdej z płyt to chyba wszyscy posiadają :)
Eva

Post by Eva »

Aha, no wiec ja mam tę czarną Dangerous, która jest na zdjęciu powyżej. Książeczki chyba ja nie posiadam ;/ Chyba sie zgubiła ale może dali, nie chcę nikogo oczerniać :wariat:
Image
drewno23

Post by drewno23 »

Mógłby ktoś szczegółowo opisać jak wygląda pudełko od płyt? Chciałbym sobie kupić i nie wiem czy warto
anialim

Post by anialim »

Mógłby ktoś szczegółowo opisać jak wygląda pudełko od płyt? Chciałbym sobie kupić i nie wiem czy warto
Wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu w poście Mandeya - czerwone zamykane pudełeczko, w nim 5 płyt, każda w osobnej kopercie, jeden booklet. Jeśli chcesz tylko słuchać - warto. Jeśli lubisz płyty jako take - nie polecam, osobiście wolę jak każda płyta jest w osobnym opakowaniu i z własną książeczką:)
agusiaa_w

Post by agusiaa_w »

MJ-ka wrote: A za tą okładkę od Dangerous to
Mandey wrote:kara śmierci powinna być!
ja mam normalną okładkę Dangerous nenene
ImageImage
drewno23

Post by drewno23 »

Dzięki za odpowiedź. Szkoda, że nie ma książeczek, opakowania wyglądają lepiej niż te plastikowe. Plastikowe łatwo się rysują, co mnie denerwuje. Skoro nie ma dołączonych książeczek to nie kupuje
boombell

Post by boombell »

To francuskie wydanie piekne!!! Ostatnio w empiku widziaelm jeszcze 1 sztuke, i z doswiadczenai wiem ze w media markt mozna kupic takei rzeczy bo oni jakos nie promuja ze maja tekie rarytasy na stanie ;-p
Shulamitka

Post by Shulamitka »

Co to za 'rumor', że w ciągu najbliższych 7 lat zostanie wydanych 10 płyt z nieznaną muzyką MJa?... :war: Właśnie usłyszałam taki news na stacji Złote Przeboje...
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
drewno23

Post by drewno23 »

Shulamitka wrote:Co to za 'rumor', że w ciągu najbliższych 7 lat zostanie wydanych 10 płyt z nieznaną muzyką MJa?... :war: Właśnie usłyszałam taki news na stacji Złote Przeboje...
Wyjdą m.in. dwa nowe "studyjne" albumy, jakiś koncert i reedycje starych albumów(coś jak Thriller 25).
Shulamitka

Post by Shulamitka »

Oj... Ja taka nieuświadomiona, bo od kilku miesięcy nie korzystam prawie z netu. Wstyd... :nerwy:
Dzięki.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Post Reply